Тип на денот (читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Болдот не ми е јасен! Ако уплатам 10 тикета дневно, ми се бројат поените само од првиот тикет?

Поени добиваш само од првиот тикет што го уплачаш а другите не, и пази ако првиот го сторнираш или смениш нешто тој ден 0 поени имаш.

А како да направам таква картичка? За во Моцарт зборам сериозно се заинтересирав.

Оди во Моцарт земи лична карта колку за матичен број, над 18 години да бидеш треба и тоа е :)

Некаде во светот некој гадно се погати! Денес, се на се дури 12 прелази!

Teplice - Varnsdorf - 2:3 (2:1)
Dubnica - Brno - 1:3 (1:0)
Wasquehal - Auxerre - 2:1 (0:1)
Nuneaton - Blyth Saprtans - 3:2 (0:1)
Droylsden - Worcester - 2:1 (0:1)
Southport - Newport - 2:1 (0:1)
Bradford - Barnet - 1:3 (1:0)
Watford - Hartlepool - 4:1 (0:1)
Preston - Notingem Forest - 1:2 (1:0)
Nimes - Frejus Saint - 3:2 (0:1)
Avranches - Fontenay - 1:3 (1:0)
Socieadad - Sevilla - 2:3 (2:1)

Некаде во светот некој гадно се погати! Денес, се на се дури 12 прелази!

Teplice - Varnsdorf - 2:3 (2:1)
Dubnica - Brno - 1:3 (1:0)
Wasquehal - Auxerre - 2:1 (0:1)
Nuneaton - Blyth Saprtans - 3:2 (0:1)
Droylsden - Worcester - 2:1 (0:1)
Southport - Newport - 2:1 (0:1)
Bradford - Barnet - 1:3 (1:0)
Watford - Hartlepool - 4:1 (0:1)
Preston - Notingem Forest - 1:2 (1:0)
Nimes - Frejus Saint - 3:2 (0:1)
Avranches - Fontenay - 1:3 (1:0)
Socieadad - Sevilla - 2:3 (2:1)

Машала машала :) некој ке ми рече било ,, случајно,,

tranmere 3-3 95 '

Nortmapton NE ? ht 1-0 ... ft 1-1

SE IZVINUAM NA SITE ..

1 NEDELA PAUZA ..OD MENE .. I SE VRAKAM POVTORNO.. NEMA DA PISAM NI EDEN TIP. :@:@:@@:@:@:@::@:@:@:@@:@:@:@:

SVE A MU EBAM NA POLUVREME DOBRO BEA , POSLE :S

Им се дешава и на најдобрите. На никој нема да му смета ако погодуваш 5 типа а промашиш еден.

Да не знае некој колку заврши Sandhausen vs Munchen 1860, од петок?
Нигде неможам да ја најдам...

За денеска се мислам дали да уплатам....

Некако Мајорка ми е за 1 пошто играја исто со Алмерија во купо и му ја дадоа, значи по некоја логика денеска Мајорка 1 како планина!

Cesena vs Genoa - 2 @ 2.4
Leiria vs Benfica - 2 @ 1.6
Huesca vs Betis - 2 @ 1.9
Mallorca vs Almeria - 1X @ 1.15
Milan vs Udinese - 0-2 @ 1.6

коефициент: 13.42, za 100ка околу 1300 ден.

so mislite majorka - almerija 2ta natprevari vo kupot gi namestija 7+ deneska mozno e da pukni 2/1 probajte ja jas 4e ja odigram za 200

за денес
Манчестер Ј. - Ливерпул Х (Манчестер имаат 5 повредени, меѓу нив Валенсија и Руни, а Ливерпул се со нов тренер и ќе имаат многу поголем мотив за игра(читај го шутнаа дебелиот) така да мислам Х ќе испадне)
Тотенхем - Чарлтон 1
Челзи - Ипсвич Х (бидејќи се во катастрофална ситуација, а и не го сменија тренерот мислам Х ќе биде)
Лејчестер - Манчестер С. 2
Наполи - Јувентус 1

ке ви предложам да бидете претпазливи со мајорка-алмерија :star:
гледам ного сте за 1 но јас ќе дадам мое мислење за таа утакмица кој сака нека прифате кој несака немора .познато ви е дека мајорка е у финансиска криза и дека местењето у такви ситуации е нормална работа.нема амбиции за излез у европа се наоѓа на 10 место со 21 бод (моментално златна средина) а алмериа е 17 (4 од доле) во опасната зона.ако имаат соработка (судејќи по резултатите од купо) и по моменталната положба на табелата јас ке ве питам -на кој му се потребни бодови ?на мајорка ли?
земајќи го у предвид непишаното правило(вчера се случи со 100 % та на балист нортемтон) дека 2 пати по ред ка игра една екипа дома или у гости ретко тепа 2 -та пати а веќе мајорка тепа у последното коло на херкулес 3:0 шо мене се ми се сведува на еден нерешен резултат (и 2-ка не би ме изненадило).сепак кој как сака ,у секој случај со среќа на сите ке ни треба :smir:

^
оној пат во купот 0:4 Алмерија до 20-та минута против Мајорка

Ја мислам нерешена ќе ја играат Мајорка и Алмерија.
А Рома зборавив да ја пишам колку беше чиста двојка. Мора да им се плати за крајот на сезоната лани шо им ја тргнаа титулата од раце.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom