ТИФОМАНИЈА!

• Креатор на темата Креатор на темата 87_47
  • Време на започнување Време на започнување
Како што гледам тој од Комити исцепа и реквизит на шверцери, на тој со врзана тренерка околу половина. Не знам дали бил под дејство на алкохол или под афект ама го удрил јак адреналин да ги изџапа и пофрла овој од Комити. На видео се гледа како пробува да го шутне шверцерот на крај Комита да го повлече и одгурне и да му ја искине маицата.

Како што гледам тој од Комити исцепа и реквизит на шверцери, на тој со врзана тренерка околу половина. Не знам дали бил под дејство на алкохол или под афект ама го удрил јак адреналин да ги изџапа и пофрла овој од Комити. На видео се гледа како пробува да го шутне шверцерот на крај Комита да го повлече и одгурне и да му ја искине маицата.
ne e od komiti ispadna deka deckoto e od pirati

u kraj bega nakaj cajkite kako sekogas

Toj ti e klasicna sipurka cairksa, sedi na strana drugite se mavaaat I ceka prilika da udri samo. Nemozese po realno video od ova da iskoci.

ne e od komiti ispadna deka deckoto e od pirati
greska sme site , deckoto e od fantomi sever
Автоматски споено мислење:

Toj ti e klasicna sipurka cairksa, sedi na strana drugite se mavaaat I ceka prilika da udri samo. Nemozese po realno video od ova da iskoci.
ti be najdes da zboruvas pred 4 godini vi vlezevme u sala vi soblecevme site tamu, kako posledniot pat protiv family u kraj isto i vie bevte tepani

ti be najdes da zboruvas pred 4 godini vi vlezevme u sala vi soblecevme site tamu, kako posledniot pat protiv family u kraj isto i vie bevte tepani
Mene mi se javija deka nekoj gjaol od kicevo da e, protiv ahmeti protestiral, ne znael sto ponatamu osven skinat na stanica da ide.

nemame bratstvo so Pampurat imame samo drustvo megju sebe so detalni pricini, inace tie se segde i mnogu rekfiziti i drugi stvari zimat od razlicni grupi

kakva beganje, dali si prisuten na nekoja tepacka ili samo llaga llaga na forum, koj bese tamu znae, ne me zamaraj
Сите знаеме како ги запаливте патиките, така и костурот еднаш проба али јбг побрзи бевме хахаха

А да испадневте вие во вашиот град да го одбраневте тоа малку што е останато од Македонија, сите случувања се во ск а да нападнете македонска група бевте први а таму сте мачиња сега се покажува големината, ако не да се соберат од другите градови на Македонија и да се ставе точка.

U koja sala si vlegol ti be duso napatena. Nozot e edistvenoto nesto koe ti dava nekoja lazna hrabrost vo tebe I misla DEKA si nekoj kurac. Znaes I Sam deka ako go nemas toa vo dzeb si mrtov covek.

А да испадневте вие во вашиот град да го одбраневте тоа малку што е останато од Македонија, сите случувања се во ск а да нападнете македонска група бевте први а таму сте мачиња сега се покажува големината, ако не да се соберат од другите градови на Македонија и да се ставе точка.

Што да се ставЕ бе другар, ова се политички работи кои се случуваат во Скопје затоа што е главен град. Секаде случувањата се во главниот град.
Ова беше протест, но гледате дека политички партии, дури од соседни земји, повикуваат за присуство, Тоа носи и многу камери и медиуми плус цел град со полиција од, граничен премин до плоштад и назад.

Оди зачисти тоа гомната што ви ги исра непалецот, малечок си уште за да сфатиш некои работи.

Овие протести ќе ни ја скројат иднината на државата и Македонија уште од сега губи 1000000-0.
Они баш тоа сакаат да испровоцираат, некој да поттикне инцидент за да се претстават во светот како угнетени и обесправени, па Калето да ни насади уште 100 нови закони. Дечкото од видеото не само што ќе јаде кривични, цела младост ќе му се запусти по судења, уште ќе го искористат видеото за да си ја истераат агендата дека невини студенти биле провоцирани, а полицијата не реагирала.
Ова не е борба што треба да ја добиеме јас и ти, туку државата.
Како што кажав, тие се светлосни години пред нас.
Ги заболе курот нив за полагање испит на шпонски, сакаат пак да се инсталираат на повисоки позиции, претставувајќи се дека се обесправени.
Додека ние не постоиме во надворешната политика, банален протест со тотално искривени барања од реалноста ти го поддржуваат СИТЕ ПАРТИИ ОД МАКЕДОНИЈА, ПОГОЛЕМИТЕ НАВИВАЧКИ ГРУПИ, ПРЕТСЕДАТЕЛИТЕ НА КОСОВО И АЛБАНИЈА, НИВНАТА ДИЈАСПОРА И ЛИЧНОСТ КАКО БЕБЕ РЕЏА СО МИЛИОНИ СЛЕДБЕНИЦИ.
Ние пред светот сме веќе колонизатори, угнетувачи, репресионери на еден невин народ. Дуби на глава, излези и тепај ги, целта си ја остварија уште пред протестот.
Вакви битки се бијат институционално и во надворешна политика.
Неспособни политичари, без никаква стратегија, без поддршка од ниту една посилна држава, само може кичмата да ја свиткаат на сите нивни барања.
Нивната стратегија веќе вродува со плод. Ебаа мамата низ цел свет, црна пара вртат насекаде. Од таа црна пара ќе се финансираат политичари од Америка задолжени за балканов, кариерите на разни пејачки (5 ги имаат) кои во секое време служат за ширење пропаганда итн. Сите бегаат на страна, ама парите ги инвестираат тука, градат куќи, купуваат станови. И не само овде, купуваат масовно во јужниот дел на Србија, во Грција, во Црна Гора. Гледам групите од соседството се отепаа од реакции. Ни за нив, ни за мигрантите, градовите им стануваат бетер од Бангладеш.

Back
На врв Bottom