Тим А vs. Тим Б

• Креатор на темата Креатор на темата Myers
  • Време на започнување Време на започнување
400 Кој бе, мене не смее да ми писне зш отидоа крилцата :ROFLMAO:
Ти кафе боље не ставај да не ставиш неш за луѓе на твои години па проблеми да си имаме :ROFLMAO: еве ја Гата ќе ни тури по едно :D

Тууу многу мали овие сиктер кафиња да не се :свиркам:
A bre kaj mu varis , mu posluzvas , pa duri i mani naoga:mad:
I jas budala , zatoa drugpat sam ke si varis:P
--- надополнето: 5 јули 2012 во 09:51 ---
535,,,:icon_mrgr:,,,,,:ROFLMAO:,,,a mislev ,,,ke go posluzhish ,,,komprimirano kafe ,,ko kafetin,,,,,,
,,,spolajti ,,,super e ,,,shmr,,,,,,shmrk,,,,,, si pogodila ,,,em miris ,,em vkus,,,,:D,,,,,
,,,eeee da zatoa chetiri kloci ,,te ishutira,,,,:свиркам:
emi znam jas kako treba , mu ja nuciv dozata:P
540:D

545,,,:icon_mrgr:,,,,,otkako ,,mu zede merka ,,, samo vaka indirektno i se obraka,,ne smee ,,:ROFLMAO:,,vo chetiri ochi so peperitka,,,zhiv ke go izede,,,:свиркам:,,,,,:ROFLMAO:
,,e arno praish,,,ama na vremeto ,,,:pos::pos::pos:,,,,od kratenje na doza se praveshe i boza,,,,:LOL:

A bre kaj mu varis , mu posluzvas , pa duri i mani naoga:mad:
I jas budala , zatoa drugpat sam ke si varis:P
--- надополнето: 5 јули 2012 во 09:51 ---

emi znam jas kako treba , mu ja nuciv dozata:P
540:D
Мора на ред да се научите како се вари кафе :pipi:

545,,,:icon_mrgr:,,,,,otkako ,,mu zede merka ,,, samo vaka indirektno i se obraka,,ne smee ,,:ROFLMAO:,,vo chetiri ochi so peperitka,,,zhiv ke go izede,,,:свиркам:,,,,,:ROFLMAO:
,,e arno praish,,,ama na vremeto ,,,:pos::pos::pos:,,,,od kratenje na doza se praveshe i boza,,,,:LOL:
Еееееј Шутрак не ме нервирај, за нејзе лекот сум само јас, нема трте мрте кај мене :ROFLMAO:

550 ajde be , nit sakam da me ucis ti , pa za pari ne idi vo predvid:pipi: nit pari gledas , nit mene me gledas:D

555,,,:icon_mrgr:,,,,e da samo ti mozhesh da ja skrotish,,,,:D,,,, e da prostish lion ,,,:),kafeto beshe ,,pevaljka na kajmak da poje ,,a u kafe da ne propadne,,,,:ROFLMAO:,,,,,aj be pa ti ,,samo na kafemat praish ,,, ke ja pritisnesh :pos:peperutka ,,,,,,;),,,ne be taka ,,,so zborovi ///a sho vi se mesham kako////:ROFLMAO:,,,,,:rolleyes:

560 kazi mu , kazi deka vakvo kafe ne si piel dosega:pipi: ....toj mnogu razbira nesto:P:pos:od kafe:D

570 aj du:D
za tebe moze voda da te posluzam , posle trcanjeto, alo prvo odmori malku:D

570,,,:icon_mrgr:,,,,ej koi se ovie dvajca koga bile deca,,,,:D,,,,

Lion_King_2___Kiara_by_Kisviki96.jpg
,,,,:LOL:

,,,,:pos:,,,pa normal ne trchash veke ,,koga si sednal na stolche,,,:D

575 среќа има летниковец...па има кај да се легне,нека трчаат будаливе :pos:

580,,,,:icon_mrgr:,,,, koj budali da trchaat ,,,,,tuka vrie od budali,,,,,:pos:,,,bidi pokonkrten,,,,:pos::pos::pos:,,,,,,,,,,

,,,i PS,,,,za SL,,,izvini mali ,,,ama sega se vrativ od te ,,,, takov ,, sum ti jas ,,, se lizgachki startovi,,,a ponedelnik ,,, sekako ne gine,,,,:LOL::P

585 де бе само си презакажувате...како на состанок да идете :pos:
:cautious:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom