ТИФОМАНИЈА!

• Креатор на темата Креатор на темата 87_47
  • Време на започнување Време на започнување
Дечкиве што се на трибина ни се потрчковци ни полтрони, едноставно го сакаат Вардар и нема препрека која би ги спречила да не го сакаат и да не навиваат, така да не тропајте глупости, никој ја нема земено групата ниту може да ја земе.
Тогаш што е проблемот од дечки што правеа кореографии најави по улици видеа не глееам ни еден во копот неможеш да кажеш дека тие не го сакаат
Вардар или дека им бил филмот сезона две пошо сум ги гледал и нив и оделе по стадиони 10 + години најмалце
На гостовањево гледам само една подгрупа а не група за жал....

Тогаш што е проблемот од дечки што правеа кореографии најави по улици видеа не глееам ни еден во копот неможеш да кажеш дека тие не го сакаат
Вардар или дека им бил филмот сезона две пошо сум ги гледал и нив и оделе по стадиони 10 + години најмалце
На гостовањево гледам само една подгрупа а не група за жал....
И за таа подгрупа сакаш да кажеш дека се полтрони?

И за таа подгрупа сакаш да кажеш дека се полтрони?
Спореди дали се таму само помладите и поедуцирани ликови од таа подгрупа па може ќе ти стане јасно дека се поединици

Спореди дали се таму само помладите и поедуцирани ликови од таа подгрупа па може ќе ти стане јасно дека се поединици
Не си у право али ајде не иде тука да водиме ваква дискусија

Абе шо ги гибате,ако ништо друго не се стегаја во автобусо, можи си удрија по една партија раширени на седишта.:vozbud:

Нивото на групата ви е отприлика како нивото на твојот хумор.

Шо дрога земаш бе, дај смени дилер почиста шо продава најди. Види со овие новото раководство шо ви се од кај нив земи, пошто по то се само познати. Во фантази живејш само. По муабетот гледам дека обичен глодар си во групата. Јави му се на м.г, прашај го како помина на една средба. Или запалиго тој велешкиот голф шо го имаш, оди до кај него види како е.
Problemot e sto mislite site deka znaete a ustvari se e obratno od toa sto go mislite a ova droga moga so drugsrite od bair praj si go muabetov ajde ne me zamaraj, a za golfot si znaete pred stadion opasot pod gz.

Абе шо ги гибате,ако ништо друго не се стегаја во автобусо, можи си удрија по една партија раширени на седишта.:vozbud:
Нејкев да коментирам ништо и да останам воздржан. АМА ТИ добро си го извежбал зборот гибате и викаше немој не ме гибајте абе не ме гибајте дојдов утакмица да гледам па после "мајка бежаниа никад није плакала" па во кола вие имавте партија собирање ноЏиња

Дали долариве ќе се вратат магично од бојкот за понеделник да гостуваат во Тетово?

Дали долариве ќе се вратат магично од бојкот за понеделник да гостуваат во Тетово?
Ako ne vo ponedelnik slednata so Vardar ke se vratat.Pamtete go ova grevovite i na gradski ke ja stavat protiv Vardar kako domakjini za da se vratat devojcinjata

Gledam za terminite na sredbite se protiv, site naviacki grupi, ke ima li nesto konkretno za ovoj skandal sto se slucuva, vaka na spienje zzz mu boli kur na omeragic deka nie nemozheme da odeme u stadion zaradi loshi termini

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom