ТИФОМАНИЈА!

• Креатор на темата Креатор на темата 87_47
  • Време на започнување Време на започнување
Ке може за нас другите што не сме од скопје да ни кажете која е причината?
Штом имало закачки внатре во групата тоа подразбира дека или парите не беа подеднакво доделени или функциите.

Комити вие бевте едни од најгласните за самофинансирање, шо се смена сега па влез во сала ви е бесплатен, гостувањата ви се бесплатни?

Да сеуште Комити се за самофинансирање така и ќе биде. Достапни се јавни објави, од пред неколку сезони, постојано, кога покрај членски, дополнително се плаќаше влезница секогаш, исто секое гостување, плус секогаш продажба реквизити , со што практично самофинсирањето е активно. Тие објави се сеуште доптапни на социјалните меидуми. Преку разни начини, дел јавно објавено, дел не, само итнерно, се наоѓаа начини за самофинансирање, можам со гордост да кажам УСПЕШНО. Дури, на тој начин, успевавме и ФК Вардар да го финансираме, секако делумно, но значајно во тие периоди.
Сега може да е привремено нешто вака, инаку сигурен сум ќе се врати самофинансирањето брзо, пошто членстото 90% е веќе навикнато на самофинансирање и има изградено менталитет.
За ова моментално сега, немам плус одговор од ова, но сигурен сум дека самофнансирањето ќе продолжи на некој начин, пошто друг начин нема за една група да тера здраво,цврсто, без да зависи од други,

Поздрав.

Кумани сега видов фотогалерија и многу ме интересира зошто воџата(читај девито)не носеше фантомка дали ја има заборавено или што е работата?

Кумани сега видов фотогалерија и многу ме интересира зошто воџата(читај девито)не носеше фантомка дали ја има заборавено или што е работата?
Убаво што не пратиш, фугираш ги плочке по дома, а за фантомку чува гу за гостовање у битола, само штета што нема дозвола

Прашање до ЦПБ, зошто прекинавте со користење на старото лого/човече? Ако ме држи добро сеќсвање истото е креирано од дечки од групата во тоа време и е стварно добро/квалитетно. Препознатлив симбол на групата во минатото. Воедно има и поубав изглед заразлика од новава маичка(што ми делува на АИ).IMG_4600.gif

Прашање до ЦПБ, зошто прекинавте со користење на старото лого/човече? Ако ме држи добро сеќсвање истото е креирано од дечки од групата во тоа време и е стварно добро/квалитетно. Препознатлив симбол на групата во минатото. Воедно има и поубав изглед заразлика од новава маичка(што ми делува на АИ).Прегледај го приврзокот 474057
Нови генереации,нови идеи,можеби сакаат да донесат нешто уникатно и препознатливо.Инаку првите маици(бели) што се извадени 97' се со ова лого.Супер би било повторно да се употребува.

Кој би рекол дека Миравци ќе се бори за титула а Пирати во поголема бројка од Ѓомити. На западу ништа ново. :popce:
Да беше нешто сјајна работава кај вас па да се смеете ама ќутете си реално и покријте се , гледам нешто опасна бројка сте за град со една навивачка група вака.

Attachments

• FB_IMG_1775511200639.jpg
    FB_IMG_1775511200639.jpg
    237,8 KB · Прегледи: 68
Да беше нешто сјајна работава кај вас па да се смеете ама ќутете си реално и покријте се , гледам нешто опасна бројка сте за град со една навивачка група вака.
Повеќе коцки имаат извадено него ли луѓе на трибина :pos:

За екипа со најмизерниот фудбал во лигата, за беда и летаргија шо го гони битолскиот фудбал од 90ти наваму, за клубот со 0 освоени шампионати,за сите празни ветувања досега даени и за фудбалски клуб со најпоќе изиграни натпревари преку неделата ова сезона ова е премија за вашите изданија. Дури и најупорните фудбалски фанатици(зборам за постарите) успеа да ги избркат, оти надеж нема. Само ќе се навратам и ќе ја издвојам сезоната 2016/17 кога Пелистер во мај се спаси во баражот за испаѓање, влегоја пари во клубот преку летото и имаше топ атмосфера низ град па бројката на домашни утакмици не паѓаше под 200, а во дуели со Победа Работнички знаевме да извајме и 400, можам и слики да пуштам ако се развие дискусијата.
На ракометот е друга приказна веќе години, дури и на целиот срам шо го јадовме со 0 освоени бодој, секоја утакмица копот беше полн. Едноставно таква енергија се развиј и ќе продолжи понатаму.

Прв пат влегвате во борба за шампионска титула од 2019 а митолошкиот миленик Вардар никогаш послабо непосакуван. И пред да ви се случи хаваријата со групата на која не се ситам а го заслужвате секое ситење од сите нг, Вардар не го сака обичниот скопски народ камо ли Македонија.
И не толку одамна, дали се сеќавате на вашата курч акција кога ѓи посетивте сите градој во Мк и извадивте крпи Росоман за Вардар Битола за Вардар итн. Дали тогаш не размисливте на вакви сценарија како моменталните?
Секое скопско маало си оформи своја група, дури едно ТФТ имаја свои навивачи, и то зборам за градски маала и маала од скроз централното подрачје. Овие млади групи на ЦПБ ФА Пирати допрва ќе јачат и тие деца не се враќат кај вас, тие си имат маалска приказна која ќе си ја терат, шансата за освојвање на скопје ја изгубивте со арогантноста и ништо поќе. Најарогантна група на балканот.
Давете се сега во сопствената крв, а и да се вратите пак некогаш, ќе ве гонат пак истите работи, оти вие самите ги поттикнавте.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom