Тип на денот (читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Boston - Minnesota 1 @ 1.85 100%

почнува за 30мин

P.S 3-1 инаку ги имам и:
Виљареал - 1
Еспањол Хпп
Интер - 1
Lillehammer - 1 (Hockey NORVEŠKA: Eliteserien )

Само Еспањол све да им ебам... инаку за утре:
Portimonense - Setubal - Xpp
Tolous - Paris FC - 1-1
Frosinone - Livorno - 3+
R.B.D. Borinage - OH Leuven - 3+
Villareal B - Granada - GG

Како да ти бидам јасен ? :))))

Викаш да не ја пра утакмицата 3 за 3 а уствари чоеков вика дека че биди Х! Знајш шо е 3 за 3 ?? :)))

друже разговараш со стар форумџија со голем стаж на форуми за кладење,знам шо е 3 за 3 знам шо е традиција ,знам шо е соработка знам шо е " триаголник " и шо е најбитно знам сигурно шо писам .ја за шо го питах така-он пише фросиноне Х-Х или 1:1 точен резултат па јас го питам дали мисли дека ке ја прават 3 за 3 ,е сега ако ти знаеш шо е 3 за 3 ке нема потреба да објаснувам понатам а ако не ти е познато посети статистика на пр www.betexplorer.com па ке видиш шо сум сакал да питам :raz:

Најдов страна слична на betterz се кладиш на NBA фудбал и сл. ти даваат 0,5 долари и ако ги напраиш 100 ке можеш да ги ставиш на некоја онлине кладилница, а ако направиш 200 ке може да ги подигнеш на paypal . Ако ги изгубиш тие 0,5 гледаш една реклама од 10 секунди и пак ти даваат 0,5. Значи ништо неможе да изгубите само може да добиете

Еве ви реферал линк
http://www.freesportsbet.com/jance11.html

Ова го играв денес на тикет:

Villarreal B - Granada CF - Х
Toulouse - Paris FC- Х
Trabzonspor - Schalke - Х

друже разговараш со стар форумџија со голем стаж на форуми за кладење,знам шо е 3 за 3 знам шо е традиција ,знам шо е соработка знам шо е " триаголник " и шо е најбитно знам сигурно шо писам .ја за шо го питах така-он пише фросиноне Х-Х или 1:1 точен резултат па јас го питам дали мисли дека ке ја прават 3 за 3 ,е сега ако ти знаеш шо е 3 за 3 ке нема потреба да објаснувам понатам а ако не ти е познато посети статистика на пр www.betexplorer.com па ке видиш шо сум сакал да питам :raz:

Џабе ти е и стаж и се. Утакмицата тој вика дека е редена за Х т.е. = 1 бод. 3 за 3 е ко че тепа еднио прво па да земи 3 бода, а после другио да земи 3 бода. Сваќаш?? И + баш провери на бетексплорер меѓусебе имаат изиграно овие 2 тима само 2 пaти (од кој еднаш било нерешено т.е. 1:1, а другио пат тепал Ливорно), а од 2 пати неможиш да заклучиш дека соработуваат. Прочитај го ова шо ти го пишав размисли малку, и не ме цитирај :)

Најдов страна слична на betterz се кладиш на NBA фудбал и сл. ти даваат 0,5 долари и ако ги напраиш 100 ке можеш да ги ставиш на некоја онлине кладилница, а ако направиш 200 ке може да ги подигнеш на paypal . Ако ги изгубиш тие 0,5 гледаш една реклама од 10 секунди и пак ти даваат 0,5. Значи ништо неможе да изгубите само може да добиете

Еве ви реферал линк

Барем текстот да го сменеше

http://forum.kajgana.com/showthread.php?1692-Како-да-заработиш-пари-на-нет!&p=4005275#post4005275

тука ви е објаснето како да ставате пари и како да го гледате коефициенти

Еве ви реферал линк

Може само една утакмица да се игра со парите? Или јас нешто грешам?

Може само една утакмица да се игра со парите? Или јас нешто грешам?

ne ne moze kolku igri da sakash da se igraat, jas sega igrav :)
Frosione - Livorno X
Tolouse - Paris FC 1
Villareall B - Granada 1
Portimonese - Vitoria setubal 1
Necaxa Aguascalientes - Jaguares de Chiapa 1
so 0.50 25.00

onaka samo da probam, inaku realno da kazam nituedna od ovie ekipi ne gi znam, osven tolouse :pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom