- Член од
- 16 март 2022
- Мислења
- 119
- Поени од реакции
- 968
Не се пали бе закоченАко сте толку хулигани како што се правите тука зашто на оваа бројка на Комити не пробате да паднете знаме или мадиња само на форум имате?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не се пали бе закоченАко сте толку хулигани како што се правите тука зашто на оваа бројка на Комити не пробате да паднете знаме или мадиња само на форум имате?
Ке може за нас другите што не сме од скопје да ни кажете која е причината?
Штом имало закачки внатре во групата тоа подразбира дека или парите не беа подеднакво доделени или функциите.
Комити вие бевте едни од најгласните за самофинансирање, шо се смена сега па влез во сала ви е бесплатен, гостувањата ви се бесплатни?
Па реално така е еве во среда пробајте си ја среќата може ќе ви успееНе се пали бе закочен

Убаво што не пратиш, фугираш ги плочке по дома, а за фантомку чува гу за гостовање у битола, само штета што нема дозволаКумани сега видов фотогалерија и многу ме интересира зошто воџата(читај девито)не носеше фантомка дали ја има заборавено или што е работата?
ДаНа дербито 08.04 ке има две навивачки групи?
Кој би рекол дека Миравци ќе се бори за титула а Пирати во поголема бројка од Ѓомити. На западу ништа ново.Пирати Автокоманда Фк Скопје - Брегалница Штип Прегледај го приврзокот 474051