Тип на денот (читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
дали тоа значи дека веќе нема да го гледаме Пеце ? :) Друже немој за една утакмица вакви работи :)

Инаку од мене за вечер
Denver - Indiana 1
Soderling - Dolgopolov 1
Ferrer - Raonic 1 (
Murray - Melzer 1

Готово од мене :salut: 2 недели ништо не погодив :zid: (се извинувам некој ако паднал на мој тип) :uvo:

Оф топик

Да не знае некој кога треба да се преигра Ланели-ТНС? И колку време се чека со заостанат натпревар пред да се подигнат парите од СпортЛајф?

Оф топик

Да не знае некој кога треба да се преигра Ланели-ТНС? И колку време се чека со заостанат натпревар пред да се подигнат парите од СпортЛајф?
Нема информација, а ако не се изигра утре, вторник може да си ги земеш парите:smir:

За утре, најсигурно е дека победува Новара, 2,30 коеф.
Да ја уплатам додека не падне коеф.

Ајде и јас да се пофалам еднаш дека фатив по подолго време..неможам да го постирам ливечто, но фино лепо ќе ви ги кажам утакмиците сакајте верувајте сакајте не:)

Блекбурн-1
Алмериа-1
Виљареал-1
Гент-1
Барселона(кошарка)-Хендикеп 2
Игокеа(кошарка)-1
коефициент - 40.14:smir:

Оф топик

Предходно имав кажано...во Спортлајф се чека 72 часа од времето на почнување на одложениот натпревар-небитно дали почнува или завршува колото

Момци играв
Маритимо - Спортинг Лисабон
3+ Коефициент:2.05 во Спорт Лифе..
Ја играв за 1500..Со среќа нека е на сите што уплатиле денес...:smir:

Sparta - Roterdam - 1 @ 1.80
G.A.Eagels - Telstar - 1 @ 1.70
Eindhoven - Rosendal - 1 @ 1.95
Cambuur - Helmond - 1 @ 2.10

Холандиските денес ќе ги мавам на победа на домаќините...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom