Тип на денот (читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Челзи ме заебаа, за 10 минути не издржаа :nerv:
Марсеј - Челзи Х-Х
Жилина - Спартак Х-2

По којзнае кој пат ви кажувам, али ајде пак...

Имате тема специјална за жалење. Во иднина таму жалете се.

:salut:

По којзнае кој пат ви кажувам, али ајде пак...

Имате тема специјална за жалење. Во иднина таму жалете се.

:salut:

Ама си тераме и дискусија за типови и местени утакмици:)

Ама си тераме и дискусија за типови и местени утакмици:)
Добро де, во ред е да се пишуваат и местени утакмици, и да се коментира колку тие се релевантни. Можда малце претеравте на таа дискусија, но сега е завршена, па затоа не ја чепкав одкако ја видов. Во иднина држете се кон правилата од првата страна на темава.

Вратете се назад сега, доста се оф топици. =)

Добро де, во ред е да се пишуваат и местени утакмици, и да се коментира колку тие се релевантни. Можда малце претеравте на таа дискусија, но сега е завршена, па затоа не ја чепкав одкако ја видов. Во иднина држете се кон правилата од првата страна на темава.

Вратете се назад сега, доста се оф топици. =)

а може некако истава тема да се смени и да биде тип на денот, консултации за натпревари, и која ме заеба нешто у тој стил за да не шетаме по теми...ако може?

Италјанскиот куп е одложен за денеска нема ниеден натпревар да се игра..

п.с

Каха Лаборал - 1
Реал М. - хендикеп 1 на полувреме

а може некако истава тема да се смени и да биде тип на денот, консултации за натпревари, и која ме заеба нешто у тој стил за да не шетаме по теми...ако може?
Ќе се размисли за предлогот, до тогаш, терајте си според правилата.

Ме интересира како се рачуна утaкмица пример ако во Недела ја играат и при резултат 1-1 во второто полувреме се прекинува, после другиот ден значи Понеделникот се преигрува и завршува 2-1 ме интересира како треба кладилнициве да ја рачунаат ?

Се работи за утакмицата Национал - Навал http://www.rezultati.com/detail/soccer.php?match=500918&gmt_offset=-3600&tab=1

Ме интересира како се рачуна утaкмица пример ако во Недела ја играат и при резултат 1-1 во второто полувреме се прекинува, после другиот ден значи Понеделникот се преигрува и завршува 2-1 ме интересира како треба кладилнициве да ја рачунаат ?

Се работи за утакмицата Национал - Навал http://www.rezultati.com/detail/soccer.php?match=500918&gmt_offset=-3600&tab=1

Сите различно. Во Депортиво, исплаќаа без неа во вторникот т.е по завршувањето на колото (што е исправно според мене), а пак во Спорт лајф чекаат да поминат 72 часа

Сите различно. Во Депортиво, исплаќаа без неа во вторникот т.е по завршувањето на колото (што е исправно според мене), а пак во Спорт лајф чекаат да поминат 72 часа

и се заебаа спорт лајф ...пример другаров им прибра 16.000 ...национал 1 ја имаше :smir:

Денес мислам дека Свонси ќе киксни дома против Милвол..може да се проба X2 или за похрабрите 2 бидејќи Свонси ја претера со победите во последните неколку кола..таму во таа лига сите така прават..кој од кој местачи..на гости ќе победат на невозможни натпревари а дома ќе изгубат од екипа која е во рангот од кока кола лига....Свонси не победува денес!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom