Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Челзи ме заебаа, за 10 минути не издржаа :nerv:
Марсеј - Челзи Х-Х
Жилина - Спартак Х-2
По којзнае кој пат ви кажувам, али ајде пак...
Имате тема специјална за жалење. Во иднина таму жалете се.
:salut:
Добро де, во ред е да се пишуваат и местени утакмици, и да се коментира колку тие се релевантни. Можда малце претеравте на таа дискусија, но сега е завршена, па затоа не ја чепкав одкако ја видов. Во иднина држете се кон правилата од првата страна на темава.Ама си тераме и дискусија за типови и местени утакмици![]()
Добро де, во ред е да се пишуваат и местени утакмици, и да се коментира колку тие се релевантни. Можда малце претеравте на таа дискусија, но сега е завршена, па затоа не ја чепкав одкако ја видов. Во иднина држете се кон правилата од првата страна на темава.
Вратете се назад сега, доста се оф топици. =)
Ќе се размисли за предлогот, до тогаш, терајте си според правилата.а може некако истава тема да се смени и да биде тип на денот, консултации за натпревари, и која ме заеба нешто у тој стил за да не шетаме по теми...ако може?
Ме интересира како се рачуна утaкмица пример ако во Недела ја играат и при резултат 1-1 во второто полувреме се прекинува, после другиот ден значи Понеделникот се преигрува и завршува 2-1 ме интересира како треба кладилнициве да ја рачунаат ?
Се работи за утакмицата Национал - Навал http://www.rezultati.com/detail/soccer.php?match=500918&gmt_offset=-3600&tab=1
Сите различно. Во Депортиво, исплаќаа без неа во вторникот т.е по завршувањето на колото (што е исправно според мене), а пак во Спорт лајф чекаат да поминат 72 часа