нели го сванавте .дека се лиФчињата бе чорбе?
4 должиш или така ми се чини?:raz::raz:
го виде тикетот? или барем ти му веруваш дека сигурно ја фатил Норвич?Едно дете што ми кажа дека ја фатил Норвич 2/1, демек и Есторил ќе испаднала 2/1... Сеа јас не знам колку е сигурно, ама излеа ќе ја уплатам така за 50-100 денара![]()
Му верувам бе.. А не го видов тикетот, на фб ми пиша... Иначе комшија ми е...И нема оти да ме лаже..го виде тикетот? или барем ти му веруваш дека сигурно ја фатил Норвич?
bravo ne mozam da vi se iznacudam, ova komsija tvoj e vidovit ili taka mu kaza dedo mu.......saka da kaze deka utakmicava bese mestena ili toj ja predvide ?Му верувам бе.. А не го видов тикетот, на фб ми пиша... Иначе комшија ми е...И нема оти да ме лаже..
(сеа ако не испадне, таа е...)
Абе така му кажале и на него.. Што сеа?? Ако испадне - испадне... Ако не, здравје.. Кажав може да ја уплатам за 50-100 денари.. (ако ми помине мрзава де)bravo ne mozam da vi se iznacudam, ova komsija tvoj e vidovit ili taka mu kaza dedo mu.......saka da kaze deka utakmicava bese mestena ili toj ja predvide ?
vo e red e prijatele, samo problem e drugo, taka razgledav malku na forumov i gledam skoro sekoja treta utakmica ja pisete prelaz, mnogu neseriozno,Абе така му кажале и на него.. Што сеа?? Ако испадне - испадне... Ако не, здравје.. Кажав може да ја уплатам за 50-100 денари.. (ако ми помине мрзава де)
so ti rekov za city i totenham duble gi pustiv za 5000 taman paricka za nova godinastoke -fulham ft 0:2