Тип на денот (читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ја мислев дека и ти не ја знаеш затоа пишав :)

Ќе ја пробам на ситно оваа

Sedan-Chateauroux 2/1

проблемот е шо ја знам !
и требе да си ја платам а не ми се пукаат многу пари на неа.... по едноставно е да си стајме сите по 500 ако излезе да му дадеме по 1000 на овој и по 500 сме ќар.... дури и поефтино ќе не фати ако се организираме... али заинтересираност НИКАКВА сите сакаат само за џабе некој да им даде.... им викаш ПОСЛЕ УТАКМИЦА пари... а ако им ја кажам сеа ќе и стават сите по 1000

--- надополнето ---

еве ви ја.... јас и онака горам

Venlo - Utrecht
тип: 1
Коеф. 4.5

па ако има некој поштен може и ќе пушти пари.....

проблемот е шо ја знам !
и требе да си ја платам а не ми се пукаат многу пари на неа.... по едноставно е да си стајме сите по 500 ако излезе да му дадеме по 1000 на овој и по 500 сме ќар.... дури и поефтино ќе не фати ако се организираме... али заинтересираност НИКАКВА сите сакаат само за џабе некој да им даде.... им викаш ПОСЛЕ УТАКМИЦА пари... а ако им ја кажам сеа ќе и стават сите по 1000

--- надополнето ---

Venlo - Utrecht
Коеф. 4.5

Ima ova nekoja golema verojatnost i sigurnost toa kazi pa ako se uplaca pojke ke bide dobro pisi

проблемот е шо ја знам !

--- надополнето ---

Venlo - Utrecht
Коеф. 4.5

Колку е сигурна дај кажи да знаеме колку да уплатиме ?
Оти повекето утакмици што ги даваат со плакање послем утакмица не се сиурни !!!!

--- надополнето ---

досега го нема да пиши до почеток на утакмицата има 15 минути така да мој предлог е да ја играте на минимален влог

Колку е сигурна дај кажи да знаеме колку да уплатиме ?
Оти повекето утакмици што ги даваат со плакање послем утакмица не се сиурни !!!!

--- надополнето ---

досега го нема да пиши до почеток на утакмицата има 15 минути така да мој предлог е да ја играте на минимален влог

pa bogami vcera kao sto se izgoirev so 1000 za utakmicata na balistot moze i da razmisalm kolku bi stavil :D:D

--- надополнето ---

inace mene mi kazaa za kosarka utakmica - leitvos - panatinaikos 1 3 koeficient ..ama se misalm dali da ja stavam,....

pa bogami vcera kao sto se izgoirev so 1000 za utakmicata na balistot moze i da razmisalm kolku bi stavil :D:D

--- надополнето ---

inace mene mi kazaa za kosarka utakmica - leitvos - panatinaikos 1 3 koeficient ..ama se misalm dali da ja stavam,....
\

Igraj s Hendikep so +6.5 za Litvus 1,85 kvota za vo tiket e taman, mnogu ja zborat ovaa utakmica nz zasto ama ke ja igram ja vaka so 1H

Ethnikos - Ermis 1-1 75' ...

Најнова информација
Koblenz - Kaiserslautern 1-2
Пола балкан има дојави хахаха

Појма немам другар,не верувам јас у дојави 30 коеф :D
Али ако имаш вишок пари,проби на 1е :)

Кајзерслаутерн има игра,посед. имаше пенал 37 минута, промашија ,намерно или ненамерно...ке ја играм онлајн...3 коеф...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom