Тимот или возачот?

• Креатор на темата Креатор на темата Mac))
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Денеска на ф1 тркава,сфатив дека уствари татко ми не навивал за Мекларен,него за Кими Раиконен.
Сеа за Ферари е :(
Јас па мислев дека во ф1 се навива за тимовите,и ме збуни ова :)

Не знам,вие сте исклучиво за возачот,или без разлика кој вози,за тимот сте?

Јас сум за мекларен,без разлика кој е таму,фини британци ми се xD

Јас сум за Ферари, моментално фаворит ми е Кими, покул шофер ми е некако од Маса. За ферари сум некаде од 1999-2000 година. Се сменија повеќе шофери - Ирвајн, ШУМИ, Баричело, сегашните двајца, а јас сеуште сум за Ферари, а за во иднина незнам како ќе е. Веројатно за тимот сум, не за возачот.

Јас сум за Мекларен уште од времето кога возеа Хакинен и Култхард. Си го поддржувам безразлика кој го вози, било црнец, белец, јапонец... Битно е да победува :)

Такума Сато, макар и детска количка да бутал, јас си навивам за него.

Денеска на ф1 тркава,сфатив дека уствари татко ми не навивал за Мекларен,него за Кими Раиконен.
Сеа за Ферари е :(
Јас па мислев дека во ф1 се навива за тимовите,и ме збуни ова :)

Не знам,вие сте исклучиво за возачот,или без разлика кој вози,за тимот сте?

Јас сум за мекларен,без разлика кој е таму,фини британци ми се xD

Тоа зависи од човекот..Јас на пример навивам за Ферари, и ќе навивам за секој што ќе вози во Ферари..Ама сега многу ми се допадна Кими и неговите способности, и доколку би заминал утре во друг тим (не дај Боже) би бил за Ферари пак, но ќе го поддржувам и Кими..Пс.Во МкЛарен не оди, така да не се секирам многу:wink::pos2::pos2::pos2:

Јас сум за Мекларен макар и дедо ми да вози за нив.

Јас од кога знам за Ф1 сум за Ферари, кој и да вози таму. Ама секогаш има некој од двајцата кој повеќе го фаворизирам, сега сум малце повеќе за Раиконен отколку Маса:)

Јас сум отсекогаш за Мекларен и секогаш ке бидам без разлика кој ке вози

Ја сум за ферари.И зависи од поставата на возачи си имам по еден омилен.Бев за М.Шумахер.Сеа за Маса.Мада и Ајсмен го обичам.

За Мекларен!
Порано си го сакав Мика Хакинен, сега Кими Раиконен!

Јас навивам за Ферари и неговите пилоти:)

Јас за Мекларен па макар (место за рандом коментар) возел.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom