Тип на денот (читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
без навреда али човекот мислеше да стаиш од типот на... лече - џенова 1-2 уплата 20 000 добивка 600 000...али изгледа и тебе не ти била толку сигурна така да јако си ја врзал!

без навреда - Ти имаш ли нешто против ? Човекот убаво си постира натпревар овде, а на тебе ако не ти се чите прескокни го. Му љубомораш ли сега ? Тој погоди натпревар 30 коеф., а ти не го уплати и сега морал да го уплати за 20 000 за да ти докаже на тебе оти бил сигурен ?

без навреда - Ти имаш ли нешто против ? Човекот убаво си постира натпревар овде, а на тебе ако не ти се чите прескокни го. Му љубомораш ли сега ? Тој погоди натпревар 30 коеф., а ти не го уплати и сега морал да го уплати за 20 000 за да ти докаже на тебе оти бил сигурен ?
ne mu ljubomora...
i ja istoto bi mu go kazal a ne mu ljubomora...
bar 500 da stavel :)

ali kako i da e bravo za tipot

i izgleda ti mu ljubomorASH

офф леле мајкооо! неам потреба да му љубоморам, прв му честитав и реков браво, целата поента се состои во тоа да не искочи секој втор да става наптревар 2у1 1у2...или 7+, свака част за дечково, али јас глава ставам дека истиот тој може уште одма да стави друга 1у2 2у1 и сите ќе се исполетате со уплати од 1000 2000 3000 и нагоре кој колку ке најде...или пак одма после него ко што видов имаше швајцарска една исто 2у1... и слично...затоа мислев да го постира тикет каде што стварно има елементи за дознаена и наместена утакмица...инаку пред 3 недели цел аеродром фати на торино 1у2 или 2у1 од 6000 до 120 000 и старо и младо...наредна недела исто човекот кажа пак, па сите си ги вратија парите нели нормално...сите сакаат појше, али еве и имаше и паметни ставија пола или третина, и не искочи, после кажа уште 3 и не искочија...затоа пак ке кажам треба да се праи разлика некоја али кој како ме сватил...

Ако Интер излезе со оваа формација гарант губи
WERDER - INTER - PROBABLE FORMATION: Castellazzi, Maicon, Cordoba, Benedetti, Santon, Muntari, Mariga, Obiora, Mancini, Alibech (Milito), Pandev.
ако излезат со оваа ќе ги дупнат, ама ако не...:toe:
можда ето ќе влезе не се знае...

ВиллаЧСевил -1
ЕспанЧСпорт-1
ПСЖ-Брест -1
Левер-ФЦ КО-1
Нирнб-Дортм-2

Ливчево набрзина го пишав и утре си земам 300 ден

Уплата : 20ден

Јас не верувам во овие дојави, ќе ти кажат 5 од кои првата ќе ја погодат и после те ебат у гз...ако знаеле стварно Хрватите и Србите(од нив највеќе доаѓа и ова срање) нема да каживаат кај стигнат, туку тоа се некои нивни предпоставки или цел свет се фатил за таа 1у2 - 2у1, пратат по кладилници која утак највеќе се уплаќа, абе има 300 чуда, а до местена утакмица, не стига секој.:smir:

Иначе браво за ливчето, со 50 - 17.000:pipi:

--- надополнето ---

Иначе дојавиве што се од по 2 до 2.60 коеф се низ цел свет помалце од 20% играни:smir:

mozno e ovaj forumov da e jak ustvari ne e jak
ovaj e najjak forum
bravos seto tipsteri ste !

Јас не верувам во овие дојави, ќе ти кажат 5 од кои првата ќе ја погодат и после те ебат у гз...ако знаеле стварно Хрватите и Србите(од нив највеќе доаѓа и ова срање) нема да каживаат кај стигнат, туку тоа се некои нивни предпоставки или цел свет се фатил за таа 1у2 - 2у1, пратат по кладилници која утак највеќе се уплаќа, абе има 300 чуда, а до местена утакмица, не стига секој.:smir:

Иначе браво за ливчето, со 50 - 17.000:pipi:

--- надополнето ---

Иначе дојавиве што се од по 2 до 2.60 коеф се низ цел свет помалце од 20% играни:smir:

добро кажано! еве ја и бордо си ја даде 2у1 али кој да ја знае...него овие французуве сум ги приметил стално мутат у недела, особено лион и бордо, лил 7+ не се нормални!

--- надополнето ---

fearless напиша:
добро кажано! еве ја и бордо си ја даде 2у1 али кој да ја знае...него овие французуве сум ги приметил стално мутат у недела, особено лион и бордо, лил 7+ не се нормални!

eve dobro mesto za statistika ako ne ve mrzi moze dobri pari da namlatite...koa imav pojse vreme samo ovaa strana ja gledav i niso drugo...sigurica.com

ne mu ljubomora...
i ja istoto bi mu go kazal a ne mu ljubomora...
bar 500 da stavel :)

ali kako i da e bravo za tipot

i izgleda ti mu ljubomorASH
Што има јас да му љубоморам ? Јас сум му благодарен на човекот за типот. Добитен сум од него. Па ајде сега ти ми кажи еден елемент на љубомора ?

Имам едно прашање.
Фатив:

Еспањол - 1
Сампдориа - 1
Јувентус - 2
Бордо - ГГ
Леверкузен - 1
Дортмунд - 2
Спортинг Л. - 2
Сандерленд - 1
Андерлехт - 2
Национал - 1

Уплата -30 Добивка - 7.960.00

Али болдиранава е одложена... и сеа што се дешава кога е одложена? Ми ја тргаат таа и ми се крати коефициент или треба да ја чекам?

Имам едно прашање.
Фатив:

Еспањол - 1
Сампдориа - 1
Јувентус - 2
Бордо - ГГ
Леверкузен - 1
Дортмунд - 2
Спортинг Л. - 2
Сандерленд - 1
Андерлехт - 2
Национал - 1

Али болдиранава е одложена... и сеа што се дешава кога е одложена? Ми ја тргаат таа и ми се крати коефициент или треба да ја чекам?

Чекаш да заврши колото. ( во овој случај до вторник )
Ако не се одигра до вторник ќе ти се смета како коеф 1.

Имам едно прашање.
Фатив:

Еспањол - 1
Сампдориа - 1
Јувентус - 2
Бордо - ГГ
Леверкузен - 1
Дортмунд - 2
Спортинг Л. - 2
Сандерленд - 1
Андерлехт - 2
Национал - 1

На мене Манчестер ми е одложената, прееска отидов во обложувалница и ми кажаа ако Манчестер не се одигра до среда тикетот е добитен само без коефициентот на таа утакмица.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom