- Член од
- 25 август 2023
- Мислења
- 547
- Поени од реакции
- 959
?Театар во јане..![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
?Театар во јане..![]()
Театар во јане..![]()
slabo bese vcera dzabe se falis luge kazaja so bea vnatre ko na teatar biloНе знам баш,
Скопје било и ќе биде тешка тврдина кај што паѓале сите, без раллика дали Кале, Борис, Јане, изјави од играчи, тренери, судии делегати, дури противнилчки навивачи, сите јасно имаат кажано дека теренот е котел и дека е нај тешко да се гостува.
Него ќе има ли нешто од нај Ракометнио Град и нај ракометнио клуб, веќе 2 години во ЛШ сте а уште се збори за паркето ко со крена со Лемго ко игравте.

Абе сите медиуми,сите присутни и сите играчи дури и Германците ја пофалија атсмосферата ама ти дома од пред тв и луѓето што кажаЈа заклучи дека било театар...slabo bese vcera dzabe se falis luge kazaja so bea vnatre ko na teatar bilo
ni p od ofamozniot skopski pekol
aj na 02.05 ke bidi podobro![]()
Nz so se zamaras kako bilo. Neka bide teatar I gotovo. Najmalce ima potreba da se dokazuvameАбе сите медиуми,сите присутни и сите играчи дури и Германците ја пофалија атсмосферата ама ти дома од пред тв и луѓето што кажаЈа заклучи дека било театар...
Театар беше со полицијата ахахаха какви бруки мајко мила, целосно и сосема не потребни потези но тоа е, ТАКА ИМ БИЛО НАРЕДЕНО ОД ГОРЕ.Театар во јане..![]()
Театар беше со полицијата ахахаха какви бруки мајко мила, целосно и сосема не потребни потези но тоа е, ТАКА ИМ БИЛО НАРЕДЕНО ОД ГОРЕ.
Se znae.. za dobriot AlbanecА која песна ја пеевте со башкими шо толку фама сега кренаја?
Ауу сте ме изнасмеале вака сабајлечки да сте ми живиАу ау ау, му звонам на камера на Кано на whats up сега.
Кано види братуууууууууууууууууууу
Прегледај го приврзокот 470772
Јаделе Амбургери заедно и у авион... аиииии
еве матријал за наредни 5 години
Изгледа Гокси е пилот во авионот, а од ИТ секторот се стујарди, кој разбра разбраАу ау ау, му звонам на камера на Кано на whats up сега.
Кано види братуууууууууууууууууууу
Прегледај го приврзокот 470772
Јаделе Амбургери заедно и у авион... аиииии
еве матријал за наредни 5 години