Тип на денот (читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Едно дете што ми кажа дека ја фатил Норвич 2/1, демек и Есторил ќе испаднала 2/1... Сеа јас не знам колку е сигурно, ама излеа ќе ја уплатам така за 50-100 денара :)

Едно дете што ми кажа дека ја фатил Норвич 2/1, демек и Есторил ќе испаднала 2/1... Сеа јас не знам колку е сигурно, ама излеа ќе ја уплатам така за 50-100 денара :)

го виде тикетот? или барем ти му веруваш дека сигурно ја фатил Норвич?

го виде тикетот? или барем ти му веруваш дека сигурно ја фатил Норвич?
Му верувам бе.. А не го видов тикетот, на фб ми пиша... Иначе комшија ми е...И нема оти да ме лаже.. :)

(сеа ако не испадне, таа е... :))

Му верувам бе.. А не го видов тикетот, на фб ми пиша... Иначе комшија ми е...И нема оти да ме лаже.. :)

(сеа ако не испадне, таа е... :))

bravo ne mozam da vi se iznacudam, ova komsija tvoj e vidovit ili taka mu kaza dedo mu.......saka da kaze deka utakmicava bese mestena ili toj ja predvide ?

bravo ne mozam da vi se iznacudam, ova komsija tvoj e vidovit ili taka mu kaza dedo mu.......saka da kaze deka utakmicava bese mestena ili toj ja predvide ?
Абе така му кажале и на него.. Што сеа?? Ако испадне - испадне... Ако не, здравје.. Кажав може да ја уплатам за 50-100 денари.. (ако ми помине мрзава де)

Абе така му кажале и на него.. Што сеа?? Ако испадне - испадне... Ако не, здравје.. Кажав може да ја уплатам за 50-100 денари.. (ако ми помине мрзава де)

vo e red e prijatele, samo problem e drugo, taka razgledav malku na forumov i gledam skoro sekoja treta utakmica ja pisete prelaz, mnogu neseriozno,
sto se odnesuva za norvich jas ja igrav kec single (mozam i da postiram ako sakas) ama deka bese mestena za prelaz ne mi se veruva, kec se ocekuvase od poveke pricini, edna od tie e toa sto kaj S U nedostigaa igraci a Norvich i taka e pokvaliteten tim, sto se odnesuva za prelaz vo ovaa liga toa cesto se slucuva, zatoa i mi bese muabetot dali tipot ja predvide ili nekoj mu "najavi" kako sto znaat nekoj da kazazt zasto vo dojavi ne veruvam mnogu.

арсенал 2-2 & 3+ 3,60
тнс 1-1 & 3+ 2,08
селтик 1 1,35
хартс 2 1,85
дамферлин 1 1,45
уплата 500
можна добивка 13 016 + 1300 бонус 10 % во депортиво= 14 310 .

На 100ставив Бирмимгем-Манчестер Јунајтед 0:1 точен резултат.
5.7коеф.
Ако фатам ке си купам навивачки шал од црвените гаволи.

Манчестер сити - 1
Тотенхем - 1
Манчестер јунајтед - 2
Арсенал - 2

Андерлехт - х-2
Генк - х-2
Абердин - х-2
Гент - х-2
Ливерпул - х-1

услов 4/4 и 3/5. Го пишав онака на брзински и за мали пари па затоа не видов дека имам утакмица дури и за четврток :vozbud:
инаку минимална е 1 900, а максимална 21 755 :)

Јаоо што направи Манчестер :nesvest::nesvest: Не ми е многу криво за мене, а за bojan10rooney баш ми е криво... за малку ќе ја погодеше точен резултат

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom