Тип на денот (читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
што се исподеси денес бе луѓе! се дупнаа од местење баерн,арсенал,манчестер,псв,виљареал... ц ц ц е не пишувам више па што сака нека биде!!!

begaj od tie golemite favoriti i nema da imas problemi, i taka na nivnite koeficienti ne vredi da se rizikuva para, jas licno ic ne gi ni gledam, ne gi ebam ni dva posto i si gazam na drugive, ama ic ne me boli kurov ni za Baern, M J i Arsenal i slicni govna ko niv.

На едно ливче ме утепаа Бешикташ

Па после се извадив на Дубл
Удине
Атлетик билабао

За денес стаив 1500 сингл на Интер

за утре
грасхоперс 2
генчелбирги 1
олимпијакос волос 1
болоња 1
парма гг
фоџа 2-3
бохум гг
ханза гг
спарта 1
вест хем 1
со 20 денара има околу 15 иљадарки добивка, мислам вреди да се проба.

Еве за денес нешто од мене:
ТИКЕТ бр.1

Челзи 1
Валенсија 1 и 3+
Севилја 3+
Порто 3+
Трабзон 1
Интер 1
Наполи 1
Коефициент околу 25 зависно од кладилница

Тикет бр.2 (по ризичен)
Севилја 1
Порто 1-1
Бенфика 2
Лион 1
Хамбург 1 и 3+
Паок 1
Палермо 3+
Анортозис 1
коефициенет околу 65 зависно од кладилница

Не ми се верува сношти што фатив

Манчестер 1 & 3+ 8.5
Нинберг 1 3.05
Фенербахче 2 2.0
Удинезе 1 1.7 за 20 1 700 - 1 800
од 10 добри размислани ливчина само оваа влезе за 20 секунди напишано :vozbud::toe:
За денес Интер 1 Челзи 3+

Денес кој сака да фати да не ги игра Интер и Милан! Се очекува Кикс и на двете екипи...

Parma - Fiorentina - X2 (После поразот во купот од парма фиорентина ја научи лекцијата како да игра против нив, а и немаат победа во гости од кога е почнато првенството)
Real Madrid - Real Sociedad - 1
Rangers - Celic - X ( Во првентсвото првиот натпревар кој се играше оваа година помеѓу овие две екипи на 2 јануари заврши 0:2 со победа на Селтик. Селтик се далеку подобри од Ренџерс но моментално во прашање е Шкотски Куп натпревар така да не очекувам премногу залагање на Селтик но сепак ќе си ја одбранат честа и ќе си заминат од таму непоразени минимум со нерешено.)
Valencia - Hercules - 1 (Освен поразот од мајорка оваа сезона Валенсија нема друг пораз на домашен терен! така да очекувам да не потфрлат и да си го задржат местото што води во лига шампиони, а и претходниот натпревар го имаат добиено со 1:2 во гости кај оваа екипа!)

Мое мислење за Интер и Милан
Genoa - Milan - X
Inter - Roma - 2

Незнам зашто али некако убеден сум дека денес во италија ќе има барем една 2у1 1у2 !!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom