Тип на денот (читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
дај бе газе клаја и уплатата на сликата
ако е имаш ти купено 10 000евра онаа 2 во 1 , сигурно немаше да е врзуваш со други 2 утакмици со 2коеф и повеќе

и за ова со местењево нека не ве тепа некој филмој
кога се местат утакмици од јаки лиги НЕ СЕ ПРОДАВААТ КАКО ШТО СИ МИСЛИТе
ајде сеа некој ќе ја купи стоук евертон за 500евра?
не ме смејте ве молам,такви утакмици освен газдите знаат уште 10-20 НИВНИ луѓе и тропаат по кладилниците јако
што кур тие 500евра од вас ако земат кога тие уплаќаат на истата утакмица по 1-2 милиони?

Ти по машки газиња си а братче :vozbud:КАј бе виде на моето ливче утакмица од појака лига...? Четврта германска, Петта англиска, и Словенска ........ Знам дека ти знаеш како се местат утакмици, штом навиваш за Шинтер :vozbud: .....
Заебанции настрана...... Значи нема потреба да ти докажувам ништо на тебе ..... Кој е паметен досега сватил како се местат утакмици.... Кој нее - ќе купува од www.davitkov-king.bloger.hr :tapp: и слични блогери за 20 - 30 евра ...

Уплатата е изоставена од безбедносни причини .... За да не паднеш на газ кога ќе видиш :vozbud:........
Се зезам... Ја изоставив зашто има луѓе што ме познават по форумов а не сакам после муабет да слушам овој коцкар бил, бла бла ..... Зашо ипак у мкд живееме, каде се е табу тема .....

добро тука прав си не велам не! инаку нема да паднам на гз во никој случај или пак да те наречам коцкар...баш и ми се свиѓа тоа што имаш такви канали или пак играш на твои статистики...дека според мене во оваа држава кладилницата е најдобра инвестиција... значи не астра,не покер(иако интересна игра е), рулет у никој случај а не и апарати...него строга кладилница...со екипа од 5 луѓе кои ќе ја водат и ќе се договараат по пат на мнозиство 2vs3 дека така добро ќе се размислува за сите утакмици, ќе се дојде до добра инвестиција и сето тоа би било strictly business...па дај боже да се напраиме екипа јас сум отворен секогаш за соработка :D

ПС: реал си направија 7+ доволно и не мрднаа појше ц ц ц

море ова долу шо го пишав не е за тебе
значи само горното е затебе
објасни ми ајде за то
си купил за 10 000евра а врзуваш со уште две други така?
и за 10 000евра цела германска 4та лига се мести не си прај филмој

Во право е Ј.А. ако си ја купил ти за толку колку шо викаш, ќе ја играш сингл и нема да те боли куро за некоја утакмица со 2 коеф која лесно можи да те турни

Иии ај клај го баш целото ливче да видиме... не се вади со то дека ќе ти го вида другари од форум па ќе реча дека си коцкар, ти со то само шо го напиша си кажа се....

Досега у Астра немам стапнато, немам намера, зашо темо ипак ништо не зависи од мене, туку од среќата ?????????????????????????????????????????????????
За тимска соработка секогаш сум отворен .... Имам едно другарче прати статистика, особено го бидува за НБА и тенис па може и да договориме нешто... Еве за почеток да размениме по некој тип за викенд или после викенд, да видиме како ќе иде пааа.... ОД каде си ти и колку време се кладиш ?

море ова долу шо го пишав не е за тебе
значи само горното е затебе
објасни ми ајде за то
си купил за 10 000евра а врзуваш со уште две други така?
и за 10 000евра цела германска 4та лига се мести не си прај филмој

да да и јас се служувам со ова богами... јас тргам од себе да дадам пари за утакмица без разлика дали се 100-1000-10 000евра...ќе соберам пари за да ја оптеретам на сингл, а не викам дека не би пишувал и со по 100-200ден или 1000-2000ден по тикет со 2-1 една и двете дп1 или дп2 за да ми множат многу и закачам додатни пари...али сепак се слагам со Ј.А. дека таргетот ќе ми биде синглот на местената...

--- надополнето ---

Досега у Астра немам стапнато, немам намера, зашо темо ипак ништо не зависи од мене, туку од среќата ?????????????????????????????????????????????????
За тимска соработка секогаш сум отворен .... Имам едно другарче прати статистика, особено го бидува за НБА и тенис па може и да договориме нешто... Еве за почеток да размениме по некој тип за викенд или после викенд, да видиме како ќе иде пааа.... ОД каде си ти и колку време се кладиш ?

од скопје сум брат од центар се кладам од 2ро оделение, порано правев многу пари за тие години претежно од статистики и од пратење сеа со факултетов и другиве обврски сум малце зарѓан така да...

Зашо бе другарче да ти докажувам ???? не ми е јасно зашто .... Плус ако малце размислиш за тикетот ќе видиш дека неслучајно се одиграни утакмиците .... Имаш интернет, погледни малку статистика, табела, информации за состави и кога се ќе се скопи добиваш добитно ливче со 120 коефициент .....
Ако си довојно искусен во кладењето ќе ти текне на што мислам.

абе работава е што овај астерикс нема повеќе од 16 години
и ливчево е пуштено за помалце од 50денари
затоа на газ ќе падните

Кој видел аир од факултет у МК :vozbud:, тука друго се бара...
И да треба време и пратење, зашто ипак пари се ставаат ...

--- надополнето ---

абе работава е што овај астерикс нема повеќе од 16 години
и ливчево е пуштено за помалце од 50денари
затоа на газ ќе падните

Пиши ми Фејсбук у ПП ќе те додадм за пријател, па после кажи им на дечкиве колку години имам... и за колку си промашил... ОК ?

П.С заеби спортска брат ако спортската ти иде како предвидувањето за годините , брзо ќе заглавиш .... ова се искрени и пријателски зборови .....

kako shto rekov
1:1
normalno ne se budali da se kacuva ko ovdeka pravat pojce pari negoli vo prva liga

Само да влезе во прва лига Бетис ќе добие 30 милиони пари од Тв права, спонзорства или сл. нее тоа работата... Што дека изиграл една нерешена, ќе направи серија 5-6 победи еве ги 2 место ....... Плус Рајо Валекано нема да влезе оваа сезона имаат сериозни финансиски проблеми .... Прати како ќе играат следниве 3-4 кола

a zosto napraj serija od 5 porazi?
ili ne mu odesheeeeee ic tie 5 utakmici aj te molam.
ako sakashe dosega ce beshe prv so +10 poeni ama poslatki se parive od mesteni i dobijani od kladilnici !

a zosto napraj serija od 5 porazi?
ili ne mu odesheeeeee ic tie 5 utakmici aj te molam.
ako sakashe dosega ce beshe prv so +10 poeni ama poslatki se parive od mesteni i dobijani od kladilnici !

ХАХАХА... Па сам си кажуваш другарче... Ем местенски ем ако сака ќе влезе во прва лига.... значи на крај сезона ем 2ро место ем еден куп пари ......
и да додека го играш ти, и сите други ( 90посто од денешните уплатени ливчиња) нема да тепа /.....

Само да влезе во прва лига Бетис ќе добие 30 милиони пари од Тв права, спонзорства или сл. нее тоа работата... Што дека изиграл една нерешена, ќе направи серија 5-6 победи еве ги 2 место ....... Плус Рајо Валекано нема да влезе оваа сезона имаат сериозни финансиски проблеми .... Прати како ќе играат следниве 3-4 кола

не мешајте баби и жаби...ако бетис влезе во прва лига, точно е дека ќе добие огромна сума на пари од тв права,реклами,кое место на табела ке бидат и слично, но сето тоа е во контекст за напредок на клубот...

а од друга страна може да си останат во втора лига каде што има многу помалце контроли и помалце пари и да се убиваат од местење!!!

site sho misla deka ima dovolno jaki informaci infoa i slicno.neka me kontaktira vo privatna poraka !

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom