ТИФОМАНИЈА!

• Креатор на темата Креатор на темата 87_47
  • Време на започнување Време на започнување
На времето имаше една песна за ескорт дамата Тарчуловска ,но ја имаме запоставено.
Многу скопски к*рви ебав јас
Една е и Соња Тарчуловска
Кажи Соња колку пари бараш ти
Да те еб*т сите Чкембари.
Сега ќе пишат на ФБ профилот на Комити, неќеме веќе да живееме со Битолчани- Независно Скопје :)

На времето имаше една песна за ескорт дамата Тарчуловска ,но ја имаме запоставено.
Многу скопски к*рви ебав јас
Една е и Соња Тарчуловска
Кажи Соња колку пари бараш ти
Да те еб*т сите Чкембари.
Ова го имате пеено за Маја Панчева… ама не стана хит ;)

29 коло, Осогово - брегалница

Погледнете и слушнете ги примитивците од штип, колку се безосетни и без емпатија кон луѓето од домашната трибина. Тешки неандерталци, ми се згади…

За ова треба и ќе им се ебе матер наредна сезона,не можам да поверувам како може некој да е волку примитивен,безосетлив и глуп за вакво нешто,па уште скокаат како млади мајмуни.Едвај чекам да се видиме,индијанци глупи скапани.

Погледнете и слушнете ги примитивците од штип, колку се безосетни и без емпатија кон луѓето од домашната трибина. Тешки неандерталци, ми се згади…
Поради ова и го објавив постот вчера!
Какви идиоти, ќе јајте шамари жешки!

Последно уредено:

Po mene treba koja I grupa da gostuva vo Kocani voopsto da ne naviva nego samo da se prisustvuva na utakmicata. Otvori go profilon na sejmeni I vidi gi postovite I najjavite, evrejskata grupa, ve ceka pekol, doagja kocanskoto zlo I neznam uste sto I normalno deka ke se sluci toa sto se sluci, zoso kaj nas nema tolku kapacitet da si kaze nekoj ej ovie glupaci gresat nie ke bideme popametni nego tuka ti e ej vidi gi kakvi glupaci cekaj da vidat DEKA nie sme pogolemi. Godina ipol uste ne pomina u Kocani se odi da se naviva za klub zamisli. Jebiga takov sme narod sto sve zaborava, nema da me cudi za dve tri godini da ja renoviraat taa dupkata I pak da ja napraaat diskoteka..

А да испадневте вие во вашиот град да го одбраневте тоа малку што е останато од Македонија, сите случувања се во ск а да нападнете македонска група бевте први а таму сте мачиња сега се покажува големината, ако не да се соберат од другите градови на Македонија и да се ставе точка.
Оди зачисти тоа гомната што ви ги исра непалецот, малечок си уште за да сфатиш некои работи.

Овие протести ќе ни ја скројат иднината на државата и Македонија уште од сега губи 1000000-0.
Они баш тоа сакаат да испровоцираат, некој да поттикне инцидент за да се претстават во светот како угнетени и обесправени, па Калето да ни насади уште 100 нови закони. Дечкото од видеото не само што ќе јаде кривични, цела младост ќе му се запусти по судења, уште ќе го искористат видеото за да си ја истераат агендата дека невини студенти биле провоцирани, а полицијата не реагирала.
Ова не е борба што треба да ја добиеме јас и ти, туку државата.
Како што кажав, тие се светлосни години пред нас.
Ги заболе курот нив за полагање испит на шпонски, сакаат пак да се инсталираат на повисоки позиции, претставувајќи се дека се обесправени.
Додека ние не постоиме во надворешната политика, банален протест со тотално искривени барања од реалноста ти го поддржуваат СИТЕ ПАРТИИ ОД МАКЕДОНИЈА, ПОГОЛЕМИТЕ НАВИВАЧКИ ГРУПИ, ПРЕТСЕДАТЕЛИТЕ НА КОСОВО И АЛБАНИЈА, НИВНАТА ДИЈАСПОРА И ЛИЧНОСТ КАКО БЕБЕ РЕЏА СО МИЛИОНИ СЛЕДБЕНИЦИ.
Ние пред светот сме веќе колонизатори, угнетувачи, репресионери на еден невин народ. Дуби на глава, излези и тепај ги, целта си ја остварија уште пред протестот.
Вакви битки се бијат институционално и во надворешна политика.
Неспособни политичари, без никаква стратегија, без поддршка од ниту една посилна држава, само може кичмата да ја свиткаат на сите нивни барања.
Нивната стратегија веќе вродува со плод. Ебаа мамата низ цел свет, црна пара вртат насекаде. Од таа црна пара ќе се финансираат политичари од Америка задолжени за балканов, кариерите на разни пејачки (5 ги имаат) кои во секое време служат за ширење пропаганда итн. Сите бегаат на страна, ама парите ги инвестираат тука, градат куќи, купуваат станови. И не само овде, купуваат масовно во јужниот дел на Србија, во Грција, во Црна Гора. Гледам групите од соседството се отепаа од реакции. Ни за нив, ни за мигрантите, градовите им стануваат бетер од Бангладеш.

Перманентен бан:
@revolucioner1989
@Resistencia
@spezial
@Bbb010189
@La catedralll

Причини:
1.)Давање поддршка на терористичка организација која направила штета на нашата држава
2.) Константни провокации
3.) Офф топик секое второ мислење

Продолжете со нормални и навивачки дискусии.

Back
На врв Bottom