ТИФОМАНИЈА!

• Креатор на темата Креатор на темата 87_47
  • Време на започнување Време на започнување
Treba da poucite od blisko minato deka ne treba da se objavlja takvo nesto od oficialan profil a svaka cast za napad i snimanje treba da ima video i slike ali da se spremi i da se objavi pokasno od fake profili ss vpn ili ili sto god
Ако има видеа нека си ги имаат тие што треба, ако се објават ќе се крене фама и фурканче одма 100 постови ќе стави за како не престануваат маките на албанскиот народ

Дајте извештај сите групи за сработеното
Чкембари и Комити одвојте барем нешто најдобро што сте направиле сезонава.

Мислам дека е пребанално за лепење стикери да се приведува, затоа пуштив да слушнам мислења, секој втор со некој помал приватен бизнис шо врши услуги си вади стикери и си лепи па никому ништо, за навивачите апсење…
Хрватите ја мразат кирилицата и се поврзано со неа гледаат како вид провокација тоа има сигурно додаден елемент во апсењево

Морам да пишам, иако неќам да се објаснувам, ама ќе личи дека си во право ако не пишиме. Како шо пиша дечкото од Куманово некни, па после испадна не е баш така.

Ајде едно по едно.

1.)Поголема бројка очекуваше од ова???
Можи очекуваше оти вие бевте ЗАЕДНО со обична публика а ние не. На обичната трибина имаше уште 1500 минимум Битолчани.
Така да ова за мене е ОДЛИЧНА бројка, и нормално е на вакви натпревари да има залутани како шо спомнуваш. Па ова да е наша редовна бројка кај ќе ни беше крајот :)

Прегледај го приврзокот 479207
2.)На мали групи можи му е чудно, мене ми е нормално да има тегнење на толку луѓе. Ништо посебно, се смири брзо работата.

3.)Прашај го @Saber Rider дали виде некаде низ Кавадарци коли и веење на Албански знамиња пред утакмкца? Друже ние бевме истурени таму околу 200 души Чкембари и плус обична публика по кафани неколку сати пред утакмица. Праевме и собир и кортео и се, пиле не прелета. Не се ненормални од полиција да му дозволат да влезат и шетат кавадарци ( иако ние многууууу сакавме )
Друго, после утакмица ни ги затворија нас вратите и не не пуштаја да излезиме.
Опколени од сите страни бевме со полиција и спроведвани.
Е сега и покрај се ова, дел од екипата која беше со коли успеа да ескивира и начека неколку нивни коли на еден кружен тек. Така да имаше некоја дешавка, вервај ме :) А летаја и пендраци…
Поучени од блиското минато, се одлучи да нема никакви слики/видеа/фалби ;)
Други акции на вакви утакмици свесни сте и сами дека не се возможни.
ВИЕ не сте биле мешани со обична публика .
8061.jpg
8059.jpg
Ветерани и чкембари баир нели хаха

Морам да пишам, иако неќам да се објаснувам, ама ќе личи дека си во право ако не пишиме. Како шо пиша дечкото од Куманово некни, па после испадна не е баш така.

Ајде едно по едно.

1.)Поголема бројка очекуваше од ова???
Можи очекуваше оти вие бевте ЗАЕДНО со обична публика а ние не. На обичната трибина имаше уште 1500 минимум Битолчани.
Така да ова за мене е ОДЛИЧНА бројка, и нормално е на вакви натпревари да има залутани како шо спомнуваш. Па ова да е наша редовна бројка кај ќе ни беше крајот :)

Прегледај го приврзокот 479207
2.)На мали групи можи му е чудно, мене ми е нормално да има тегнење на толку луѓе. Ништо посебно, се смири брзо работата.

3.)Прашај го @Saber Rider дали виде некаде низ Кавадарци коли и веење на Албански знамиња пред утакмкца? Друже ние бевме истурени таму околу 200 души Чкембари и плус обична публика по кафани неколку сати пред утакмица. Праевме и собир и кортео и се, пиле не прелета. Не се ненормални од полиција да му дозволат да влезат и шетат кавадарци ( иако ние многууууу сакавме )
Друго, после утакмица ни ги затворија нас вратите и не не пуштаја да излезиме.
Опколени од сите страни бевме со полиција и спроведвани.
Е сега и покрај се ова, дел од екипата која беше со коли успеа да ескивира и начека неколку нивни коли на еден кружен тек. Така да имаше некоја дешавка, вервај ме :) А летаја и пендраци…
Поучени од блиското минато, се одлучи да нема никакви слики/видеа/фалби ;)
Други акции на вакви утакмици свесни сте и сами дека не се возможни.
1.) Да, искрено очекував поголема бројка. На оваа слика половина од присутните се луѓе од Кавадарци, а десниот крај на трибината во најголем дел седеше, така што 200–300 Чкембари во коп е навистина слаба бројка. Кога веќе ги спомна Комити, ти гарантирам дека тогаш имаше над 1.500 навивачи. Само десниот дел од главната трибина беше исполнет со обични гледачи кои дојдоа од Скопје.

2.) Тепачките се нормална појава на вакви натпревари. Го спомнав тоа затоа што кога ќе се случи нешто слично кај нас, веднаш се појавуваат ботови од вашата група кои предвидуваат распад, погодуваат кој на која партија припаѓал, кој бил платен од „свињата“ и слични глупости. Во 95% од случаите инцидентите се предизвикани од поранешни членови на групата па мислат дека се шерифи или од пијани и дрогирани.

3.) Ако навистина имало каков било напад, тогаш тоа е за пофалба. Имаше и видео на кое се гледа како арачиновци слават пред трибината во 20 часот.Минусот е на Лозари. Со години наназад немам видено ниту слушнато за каков било нивен потег против албанските навивачки групи. Наместо тоа, со години глумат хулигани против Комити, Рибари, Фаланга и Винари, па се прашувам да не имаат уште едно братство со некој од сечените o_O

ВИЕ не сте биле мешани со обична публика .
Прегледај го приврзокот 479224
Прегледај го приврзокот 479226
Ветерани и чкембари баир нели хаха
Овај дел беше за нас Чкембари и Лозари, за обичната публика од БИТОЛА беше главната трибина, од кај шо си купваја карти.
Кажав и самиот дека имаше залутани и кај нас, шо влегваја така.

Razbiram da e nekoe gostovanje pa da go izlepis pola grad ili nekoja rivalska grupa grad neznam ama ti Si otisol u hrvatska da konobaris na sezona da izvadis nekoj denar i glumatas nekoj mangup Vardar nalepnici. Ne razbiram.
Налепници се лепат сегде не е битно дали има таму некоја ривалска група или не.А сликата е објавена со налепнициве пошто пред некој ден искочи дека уапсиле некој за истово ова.Сега јасно ти е?

Налепници се лепат сегде не е битно дали има таму некоја ривалска група или не.А сликата е објавена со налепнициве пошто пред некој ден искочи дека уапсиле некој за истово ова.Сега јасно ти е?
Сви што смо навивачи сакамо да оставимо траг дека смо прошле на некое место, низ некој град и слично, и све е тој океј и разумно, ама до оволко да засереш таблу куде што више не е видљиво ништо некако нема разум..посебно што хрвати су алергични на кирилично писмо, па моѓуќе е шанкерчиња да добиев забрану улаз у хр..

Attachments

• Screenshot_20260603_232943_Viber.jpg
    Screenshot_20260603_232943_Viber.jpg
    134 KB · Прегледи: 0
Razbiram da e nekoe gostovanje pa da go izlepis pola grad ili nekoja rivalska grupa grad neznam ama ti Si otisol u hrvatska da konobaris na sezona da izvadis nekoj denar i glumatas nekoj mangup Vardar nalepnici. Ne razbiram.
Океј е да залепиш некоја налепница низ град или кај и да лепиш да залепиш неколку ама дечкиве немале потреба од лепење на цели табли каде што сѐ покриваат,се надевам дека не ги казниле ништо сериозно ова не вреди да стига по портали.

Back
На врв Bottom