- Член од
- 17 декември 2025
- Мислења
- 18
- Поени од реакции
- 29
Еве за с’га што имамо братDAjjjjte klip dajte klip ole ole ole
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Еве за с’га што имамо братDAjjjjte klip dajte klip ole ole ole
За искршените даски викаа ќе враќаат камери нека извадат сега клип да видат сите на форумот што како било.DAjjjjte klip dajte klip ole ole ole
Tie ne Bea skrseni so namera nekoj da zeme da mava so noga, nego uz skokanje se iskrsija, sreka sto I nemase povredeno nikoj noga se krsi tamu Eden kroz Eden.За искршените даски викаа ќе враќаат камери нека извадат сега клип да видат сите на форумот што како било.
Каков ќотек изеде вашиот, ако иде на трибина сакам да го видам дечко
Каков ќотек изеде вашиот, ако иде на трибина сакам да
Да не беше Саш**дете м***о ке паднеше комбат ама јбг тој еТоа со Комбат си беше фер напад. Дечкото начека шанса да влета меѓу кошаркарите и да го земе. Сепак, налета на членови од Комити кои беа на наутрална и му го земаа. Дури и греблоно Луковиќ се вклучи во инцидентот и удри член на Комбат во мешаницата која настана
П.с. топ корео на запад втора недела по ред. Една неофицијална слика.
Прегледај го приврзокот 470331
![]()
Црвено-Црни - Од Нозе Мали (официјално видео)
„Црвено - Црни“ е музички проект формиран од вистински љубители на Ф.К. Вардар кои стојат позади дружината „Екипа Пиво“, како дел од „Комити Запад“ на Градск...youtu.be
Како бе иста ситуација да ти дојде некој очи во очи сам на цела трибина и некој под висинска трибина неприметно да проба ти повлече коцка?Добро ајде нека биде пичкински напад како што викате ви,нека ми објасни некој од фа у 2012 годину Кумани на гостовање у лименку ја лично стоју и гу држу ударну заставу у прв ред и од другу страну цело време неприметно се доближуе до мене диф**р од сервис кру лик дојде на мене на 10 метра очи у очи па се прашују што ли прави толко блиско до нас? Иста ситуација како днска само ви кд направите такво нешто нема врска а ми кд направимо ми смо сељаци
И Овј беше неприметан ваш доближуеше се цело време по малко накуде нашу трибину само што ја га знам кој еКако бе иста ситуација да ти дојде некој очи во очи сам на цела трибина и некој под висинска трибина неприметно да проба ти повлече коцка?
Автоматски споено мислење:
Мене не ми е јасно ај еве нема слики или видео од моментот кога е падната коцката, ама ќе снимаа барем 50 мобилни како се враќа коцката од џандари како што викаат Кумани.
Ај еве те молам најди видео КАКО СЕ ЗЕМА КОЦКАТА И КАКО ЏАНДАРИ ЈА ВРАЌААТ !!!Само не разбирам како не те е срам да л’жеш толко просто, к’д преко 2000 душе бева сведоци на падање… нека ти служи на част, само тој ке кажу, а дај боже да искочив видеа, има у момент да замолчите и ти и свите други што едев гомна туја.
Автоматски споено мислење:
Брат едноставно не са фер дупли стандарди кои што са поставени спрема нас, за исти работе кои што би други групе добивале пофалбе, ми добивамо увреде, убаво кажа прегеска дечко од ЦПБ, с’га смо ми виновни што паднамо коцку… ебати тифосцену.
Коначно нормалан коментар…Мене само едно не ми е јасно, не знам зашто младиве од ФА ја брукаат цела некогашна приказна Аеродром, ете ке дојде прилика ке гостуваат во Скопје Кумани и пак влакно нема да им фали никаков обид за напад ни пред ни после утакмица исто со Чкембари се појавија во Битола неколку пати полуматуранти па демек ке видете кога ке дојдете Скопје и дојдоа ништо не им фалеше, знам ние пробавме напад и толку беше, па сега уште ке кажуваат како требало да ги нападнат што е ова хуманитарна организација Мајка Тереза ? Вака коа паѓаат коцки Гробари, БББ, Делије, Торцида тогаш одма друг муабет...Браво за Кумани.
А каде биле нападнати младите од ФА па се заканувале кога ќе дојдете ќе видите?Мене само едно не ми е јасно, не знам зашто младиве од ФА ја брукаат цела некогашна приказна Аеродром, ете ке дојде прилика ке гостуваат во Скопје Кумани и пак влакно нема да им фали никаков обид за напад ни пред ни после утакмица исто со Чкембари се појавија во Битола неколку пати полуматуранти па демек ке видете кога ке дојдете Скопје и дојдоа ништо не им фалеше, знам ние пробавме напад и толку беше, па сега уште ке кажуваат како требало да ги нападнат што е ова хуманитарна организација Мајка Тереза ? Вака коа паѓаат коцки Гробари, БББ, Делије, Торцида тогаш одма друг муабет...Браво за Кумани.
Коцката е во рака на вториот дечко од ФА што иде десно по трибината.
https://pixeldrain.com/u/KpysmdB4
Video neposredno posle padanje na kocku. FA rastrcani sprema kjos od tribinu u probuvanje da gu vrativ i kratak konflikt ss policiju.
Toj e sal ako ne gledas ubavoКоцката е во рака на вториот дечко од ФА што иде десно по трибината.