- Член од
- 3 април 2026
- Мислења
- 71
- Поени од реакции
- 106
комбето ако беше јако ке се растовареше немаше фулл туража и дим да ме њамаne be ostaj gi... 5 voorzani bugarski huligani protiv kombe...
vakvo nesto ne e videno od sofija 90tite...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
комбето ако беше јако ке се растовареше немаше фулл туража и дим да ме њамаne be ostaj gi... 5 voorzani bugarski huligani protiv kombe...
vakvo nesto ne e videno od sofija 90tite...

Шо е разликата меѓу оба видео и видеото на комити шо го објавија ко го нападнаја автобусо на Чкембари?Не ви е попаметно да го избришете видеото од официјален профил?
Сте требале да ги научите да не си играт со оганСпомнувате напад, пољаци, делије, итн.. Незнам колку сум засегнат да пишам, не можам да пишам во име на групата пошо и сам не сум активен член, ама сум бил од 2011 до 2021 активно, после послабо од време на време. Не омаложувам ни споредувам, ама една работа што е за некој повеќе за некој помалку позната, еден куп работи меѓу нас внатрешно во групата се менати, од 2019 до сега 2026.Во сплет на околности едни на фудбал одевме поактивно други на ракомет, така што се менаја многу работи, а од тие шо сме биле активни 2011-2022 никој не бил на утакмицава односно на видеово. Помлада генерација си ја води групата, во превод во комбето имаш "деца" 17-22 години против 30,40+ годишни луѓе. Поубо што отишле ама то е јбг..

Чкембари уринираа врз рибари како што рибари уринираа во комбето
Има разлика двајца ваши пасеа трева пред автобусот од што го добија убаво додека другите седеа внатре и гледаа.Воџата ваш рече дека од многу адреналин на земја лежеле, ќе да е од тоа.Шо е разликата меѓу оба видео и видеото на комити шо го објавија ко го нападнаја автобусо на Чкембари?
т.е има разлика, комити бегаја по 3 секунди… А Чкембари не бегат.
Вие сте следни, шо останавте на Миленко верни !Шипки, мачети, боксирачи што е следно?

Па кој е крив шо тие не излегватИскрено шала на страна акција за поздрав
повеќе штета сте напраиле на комбето него на рибари ама тоа е….
Извини нема веќе да ʼкарамеʼВие сте следни, шо останавте на Миленко верни !
Само по пичка за сите шо го креваат курот над мадиња, во случајов рибари за тоа мислете по кого карате за сите на форумот важи.
Баравте проблем.
ДОБИВТЕ!