ТИФОМАНИЈА!

• Креатор на темата Креатор на темата 87_47
  • Време на започнување Време на започнување
Нц го дркаат на форум како по обичај:vozbud:
Абе скриј се негде ќутиси единствена група сте шо појде Струга 30 мин се слика и 80 пепел фати ги остај пребеганите да пеат како првачиња, уствари згрешив извини страшни акции ни напрајвте на кошарка преку 2 кордони наклон до земја, и воџата старо магаре шо бегаше низ ниви и тоа е страшна акција нема шо
Ох мори мајко, шо би рекле Србите активирај брате путине
Автоматски споено мислење:

Мужите ви ги ебат жените :sekcza::pos:
Срцка си

Комити функиционираат долго време на база на самофинансирање, дури и јавно беа објавуавни инфорамции колку чини карта, превоз, итн, со членска, без членска, Секоја уткамица продажба пијалоци, храна, реквизити, донации, чланарини. Оттаму груапта функционираше и имаше за корео, пиро, за да плати адвокат ако треба и казна да плати на член ако има без врска. Ова е нешто што се вика ОРГАНИЗАЦИЈА, верувам дека дел од членовите на форумов можат да разберат.
IMG_20260409_015102.jpg

Како прво едно треба да ви биде јасно дека овие 30 души демек "комити" се платеници на миленко и 99% од групата ги бојкотира, во превод овие не се комити, џабе трљате раце кога комити пак ќе си ја вратат трибината и ќе ги газат сите групи во Македонија, не бидете деца и не пишувајте глупости, треба да се поздрсви што дечките не се врзаа со политиката и ги избојкотираа агентиве на миленко, треба да се поздрави тоа што останаа со чист образ а можеа да се здружат со миленко и да лапаат пари.

Како прво едно треба да ви биде јасно дека овие 30 души демек "комити" се платеници на миленко и 99% од групата ги бојкотира, во превод овие не се комити, џабе трљате раце кога комити пак ќе си ја вратат трибината и ќе ги газат сите групи во Македонија, не бидете деца и не пишувајте глупости, треба да се поздрсви што дечките не се врзаа со политиката и ги избојкотираа агентиве на миленко, треба да се поздрави тоа што останаа со чист образ а можеа да се здружат со миленко и да лапаат пари.
Во ред се гледа сето то но како заврши кај нив главниот транс? Дали во групата има апартјехд и малцинството го владеј мнозинството? Дали ќе излези мнозинството и ќе се огради или ќе продолжат да го срамат името на групата?

Во ред се гледа сето то но како заврши кај нив главниот транс? Дали во групата има апартјехд и малцинството го владеј мнозинството? Дали ќе излези мнозинството и ќе се огради или ќе продолжат да го срамат името на групата?
Deckovo gluposti treska ne znam kako i vie veruvate na se sto ke cuete haha ovie demek sega sto se a ustvari nikoj i nisto ja zemale grupata Komiti? Od kogo ja zemale be ? Zar na nekogo bila grupava? Los termin e za toa ovaa brojka, taa e realnosta. Tek sega da stignes doma a utre ds si na rabota bi trgnal ti? Daj vise oladete so glupive musbeti ednive kozari drugive mihajlovisti a tretite sandanci… makedonska rabota . Naredna utakmica ke ima poveke narod i ne go drkajte tolku na muabetive skarani se vakvi se onakvi se. Koj ke ti ide na utakmica vo sreda ziti se do bitola da se ebavas plus da vlezes na poluvreme. Idi lecete se i edni i drugi so muabetive srednoskolski

Не ми сте јасни искрено. Се правдате дека вака сте праеле така сте праеле, дека вие сте поим за не знам шо. И идат таму некој ликој ви ја земат групата, за која велите дека ја имате кренато премногу. Ви ја земат без отпор, еден член јаде малце ќотек од ова "нова" гарнитура, и сите одма готово не одиме на запад. Како бе? Дими мажи бевте, или на форум сте мажи само? Исто ко да дојди некој дома да ти се всели и да речиш во ред е живеј овде, јас ќе се снајдам. А можи муабетите дека жени деца тепаме не се туку така. Пошто најголеми жени испаднавте сите, се отепавте од плачење.

Не ми сте јасни искрено. Се правдате дека вака сте праеле така сте праеле, дека вие сте поим за не знам шо. И идат таму некој ликој ви ја земат групата, за која велите дека ја имате кренато премногу. Ви ја земат без отпор, еден член јаде малце ќотек од ова "нова" гарнитура, и сите одма готово не одиме на запад. Како бе? Дими мажи бевте, или на форум сте мажи само? Исто ко да дојди некој дома да ти се всели и да речиш во ред е живеј овде, јас ќе се снајдам. А можи муабетите дека жени деца тепаме не се туку така. Пошто најголеми жени испаднавте сите, се отепавте од плачење.
Brkaj rabota be kopito edno cekaj naredna utakmica so Vardar za da vidis poln stadion i ne objasnuvaj mnogu tebe ke ti se pravdam sto i kako, takvi izdanija kakvi sto sme napravile kako grupa 1001 godina da ne postoime nema da gi ima toa sfatete go site sto ne mrazite, za nas postoite ako ne nema nas avtomatski ke ve nema. Vidovte proslava nasa 35 godini i proslavata vasa, tolku ni e razlikata, NE E MNOGU! Hahahah

Прашањето е како на 30 души им се мочат 270 други?
Дека вмро ве употребува не е ништо ново но вака да не ве смета сериозно и да ве понижи е неприфатливо за мак тифо број 1.Ја да бев на ваши патики идните избори директно за сдсм ;)

Прашањето е како на 30 души им се мочат 270 други?
Дека вмро ве употребува не е ништо ново но вака да не ве смета сериозно и да ве понижи е неприфатливо за мак тифо број 1.Ја да бев на ваши патики идните избори директно за сдсм ;)
Ti si glup shpon sto tvojata partija uste te laze za golema albanija? Ti najdeda zboris be maloumnik? Nas za solun prekinale da ni zborat 1895ta budalo.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom