Тип на денот (читај правила во прв пост)

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
27 декември 2010
Мислења
115
Поени од реакции
3
Ја мислев дека и ти не ја знаеш затоа пишав :)

Ќе ја пробам на ситно оваа

Sedan-Chateauroux 2/1
проблемот е шо ја знам !
и требе да си ја платам а не ми се пукаат многу пари на неа.... по едноставно е да си стајме сите по 500 ако излезе да му дадеме по 1000 на овој и по 500 сме ќар.... дури и поефтино ќе не фати ако се организираме... али заинтересираност НИКАКВА сите сакаат само за џабе некој да им даде.... им викаш ПОСЛЕ УТАКМИЦА пари... а ако им ја кажам сеа ќе и стават сите по 1000

--- надополнето ---

еве ви ја.... јас и онака горам

Venlo - Utrecht
тип: 1
Коеф. 4.5

па ако има некој поштен може и ќе пушти пари.....

Член од
10 август 2010
Мислења
323
Поени од реакции
138
проблемот е шо ја знам !
и требе да си ја платам а не ми се пукаат многу пари на неа.... по едноставно е да си стајме сите по 500 ако излезе да му дадеме по 1000 на овој и по 500 сме ќар.... дури и поефтино ќе не фати ако се организираме... али заинтересираност НИКАКВА сите сакаат само за џабе некој да им даде.... им викаш ПОСЛЕ УТАКМИЦА пари... а ако им ја кажам сеа ќе и стават сите по 1000

--- надополнето ---

Venlo - Utrecht
Коеф. 4.5

Ima ova nekoja golema verojatnost i sigurnost toa kazi pa ako se uplaca pojke ke bide dobro pisi

Член од
24 јануари 2008
Мислења
1.135
Поени од реакции
140
проблемот е шо ја знам !

--- надополнето ---

Venlo - Utrecht
Коеф. 4.5

Колку е сигурна дај кажи да знаеме колку да уплатиме ?
Оти повекето утакмици што ги даваат со плакање послем утакмица не се сиурни !!!!

--- надополнето ---

досега го нема да пиши до почеток на утакмицата има 15 минути така да мој предлог е да ја играте на минимален влог

Член од
17 јануари 2011
Мислења
12
Поени од реакции
1
Колку е сигурна дај кажи да знаеме колку да уплатиме ?
Оти повекето утакмици што ги даваат со плакање послем утакмица не се сиурни !!!!

--- надополнето ---

досега го нема да пиши до почеток на утакмицата има 15 минути така да мој предлог е да ја играте на минимален влог
pa bogami vcera kao sto se izgoirev so 1000 za utakmicata na balistot moze i da razmisalm kolku bi stavil :D:D

--- надополнето ---

inace mene mi kazaa za kosarka utakmica - leitvos - panatinaikos 1 3 koeficient ..ama se misalm dali da ja stavam,....

Член од
10 август 2010
Мислења
323
Поени од реакции
138
pa bogami vcera kao sto se izgoirev so 1000 za utakmicata na balistot moze i da razmisalm kolku bi stavil :D:D

--- надополнето ---

inace mene mi kazaa za kosarka utakmica - leitvos - panatinaikos 1 3 koeficient ..ama se misalm dali da ja stavam,....
\

Igraj s Hendikep so +6.5 za Litvus 1,85 kvota za vo tiket e taman, mnogu ja zborat ovaa utakmica nz zasto ama ke ja igram ja vaka so 1H

Член од
17 јануари 2011
Мислења
615
Поени од реакции
410
Ethnikos - Ermis 1-1 75' ...

Најнова информација
Koblenz - Kaiserslautern 1-2
Пола балкан има дојави хахаха

Член од
17 јануари 2011
Мислења
615
Поени од реакции
410
Појма немам другар,не верувам јас у дојави 30 коеф :D
Али ако имаш вишок пари,проби на 1е :)

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.383
Кајзерслаутерн има игра,посед. имаше пенал 37 минута, промашија ,намерно или ненамерно...ке ја играм онлајн...3 коеф...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom