ТИФОМАНИЈА!

• Креатор на темата Креатор на темата 87_47
  • Време на започнување Време на започнување

https://pixeldrain.com/u/KpysmdB4

Video neposredno posle padanje na kocku. FA rastrcani sprema kjos od tribinu u probuvanje da gu vrativ i kratak konflikt ss policiju.
С’га ке замолчив
Ja dignavte temata ja mislev udarniot padnal toa cisti gluposti bile. Sepak respect za obid bilo kakov takov
Никој не кажа дека е било што главно паднато

Ako e takoj kako sto zboriv decki od Fa deka kocka e ostanala u njima zsto se strcaste svi nakude kjos i pocnaste da se natezate megju sebe

Toj e sal ako ne gledas ubavo
Еј не сте здрави ако ја лажирате цела ситуација па и уште дека мвр ја враќале коцката на ФА. На видеото се гледа дека тој што пробува на падне коцка на ФА избега и нема ни теорија како мвр да ја вратат кога не е фатен пред нив. А како второ горе на трибина е коцката кај вториот дечко во рака што се пушта по натрапникот, а после доаѓа трет и ги прибира првите двајца назад како добро е вратете се.

Plus prebacuvanje noge na sipku da se spustite dole ne e za nisto
Па сакаат да го бркаат бе тој што пробува да ја бутне коцката. Нормална реакција на било кој таа би била.

Еј не сте здрави ако ја лажирате цела ситуација па и уште дека мвр ја враќале коцката на ФА. На видеото се гледа дека тој што пробува на падне коцка на ФА избега и нема ни теорија како мвр да ја вратат кога не е фатен пред нив. А како второ горе на трибина е коцката кај вториот дечко во рака што се пушта по натрапникот, а после доаѓа трет и ги прибира првите двајца назад како добро е вратете се.
Kockata mu e vo race ili sal?IMG_4253.jpeg

Курвите на Максо во последно време најјактивни на форумот,идиот до идиот на трибина затоа се познати една година не има 10не нема а ова форумов што секој може да пише што сака и да се трујат мозоци со лажни информации за тоа нема коментар затоа многу јасно се гледа кој коментира активни се само чкембари и кумани по 20души пишуваат од двете групи и само глупости штракаат.За денешната ситуација со ФА некое кумановско копиле пробало да падне коцка не успешно сељаците со фантомки на шипка одма почнаа да шират лажен муабет дека детето ја земало заставата и дека џандари ја вратиле доста филмови доста труење мозоци.Го видовме кумановскиот пекол смешки како да сме биле на стенд ап….ДО СИТЕ ПОРАКА КОЈ ВЕ ЕБЕ!!!

Еј од секогаш сум имал почит према Кумани и сум ги сметал за едни од наједуцираните групи во МКД, ама ако испадне дека ја лажираа цела ситуација и дека тука пишуваа ФА-Мвр коалиција јазк.

Проблем беше што Куманово беше у напад наше лево од запад и сви гледасмо утакмицу и од ед'н пут овија почнасва да трчив лево десно да се влечев што меѓусебе што сас полицију. Одма ми бидна јасно дека коцка е паднала само не виде која Шизици беше на трибину и 1997, однема ги и двете у момент. После пола сат инспектори натам навам полиција нешто се крчкаше и ете ги извадисва ги и двете заставе а посебно Шизици гу истакнувасва по што претпостави дека тај е земена. Руку на срце не виде што бидна у момент него гледаше терен односно напад на Куманово...
Автоматски споено мислење:

Еј од секогаш сум имал почит према Кумани и сум ги сметал за едни од наједуцираните групо во МКД, ама ако испадне дека ја лажираа цела ситуација и дека тука пишуваа ФА-Мвр коалиција јазк.

Никој намерно не се прави луд, едноставно цела ситуација изгледа како да е вратена и ти лично да си бија на утакмицу исто ќе га помислеше...
Ќе се види све на крај

Проблем беше што Куманово беше у напад наше лево од запад и сви гледасмо утакмицу и од ед'н пут овија почнасва да трчив лево десно да се влечев што меѓусебе што сас полицију. Одма ми бидна јасно дека коцка е паднала само не виде која Шизици беше на трибину и 1997, однема ги и двете у момент. После пола сат инспектори натам навам полиција нешто се крчкаше и ете ги извадисва ги и двете заставе а посебно Шизици гу истакнувасва по што претпостави дека тај е земена. Руку на срце не виде што бидна у момент него гледаше терен односно напад на Куманово...
За вас треба да се забрани јавно коментирање срамота што направивте од групата ЛАГА ДО ЛАГА(КОМЕДИЧАРИ)

За вас треба да се забрани јавно коментирање срамота што направивте од групата ЛАГА ДО ЛАГА(КОМЕДИЧАРИ)
toj sto vi ja vodese tribinata i sto idese dole da slika
mangpot vednas vo kjos gore i vrti telefoni hahah
a i imase nekoj kjutek megju sebe i prepucuvanje kaj e kockata , za da posle toa policaecot dojde i vi ja frli na tribinata...
AMATERI

Не ви е срам да лажете бе клошари едни ! Максови платеници КУманија наследници.
Ниту коцка е падната, ниту ништо. Не си правете филмови не лажете народ !

toj sto vi ja vodese tribinata i sto idese dole da slika
mangpot vednas vo kjos gore i vrti telefoni hahah
a i imase nekoj kjutek megju sebe i prepucuvanje kaj e kockata , za da posle toa policaecot dojde i vi ja frli na tribinata...
AMATERI
И вие цела трибина седевте и никој не сликна или сними како џандар доаѓа и ја фрла на трибина назад коцката, ама пак затоа видовте како некој зборел на мобилен на трибината карши горе во ќош?
Се јавил на кумановските џандари пошто ги има во именик и им рекол барајте го малиот што ни ја зема коцката и да ни ја вратите.
Не бе не сте здрави стварно. Ми ја ебавте саботата за џабе! Ај позз

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom