Тип на денот (читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ајде со здравје да си ги трошиме парите
Ivory Coast 1 - 0 Mali

Коефициент за Интер да оди понатаму во ЛШ е 1.90 во спортлајф. Нешто шо не смее да се пропушти :D

Коефициентот за Лион да оди понатаму во ЛШ е 4.00 во спортлајф. Нешто што не смее да се пропушти :D

во билтенот од спорт лајф,а овој типот што е оди понатаму лига на шампиони може ли да се играат повеке утакмици од тој тип на едно ливче ?

Кај гледате тоа? дајте линк :)

Еве ти ги коеф, кој иде понатаму...

Milan 1,70 - Tottenham 2,00

Valencia 1,65 - Schalke 2,15

Roma 1,70 - Shakhtar 2,00

Arsenal 3,75 - Barcelona 1,25

Lyon 4,00 - Real Madrid 1,20

Kobenhavn 6,00 - Chelsea 1,10

Inter 1,90 - Bayern 1,80

Marseille 3,75 - Man.Utd. 1,25

П.С. Болдиранотo е ДОБИТНАТА КОМБИНАЦИЈА:)

Коефициентот за Лион да оди понатаму во ЛШ е 4.00 во спортлајф. Нешто што не смее да се пропушти :D

Океј, важи. Не го пропуштај ти ;)

Иначе незнам дали можи да се играат врзани во ливче.. ако можи тогаш е супер!

Интер, Милан, Реал, и Манчестер камен се :D

Ке одам утре до спорт лајф је прашам дали може да се сврзат на ливчее :toe:

:)

Мислам дека можат да се играат повеќе на едно ливче. Покрај болдираните на vamos real според мене сигурна е и рома.

:)

Мислам дека можат да се играат повеќе на едно ливче. Покрај болдираните на vamos real според мене сигурна е и рома.

Ааааа јас не би ја ризикувал Рома. Од некојa моја гледна точка мислам дека има шанси да поминат Шалке и Шахтјор, а посиугурна ми е Шалке. Хунтелар и Раул ги знаат Валенсија исто така и Хурадо, како што играат тапа во Лига ништо чудно и да се здиват во ЛШ, барем ова коло. :)

Meksiko - Bosna 1 za igracite on line neka ja zemat pobrzo ocekuvam kvotata da padne, Bosna odi so oslaben tim na ovoj mec, bez nekolku standardni igraci i samo so 15 fudbaleri.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom