Тип на денот (читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ако не си ти 4orbe, јас к*ров го сечам на четвртинки. Однапред.

ps. Досадни сте со дискусиве. Овај ја купил 5000е (клучен збор) дојавата , ама ставил уште 2 утакмици за повеќее да дојде. Yea right. И + не ја ставал на форумов заради тоа што го знаеле на форумов, па ќе го зборвеле по градот. Абе аман. :tapp:

pps. Имате таму се прави некако група на форумов и пишете си таму кој колкав к*р имат и тоа на форум. Се чудам како модераторите уште ве толерирет со овие глупости.

Секој има право на мислење и да прави шо сака , да објавива ливче или не ...... Секако ме боли кој верува кој не ....

п.с Алоооо читај малку нее 5000 .... Не ми карти од сумата.... За тие пари негде под нож ќе те стават .....

Можи ли Рома трет пат едно по друго 2-х т.е. да води на полувреме и Х да заврши?

И минхен 1860 - 1

за вечер мислам дека андерлехт би требало да тепа, имат исти бодови со генк, уште 3 кола до крајта, гледав статистика генк немат победа над андерлехт едно 3-4 години, се се нерешено или победа на андерлехт, ако има некој да даде уште некоја анализа повредени,суспендирани итн,.. би било уште подобро..мој тип:

Anderlecht - Genk 1 1.85

ај не спамајте со тие дојави пишувајте си ПП ако сакате толку тука типови се пишуваат читајте го првиот пост шо ви пишува..

дубл
Андерлехт - 1
Седан - 1

Прегледај го приврзокот 41008

Еве ви ливче да искплакнете очи малку .... Мислам дека од сите тука Коцкар 18 најдобро знае како иде тоа со местењето, зашто од тоа што прочитав тој има најмалку глупости казжано, плус Џаро сигурно му објаснил како иде работата.... А штом има врски со подземјето веројатно и доста пари фаќа, бидејќи подземјето лично има наместено доста утакмици ( пред се бугарското и албанското подземје ).
Во врска со местењето да ви кажам дека утамицава ја платив 10 000 евра ( од втора рака ) а беше дадена 4 часа пред да почне, значи ипак штом плаќаш толку пари не може да ти остават само саат или два да ја уплатиш пошто е ризик. Иако морав да го уплаќам ливчево 6 пати добро заработив и се испалтеше трудот. За подетални информации ако ве занима пишете ПП.
Поздрав до Коцкар18 еден од најголемите навивачи на Јуве- FORZA JUVEEE

ке сванат дека 2,00 коефициент е ризик ра разика од 30,00 кој праве чуда .
позз и до тебе

i vamos real e dobar tiper...
inaku jas jes da gi razbiram rabotite...ali sum malce zaragan...deka ovoj moderen fudbal celo vreme ide vo razlicna nasoka...primer porano...hartepool i hadersfild koa igraa 1000% imav uplateno nad 500evra,real-sevilja najgolema mi e 1500evra i toa 2u1 ja pravea a real tepase vo 93 ali jas sepak ja igrav na konecen...t.e porano gi obozavav 3za3...ili besiktash koa gubi doma od bursa ili od edna na k.... ali sea diva liga e se!

Еве ви дојава од 50 еур. Не сум ја јас нарачал само ми покажаа сигурни извори дека е испратена од такви бош луѓе кои праќаат натпревари за пари.. лично не ја играм на големи пари ке ја врзам со неколку.. рекреативно :))
Auxerre - PSG - 2

инаку што се однесува до мој тип за овој викенд...
Хановер - Баерн М - 2
Штудгард - Шалке - Х
Арсенал - Сандерленд - 1
Г Осака - Ц Осака - 1

поздрав

http://img593.imageshack.us/i/dokaz.jpg/

Еве ја Бил-Базел 1...
Уплатата е..800 денари.
Ми го прати ливчево дечкото со кој игравме ...затоа е прикриена,од него.
Позз можно е да има и за денес нешто...ќе ставам тука.

за вечер мислам дека андерлехт би требало да тепа, имат исти бодови со генк, уште 3 кола до крајта, гледав статистика генк немат победа над андерлехт едно 3-4 години, се се нерешено или победа на андерлехт, ако има некој да даде уште некоја анализа повредени,суспендирани итн,.. би било уште подобро..мој тип:

Anderlecht - Genk 1 1.85

Te sledam :smir:

http://img593.imageshack.us/i/dokaz.jpg/

Еве ја Бил-Базел 1...
Уплатата е..800 денари.
Ми го прати ливчево дечкото со кој игравме ...затоа е прикриена,од него.
Позз можно е да има и за денес нешто...ќе ставам тука.

ааа уште ги држиш утакмициве а? ехехее дај бе пишувај вакви работи на форум!

Denes vredi da se izigra Osnabrik - Grojter 1 so sreden vlog, jas mislam deka ovaa treba da bide kec na denot, jas licno ja uplativ na betfair na 3.1 ama mislam ke paga, ne znam kako e na drugite kladilnici, domasnive ne se losi na domasen teren a i mu trebaat bodovi za opstanok,od druga strana Grojter mislam ke ja ima istata epizoda od minatite godini, soliden esenskiot del megutoa ke paga naprolet poradi toa sto kolku mene mi e poznato nemaat ambicii za prva Bundes liga.

има некој информации за ајачио-лавал 1.60>2.00 сумљива е ?

Ova utakmica spored mene e za cista 1, megutoa koef e okolu 2 sto spored mene e visok i place za da bide zemen ama nesto se igra, ili ne plasat ili sakaat da zaletame, najdobro e mozebi da se izbegne ili da se izigra nesto so nekoj mal vlog 3/10 sto i nema da bide nekoja zaguba ako se kiksira.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom