Тип на денот (читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Да сакаа Атл. Мадрид да одат во следната фаза, жими стапов мој, ќе дозволеја да ја свртат оние 1 во 2. Атлетико знае дека шансите денес на кикснит Арис се ни 2%, па не гледам толку да запнет за победа.

Арис и Лил 1 двете, на јаки пари...

брат тоа ти се вика здраво местење, а атлетико мадрид не разбирам зашто да не иде далје а арис да иде! не гледам тука зашто, вечер инаку кај вакви местачи а особено дека е уефа куп неможеш да играш на јаки пари во никој случај, а исто така постои и можност арис да изгуби дома од розенборг а атлетико мадрид да изгира нерешено, во тој случај што правиме... затоа најдобро е да не идеме на јаки пари него да видиме до каде ќе се мести! а инаку 99% сигурен сум дека атл иде даље, а како...ќе видиме!

по 1.40 коефициент имаат....:tapp: колку пари да остаиш....

2000 за 2000 чар? Малце?
брат тоа ти се вика здраво местење, а атлетико мадрид не разбирам зашто да не иде далје а арис да иде! не гледам тука зашто, вечер инаку кај вакви местачи а особено дека е уефа куп неможеш да играш на јаки пари во никој случај, а исто така постои и можност арис да изгуби дома од розенборг а атлетико мадрид да изгира нерешено, во тој случај што правиме... затоа најдобро е да не идеме на јаки пари него да видиме до каде ќе се мести! а инаку 99% сигурен сум дека атл иде даље, а како...ќе видиме!

Секој со своите прогрнози. Арис незнам дали некогаш играл во нокаут фазата во УЕФА (не ми теквит) и сигурно оние грчиштана ќе направат пеколна атмосфера.

Атлетико мадрид ако сакаше да оди понатаму немаше дома да е намести со АРИС !
освен ако има договор со кладилниците за атлетико - арис 2ка
и сеа арис - росенборг повторно 2ка

Leverkusen - Atletiko M. ГГ
Levski - Sporting L. ГГ
Aris - Rosenburg 1/2 2+
Juventus - Man.City 0-2

Атлетико мадрид ако сакаше да оди понатаму немаше дома да е намести со АРИС !
освен ако има договор со кладилниците за атлетико - арис 2ка
и сеа арис - росенборг повторно 2ка

затоа викам да не се игра на големи пари! поради тоа што незнаеш што ќе испонаместат, а јас онака ќе си ја пробам арис 1у2 чисто онака од мерак! дека розеборг доста ги имам фаќано со пресврт, па ќе видиме!

тешко дека ќе испадне оваа брат ама ај ќе пробам убав е коефициентот :smir:
за 50 денари голема работа...
Абе незнам дали ќе искочи 1-1,ич не е сигурна.. ама 1 мислам дека ќе искочи,90% сум сигурен.Ја 1 ја играв ама тука 1-1 ја пишав.. :)

Aris - Rosenborg 1
Juventus - City GG
Leverkusen - Atl. Madrid GG
Levski - Sporting 1X
Lille - Gent 1
Salzburg - Lech 1
Debrecen - Sampdoria 1X
AEK - Zenit 1X
Anderlecht - Hajduk 3+
PSV - Metalist 3+

Онака со 50че за 4400.

Арис-Роземборг 1
Леверкузен-Арлетико М. 2
Јувентус-Ман. Сити х (имам претчуство дека јуве ќе ги напраи сите 6 утакмици реми)
Аек-Зенит х
Лил-Гент 1
Андерлехт-Хајдук 1

Ќе ви носи околу 1000 и за 20 ден. да ја пуштите!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom