shutrak
opsenar
595,,,,
,,,,,oofffffff,,,leleeee,,,abe aj chitajte lektiri,,,,,,mirko i slavko ve chekaat
,,,,,,
,,,,,
,,,,SL,,,,,,ima da jadesh dupla doza tulumbi ,,,,,

,,,,vo shija ima ,,da ti ,,gi stavam,,,,

,,,,,

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
555 леле бе Лион и ти ли бе ко овие си станалМора на ред да се научите како се вари кафе
Еееееј Шутрак не ме нервирај, за нејзе лекот сум само јас, нема трте мрте кај мене![]()
555 леле бе Лион и ти ли бе ко овие си станали остај ми ги крилцата зш ке треба после три дена сунет да прајме
![]()
400 Зш сум станал ко нив ма немој сеа да се вреџаме555 леле бе Лион и ти ли бе ко овие си станали остај ми ги крилцата зш ке треба после три дена сунет да прајме
![]()
300 ако сечем се сечам ни кабрио нема да остане400 Зш сум станал ко нив ма немој сеа да се вреџамеако ма кабрио ќе го праиме, добро ќе ми дојде во жешково, башка и пари ќе собереме од гостите
и шо се секираш за крилцата ко ќе ти ги скинам вакви ќе те однесам да ти истетовираат
![]()
200 Aaaааa не може така после досадно ќе ни биде300 ако сечем се сечам ни кабрио нема да остане![]()
несакм вакви крилца...