ТИФОМАНИЈА!

• Креатор на темата Креатор на темата 87_47
  • Време на започнување Време на започнување
Добро бе ај шиптариве да јадат гомна,ама Чкембари македонци да се смеат на 17 годишно дете што "собрало" муда и наместо како неговите врсници да иде по кафиќи,кладилници или кај и да е шемата на денешните деца,се појавил пред стадион да брани чест на клубот,градот и државата.Истото важи и за детето со фантомката од Чкембари што се одлучил на гостување во Скопје...Самите како навивачи се деградираме а сакаме да сме ценети во светот и сакаме да собираме младина на трибини.А глувците од гетото нека чекаат некој залутан што последна утакмица му била пријателската со Ѕвезда и нека му земат маица и нека објавуваат по тик ток,за друго немате храброст!
Зошто така мислиш дека се смејме? Секој потег е за поздравување, мене баш ми е драго кога ке видам млади деца на трибина дали во скопје дали во битола

Добро бе ај шиптариве да јадат гомна,ама Чкембари македонци да се смеат на 17 годишно дете што "собрало" муда и наместо како неговите врсници да иде по кафиќи,кладилници или кај и да е шемата на денешните деца,се појавил пред стадион да брани чест на клубот,градот и државата.Истото важи и за детето со фантомката од Чкембари што се одлучил на гостување во Скопје...Самите како навивачи се деградираме а сакаме да сме ценети во светот и сакаме да собираме младина на трибини.А глувците од гетото нека чекаат некој залутан што последна утакмица му била пријателската со Ѕвезда и нека му земат маица и нека објавуваат по тик ток,за друго немате храброст!
Кое дете , каде ?

Ајде, ајде, не се прави наудрен дека не знаеш, ја следиш полусезонава како се одвива.
Навиваат мала група на активни членови. Остатокот (90% од групата) не оди на утакмици. Времето ќе покаже дали ќе се промени нешто до крај на сезонава или некогаш воопшто.
Ne se pram naudren, tuku kazvam kako so e.
Zosto ja degradiras segasnata garnitura na Komiti?
Ako ti ne odis i nekoi podgrupi ne znaci deka Komiti ne navivat.
Ako ne bea mnogu clenovi nezadovolni od prethodnoto rakovdstvo nemase da dojdi do ova.Tuku tie so ke se zbunea ke gi spaskavte, a ne da si ja zemat grupata i da si prodolzat.

To vie so bojkotirate i koga ke se vratite e vase pravo.
Komiti ne prekinaja so navivanje, tuku navivat. Ne e kako ti so kazvas.
Taka da golem minus za denes.

So ist um se dvete grupi. Amburger Ultras

To vie so bojkotirate i koga ke se vratite e vase pravo.
Komiti ne prekinaja so navivanje, tuku navivat. Ne e kako ti so kazvas.
Taka da golem minus za denes.
Не знам кого прашуваш на темава тогаш, затоа што од тие што продолжиле да навиваат, на форумов ако не се лажам е активен само еден :D

Времето ќе покаже многу работи, кроце :D

Дај бе не им реплицирајте на глувциве напикани у едно мало уличе што се нарекуваат навивачи а ништо навивачко немаат тука се само за провокации и ја тераат темава у курац.

Дај бе не им реплицирајте на глувциве напикани у едно мало уличе што се нарекуваат навивачи а ништо навивачко немаат тука се само за провокации и ја тераат темава у курац.
detence , sam si provocirate , i posle placete ako te boli realnosta nema sto.

Дај бе олабавете од Комити, знаете дека нема навивање и тоа е тоа.
Има и други нг мерите си мадиња со нив.Другите скопски групи се во мода се враќаат полека Бојси за фа не коментирам.
Браво за Рибари супер бројка и навивање денес.

Дали треба и ние да ги нападнеме рибари затоа што пеат кој не скока скопски педер?

Дали треба и ние да ги нападнеме рибари затоа што пеат кој не скока скопски педер?
Реално да :D
Не само ради пеењето, навивачки е да се напаѓаат ривалски групи. Не некој отепаници од собрани деца, ама сите други се legitimate target.
Штета што 3 пати скоро во раце ни беше нивно знаме, а не успеавме да им земеме :D

Back
На врв Bottom