ТИФОМАНИЈА!

• Креатор на темата Креатор на темата 87_47
  • Време на започнување Време на започнување
Немав пристап до форумот последниве 2 месеци, не знам што сте збореле на темава :cool:

Комити со многу јак камбек во најава. Во недела корео во 5 фази, таман да ги престигнат корео екипите на другите групи изминатиов период. Утре мало загревање, а недела осеќам ( :cenzura: ) ќе биде партали

Недоразбирањата се надминати. Не сте свесни што доаѓа во недела на Градски против Тиквеш... Секое маало, секоја екипа е спремна!

Nema potreba od vakvi komentari
Ova ne e dobro .

Denes interesno vo Ohrid na prenosot samo Krateri, pa da prasam Ribari se vo bojkot ili stecaj?
Bonus TFT crew otidoa na finaleto ili samo za domasna upotreba se koristat ?
Komiti ke ja vadat kockata so Milenko vo Nedela ili uste ne I zosto ne ?

Istoto bilo I kaj vas vi navivale nosele znaminja albanci,romi I bosanci (bonus) sigurno bivsite vodzi imaat tatarski pasosi.
Razlikata e sto nie ne lazime sekoj Bitolcanec e za Pelister I Ckembar, bez razlika na vera I nacionalnost.
Mnogu glupi muabeti vi pocnuva avstralanecot, posle site se lepite kako muva na gomno a mozi za drugo da zborate.
Denes interesno vo Ohrid na prenosot samo Krateri, pa da prasam Ribari se vo bojkot ili stecaj?
Bonus TFT crew otidoa na finaleto ili samo za domasna upotreba se koristat ?
Komiti ke ja vadat kockata so Milenko vo Nedela ili uste ne I zosto ne ?
Рибари беа на утакмицата се виде коцка нивна на пренос.А дали ќе се вади нешто на запад тебе најмалце треба да те интересира гледај си ја групата и не се замарај за нас.

Добро бе луѓе, имате вие попаметна работа од тропање глупости на форум или немате?

Дајте бе еднаш да се разбериме, секој втор ден темата се заклучва и се бришат по 20-30 мислења. Иако некои мислења се океј, мора да се тргнат оти се надоврзват на глупи дискусии или после то некој ќе се надоврзи и пак се враќаме на исто.

Многу е едноставно:
1.) Извештај од утакмица
2.) Слики/видеа
3.) Конструктивни критики / пофалби
4.) Темата не е само за Македонија, дајте слики/видеа и од други групи да видиме, да напрајме некоја дискусија за нив.
5.) Ретро слики/извештаи од утакмици
6.) Ваши искуства на гостувања, интересни дешавки, да му е на чоек интересно да прочита.

Да му биди на чоек кеф да отвори и прочита нешто или научи. А не да му се одмили...
Нормално е некогаш и ќе разберам околу дерби (било кое) ќе има поќе пецкања и провокации, некогаш и нешто офф топик да се напиши итн.Има ниво на толеранција.
Ама овде веќе секој втор ден почнаја да се тропат глупости.

Последна опомена е ова, не можам 24/7 да ви ги допратам мислењата, после ова ќе акнам на сите шо не се држат до правилата перманентен бан па плачете по други теми и жалете се.

Продолжете со нормална дискусија.

По незнам кој пат се потврдува тезата дека скопјани не ги интересира спорт а уште помалку Вардар. Двократниот слави јубилеј 65 години, клубот послем стагнација од 4/5 години шампионски се прошета низ лигата, за наредна сезона најавена уште појака екипа, а СЦ Јане полупразен, жално но вистинито. Ајде Комити со мизерна бројка на ваков јубилеј не ги земам во обзир полураспаднати се имат внатрешни проблеми шо секако не е изговор сериозна навивачка група ќе го покажеше своето единство на ракомет кога веќе неможат на фудбал. Но скопската публика нема никаков изговор да неможи да наполни сала од 5000 гледачи.
Ако не му е тука местото префрли го на тема супер лига.

По незнам кој пат се потврдува тезата дека скопјани не ги интересира спорт а уште помалку Вардар. Двократниот слави јубилеј 65 години, клубот послем стагнација од 4/5 години шампионски се прошета низ лигата, за наредна сезона најавена уште појака екипа, а СЦ Јане полупразен, жално но вистинито. Ајде Комити со мизерна бројка на ваков јубилеј не ги земам во обзир полураспаднати се имат внатрешни проблеми шо секако не е изговор сериозна навивачка група ќе го покажеше своето единство на ракомет кога веќе неможат на фудбал. Но скопската публика нема никаков изговор да неможи да наполни сала од 5000 гледачи.
Ако не му е тука местото префрли го на тема супер
лепотанче ќе ја видиш групата на фудбал во недела дали е полураспадната или мизерна а за полупразна сала тоа е работен ден... (што секогаш ви е ваш изговор)

Ако не му е тука местото префрли го на тема супер лига.
Ај кажи ми колку луѓе имаше на ФК Пелистер против Динамо Букурешт на 40 години Чкембари,80 год ФК Пелистер?
Одговори ми го само ова и не те прашувам повеќе

лепотанче ќе ја видиш групата на фудбал во недела дали е полураспадната или мизерна а за полупразна сала тоа е работен ден... (што секогаш ви е ваш изговор)
K-15 ne vi se ramni

Back
На врв Bottom