- Член од
- 27 јуни 2008
- Мислења
- 9.024
- Поени од реакции
- 5.947
Ја мислев дека и ти не ја знаеш затоа пишави не е муабетот да ми ја откриете.... туку да си помогнеме меѓу себе....

Ќе ја пробам на ситно оваа
Sedan-Chateauroux 2/1
Ја мислев дека и ти не ја знаеш затоа пишави не е муабетот да ми ја откриете.... туку да си помогнеме меѓу себе....
проблемот е шо ја знам !Ја мислев дека и ти не ја знаеш затоа пишав
Ќе ја пробам на ситно оваа
Sedan-Chateauroux 2/1
проблемот е шо ја знам !
и требе да си ја платам а не ми се пукаат многу пари на неа.... по едноставно е да си стајме сите по 500 ако излезе да му дадеме по 1000 на овој и по 500 сме ќар.... дури и поефтино ќе не фати ако се организираме... али заинтересираност НИКАКВА сите сакаат само за џабе некој да им даде.... им викаш ПОСЛЕ УТАКМИЦА пари... а ако им ја кажам сеа ќе и стават сите по 1000
--- надополнето ---
еве ви ја.... јас и онака горам
Venlo - Utrecht
тип: 1
Коеф. 4.5
па ако има некој поштен може и ќе пушти пари.....
Е ајде де..ama na vreme gi pusuvas i ti bas koga pocnuvaat .......
Колку е сигурна дај кажи да знаеме колку да уплатиме ?проблемот е шо ја знам !
и требе да си ја платам а не ми се пукаат многу пари на неа.... по едноставно е да си стајме сите по 500 ако излезе да му дадеме по 1000 на овој и по 500 сме ќар.... дури и поефтино ќе не фати ако се организираме... али заинтересираност НИКАКВА сите сакаат само за џабе некој да им даде.... им викаш ПОСЛЕ УТАКМИЦА пари... а ако им ја кажам сеа ќе и стават сите по 1000
--- надополнето ---
еве ви ја.... јас и онака горам
Venlo - Utrecht
тип: 1
Коеф. 4.5
па ако има некој поштен може и ќе пушти пари.....
pa bogami vcera kao sto se izgoirev so 1000 za utakmicata na balistot moze i da razmisalm kolku bi stavilКолку е сигурна дај кажи да знаеме колку да уплатиме ?
Оти повекето утакмици што ги даваат со плакање послем утакмица не се сиурни !!!!
--- надополнето ---
досега го нема да пиши до почеток на утакмицата има 15 минути така да мој предлог е да ја играте на минимален влог
\pa bogami vcera kao sto se izgoirev so 1000 za utakmicata na balistot moze i da razmisalm kolku bi stavil
--- надополнето ---
inace mene mi kazaa za kosarka utakmica - leitvos - panatinaikos 1 3 koeficient ..ama se misalm dali da ja stavam,....
kolku e sigurno ova ?????? da stgavam na net ???Ethnikos - Ermis 1-1 75' ...
Најнова информација
Koblenz - Kaiserslautern 1-2
Пола балкан има дојави хахаха
Јас мислам дека денеска ништо не е сигурноkolku e sigurno ova ?????? da stgavam na net ???