ТИФОМАНИЈА!

• Креатор на темата Креатор на темата 87_47
  • Време на започнување Време на започнување
Театар во јане.. :facepalm:

Не знам баш,

Скопје било и ќе биде тешка тврдина кај што паѓале сите, без раллика дали Кале, Борис, Јане, изјави од играчи, тренери, судии делегати, дури противнилчки навивачи, сите јасно имаат кажано дека теренот е котел и дека е нај тешко да се гостува.

Него ќе има ли нешто од нај Ракометнио Град и нај ракометнио клуб, веќе 2 години во ЛШ сте а уште се збори за паркето ко со крена со Лемго ко игравте.

Не знам баш,

Скопје било и ќе биде тешка тврдина кај што паѓале сите, без раллика дали Кале, Борис, Јане, изјави од играчи, тренери, судии делегати, дури противнилчки навивачи, сите јасно имаат кажано дека теренот е котел и дека е нај тешко да се гостува.

Него ќе има ли нешто од нај Ракометнио Град и нај ракометнио клуб, веќе 2 години во ЛШ сте а уште се збори за паркето ко со крена со Лемго ко игравте.
slabo bese vcera dzabe se falis luge kazaja so bea vnatre ko na teatar bilo
ni p od ofamozniot skopski pekol
aj na 02.05 ke bidi podobro :kezec:

slabo bese vcera dzabe se falis luge kazaja so bea vnatre ko na teatar bilo
ni p od ofamozniot skopski pekol
aj na 02.05 ke bidi podobro :kezec:
Абе сите медиуми,сите присутни и сите играчи дури и Германците ја пофалија атсмосферата ама ти дома од пред тв и луѓето што кажаЈа заклучи дека било театар...

Абе сите медиуми,сите присутни и сите играчи дури и Германците ја пофалија атсмосферата ама ти дома од пред тв и луѓето што кажаЈа заклучи дека било театар...
Nz so se zamaras kako bilo. Neka bide teatar I gotovo. Najmalce ima potreba da se dokazuvame

Театар беше со полицијата ахахаха какви бруки мајко мила, целосно и сосема не потребни потези но тоа е, ТАКА ИМ БИЛО НАРЕДЕНО ОД ГОРЕ.

Attachments

• 20260225_175013.jpg
    20260225_175013.jpg
    293,3 KB · Прегледи: 219
Ау ау ау, му звонам на камера на Кано на whats up сега.

Кано види братуууууууууууууууууууу

Прегледај го приврзокот 470772

Јаделе Амбургери заедно и у авион... аиииии :vozbud::vozbud:
еве матријал за наредни 5 години
Ауу сте ме изнасмеале вака сабајлечки да сте ми живи

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom