ТИФОМАНИЈА!

• Креатор на темата Креатор на темата 87_47
  • Време на започнување Време на започнување
Спомнувате напад, пољаци, делије, итн.. Незнам колку сум засегнат да пишам, не можам да пишам во име на групата пошо и сам не сум активен член, ама сум бил од 2011 до 2021 активно, после послабо од време на време. Не омаложувам ни споредувам, ама една работа што е за некој повеќе за некој помалку позната, еден куп работи меѓу нас внатрешно во групата се менати, од 2019 до сега 2026.Во сплет на околности едни на фудбал одевме поактивно други на ракомет, така што се менаја многу работи, а од тие шо сме биле активни 2011-2022 никој не бил на утакмицава односно на видеово. Помлада генерација си ја води групата, во превод во комбето имаш "деца" 17-22 години против 30,40+ годишни луѓе. Поубо што отишле ама то е јбг..

Шо тријете јајца скУпјанчиња ?
Шо не е ферски во нападот ? Ист напад како шо дркате изминатиот период на Ред Арми и остали од Босна, во Хрватска и Србија на секој чекор го има ова, ко ќе се напрај исто тука, алиби мора да има, нападот е 10/10 ај сеа на спиење :свиркам:

Не ви е попаметно да го избришете видеото од официјален профил?
Шо е разликата меѓу оба видео и видеото на комити шо го објавија ко го нападнаја автобусо на Чкембари?

т.е има разлика, комити бегаја по 3 секунди… А Чкембари не бегат.

Спомнувате напад, пољаци, делије, итн.. Незнам колку сум засегнат да пишам, не можам да пишам во име на групата пошо и сам не сум активен член, ама сум бил од 2011 до 2021 активно, после послабо од време на време. Не омаложувам ни споредувам, ама една работа што е за некој повеќе за некој помалку позната, еден куп работи меѓу нас внатрешно во групата се менати, од 2019 до сега 2026.Во сплет на околности едни на фудбал одевме поактивно други на ракомет, така што се менаја многу работи, а од тие шо сме биле активни 2011-2022 никој не бил на утакмицава односно на видеово. Помлада генерација си ја води групата, во превод во комбето имаш "деца" 17-22 години против 30,40+ годишни луѓе. Поубо што отишле ама то е јбг..
Сте требале да ги научите да не си играт со оган

Шо е разликата меѓу оба видео и видеото на комити шо го објавија ко го нападнаја автобусо на Чкембари?

т.е има разлика, комити бегаја по 3 секунди… А Чкембари не бегат.
Има разлика двајца ваши пасеа трева пред автобусот од што го добија убаво додека другите седеа внатре и гледаа.Воџата ваш рече дека од многу адреналин на земја лежеле, ќе да е од тоа.
Што по тебе треба са направат 5 луѓе кога напаѓаа цел автобус?

Шипки, мачети, боксирачи што е следно?
Вие сте следни, шо останавте на Миленко верни !

Само по пичка за сите шо го креваат курот над мадиња, во случајов рибари за тоа мислете по кого карате за сите на форумот важи.
Баравте проблем.
ДОБИВТЕ!

Искрено шала на страна акција за поздрав
повеќе штета сте напраиле на комбето него на рибари ама тоа е….

Зашто порталите пренесуваат дека ракометарите ваши сте ги нападнале ,да не сте го утнале комбето:)

Вие сте следни, шо останавте на Миленко верни !

Само по пичка за сите шо го креваат курот над мадиња, во случајов рибари за тоа мислете по кого карате за сите на форумот важи.
Баравте проблем.
ДОБИВТЕ!
Извини нема веќе да ʼкарамеʼ

Ah be deca ,deca ko vi velam celo vreme od igracka ke stani placka rabotata ne me slusate edno dve koj stigna bitolski picki ova ona ...
A tuka vi se rece na site pomali NG so tri cetiri koli da vi dojdat nema postoite povekje za toa ova e ubav zolt karton za decata od ohrid I so um za drug pat da ne skokaat tolku istoto vazi za tie krateri malteri bandi falangi koj li bea tamu so go videle konjot ja kreva nogata pa I zabata ja krena nogata da mu klat potkovica odete si navivajte si ubo e maldinata da se celici na tribina tera svoj film vo ovaa subkultura da se prat drugartsva I drzubi na gostovanja no ne znaci so site da se karas I posle da begas pa sega site na bajac kaj cicko Nikola ili so blaga voda da setaat pokraj ezero od uplav to vazi za site tie kumani ajduci vinari itn...gledaj te si go klubot I gradot ne se karajte so dvete NG iako ednata sega e vo stecaj ne smejte da ja potcenite iako tuka nekoj od niv ve silat posle ke placite od doma nema da mozi da izlezite za toa :roker:

Back
На врв Bottom