Тим А vs. Тим Б

• Креатор на темата Креатор на темата Myers
  • Време на започнување Време на започнување
595,,,,:icon_mrgr:,,,,,oofffffff,,,leleeee,,,abe aj chitajte lektiri,,,,,,mirko i slavko ve chekaat :D,,,,,,

,,,,,:P,,,,SL,,,,,,ima da jadesh dupla doza tulumbi ,,,,,:pos::pos::pos::pos:,,,,vo shija ima ,,da ti ,,gi stavam,,,,:ROFLMAO::vozbud:

600 :unsure: ... Рамбо беше или овој Штрафценегер ? :pos::ROFLMAO::ROFLMAO: , ако не частиш не идам :sneaky: :LOL: ... П.С поголем си зимаш плата ,а јас уште живам под лупа на мама и тато :свиркам:

605,,,:icon_mrgr:,,, pa ti kazhav deka jas chestam,,,,:),,,,

:vozbud:,,,,
ChuckNorrisApproved.png
,,,, vnimatelno,,,,:LOL:

Мора на ред да се научите како се вари кафе :pipi:
Еееееј Шутрак не ме нервирај, за нејзе лекот сум само јас, нема трте мрте кај мене :ROFLMAO:
555 леле бе Лион и ти ли бе ко овие си станал :facepalm: и остај ми ги крилцата зш ке треба после три дена сунет да прајме :pos::ROFLMAO:

555 леле бе Лион и ти ли бе ко овие си станал :facepalm: и остај ми ги крилцата зш ке треба после три дена сунет да прајме :pos::ROFLMAO:
400 Зш сум станал ко нив ма немој сеа да се вреџаме :ROFLMAO: ако ма кабрио ќе го праиме, добро ќе ми дојде во жешково, башка и пари ќе собереме од гостите :facepalm::pos: и шо се секираш за крилцата ко ќе ти ги скинам вакви ќе те однесам да ти истетовираат :D:pos:

butterfly-wings-tattoos.jpg

400 Зш сум станал ко нив ма немој сеа да се вреџаме :ROFLMAO: ако ма кабрио ќе го праиме, добро ќе ми дојде во жешково, башка и пари ќе собереме од гостите :facepalm::pos: и шо се секираш за крилцата ко ќе ти ги скинам вакви ќе те однесам да ти истетовираат :D:pos:

butterfly-wings-tattoos.jpg
300 ако сечем се сечам ни кабрио нема да остане :ROFLMAO: :X3: несакм вакви крилца...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom