Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

www.instagram.com
zasto tropas gluposti , ne e taka? , neli treba da se smenat terminite za utakmicite , inace nie sme vo bojkot 100 pati kazeno, ali ti od Bitola od kaj znaes kaj bevme nie ?Пишите дека фудбалот и викендот е за навивачи,а утакмица во Сабота против градскиот ривал од вас ни трага ни глас

Баталете не ,смешна група сме и со вас да игравме немаше да идеме,најдете си нови ривали со нив водите навивачка војна,разбирливо само против македонски нг ќе се силите со шиптарcки сте во добри односи.ПоздравPostoite za vardar ili za nas?
Finale kup, sudir so ribari. A vie odlucvate da ne odite?
Smesna grupa stanavte
Не навиваме подолго време во ниту еден спорт. Какви Рибари, какви бакрачи. Ќе си има Вардар поддршка секако, ама не како навивачка групаPostoite za vardar ili za nas?
Finale kup, sudir so ribari. A vie odlucvate da ne odite?
Smesna grupa stanavte
Јас незнам кој блесав лик очекуваше Тиквеш да ја тепа шкендија. Тиквеш да во добра форма ама ало шкендија до каде истурка во Европа со овој тим и сакате Тиквеш да ја тепа шкендија??? Не си правите Бајрам на умот,а тоа за лозари треба нив да си ги прашаш немам јас ништо со нив. Ако се прашувам јас подобро Вардар да ја земе лигата него шкендија.Не е баш за темава, ама @Ultras psiho ќе има ли некоја реакција од Лозари што Тиквеш им дава гратис бодови на Шкендија во борбата со Вардар?
Чесно и поштено![]()