Морам да пишам, иако неќам да се објаснувам, ама ќе личи дека си во право ако не пишиме. Како шо пиша дечкото од Куманово некни, па после испадна не е баш така.
Ајде едно по едно.
1.)Поголема бројка очекуваше од ова???
Можи очекуваше оти вие бевте ЗАЕДНО со обична публика а ние не. На обичната трибина имаше уште 1500 минимум Битолчани.
Така да ова за мене е ОДЛИЧНА бројка, и нормално е на вакви натпревари да има залутани како шо спомнуваш. Па ова да е наша редовна бројка кај ќе ни беше крајот
Прегледај го приврзокот 479207
2.)На мали групи можи му е чудно, мене ми е нормално да има тегнење на толку луѓе. Ништо посебно, се смири брзо работата.
3.)Прашај го
@Saber Rider дали виде некаде низ Кавадарци коли и веење на Албански знамиња пред утакмкца? Друже ние бевме истурени таму околу 200 души Чкембари и плус обична публика по кафани неколку сати пред утакмица. Праевме и собир и кортео и се, пиле не прелета. Не се ненормални од полиција да му дозволат да влезат и шетат кавадарци ( иако ние многууууу сакавме )
Друго, после утакмица ни ги затворија нас вратите и не не пуштаја да излезиме.
Опколени од сите страни бевме со полиција и спроведвани.
Е сега и покрај се ова, дел од екипата која беше со коли успеа да ескивира и начека неколку нивни коли на еден кружен тек. Така да имаше некоја дешавка, вервај ме

А летаја и пендраци…
Поучени од блиското минато, се одлучи да нема никакви слики/видеа/фалби
Други акции на вакви утакмици свесни сте и сами дека не се возможни.