Тип на денот (читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ne ne...jas sum probal...sum uplatil i dodeka stignam doma sum go videl na net... ke idam sea do klac cekam da me soberat...ako e taa taa kaj mene...togash mislam deka ke najdam koja e...i ke postiram...ako voopsto ova e vistinsko livce...a cim se pominavme i nema nisto jas mislam deka e cista prevara!!!

--- надополнето ---

jas mislam deka e vaka 127485976-75XXX sekoja klad ima svoj kod...

Eve ti primer za tiket 15333743548-19287
znaci treba vo prvoto pole da ima 11 brojki a ne 9
i uste ednas ke kazam fi falat 5 brojki a ne 3 taka da ne se macete :D

ne ne...jas sum probal...sum uplatil i dodeka stignam doma sum go videl na net... ke idam sea do klac cekam da me soberat...ako e taa taa kaj mene...togash mislam deka ke najdam koja e...i ke postiram...ako voopsto ova e vistinsko livce...a cim se pominavme i nema nisto jas mislam deka e cista prevara!!!

--- надополнето ---

jas mislam deka e vaka 127485976-75XXX sekoja klad ima svoj kod...
ама сите проверуваа со 127127хххххх значи грешка од почеток

абе јас барам во билтенов на златна копачка не сретнав утакмица 2-1 со 29коеф. има со 28 со 26 али со 29 нема..

Inter - Cagliari - 1
Cagliari - Bari - 1
Istanbul BB - Besiktas - 2
Notts County - Manchester City - 2

Луѓе многу се сомневам да не е Наполи 2/1 ако сака некој нека ја игра јас ќе ја пуштам за 500ден

Не сме брат. СО 127 одевме, го пишувавме кодот, не копи-пасте!
грешка си .. 2 пати стои 127 а на тикетот го има само еднаш .. ако има некој тикет од копачка да види колку цифри има секој тикет или секој има различно.. јас на нет не можам да најдам ..

Тој сам си ја кажа :toe: .. нешто од внатре му кажало .. фром ин'сајд :vozbud:

имам уплатено ливче вчера еве ви го бројот и ке ви го даде еве ви... да видите дека работи 15333743548-19287

На билтенот пишува дека е 333 коло и кај тебе во листето се јавува бројот 333. Има уште некој упшлатено во Копачка, да види дали и кај него ќе се најде 333?

Се зезам бе па и вие. Малку шала,не се летајте така секој може да пише коментар таа и таа јавена за 100.000 ја ставив а нема везе за 50 ден ја уплатил а не е ни јавена ни ништо.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom