ТИФОМАНИЈА!

• Креатор на темата Креатор на темата 87_47
  • Време на започнување Време на започнување
за македонски притиснете 1
Abe seljak slusnaja li si za KUMANOVSKI dijalekt ?!??!
Автоматски споено мислење:

На стадионот на башкими имате графит од учк не гибнат, во овие 2 години требаше ѕидот да го нема, а не графитот. Балисти идат лабаво ви шетат. Овие браќата на илирет, од косово од кај се и тие вцентар си шетат со обележја, влакно не му фали. Ако имате кодекс со илирет да не се гибате, кажете да знајме.
Stadion na baskimi nema povrzanost ss nas del ss centar na grad . Poslegjni 2 meseca nasi decki samo napadav , ovija ne vrakjav. Balisti ne su ni prosle niz centar posto se znae sto gi ceka. A na vas vi e najlsno da izmisluete na tastaturu...

Што сте направиле друже се вративте на трибина после една деценија на мапа ве немаше,да го немаше Максо прашање е дали ќе се вратевте.
HAHA bratu bolje da ne znaes kakva e situacija so makso... Sinot negov u druga grupa ti za Kumani mislis...

кумани стигнаја да делат мислење и да се курчат а групата му е стапни прицни , и се појавуват кога ќе му "наредат" други , чисто гледаме до кај ни е сцената.

За бројки во работни денови сакаш да дискутираме?
za na rakomet zborame
na fudbal veke ste vo top 3 na balkan dzabe mi pustas sliki vie i vo sreda vadite podobra brojka od delie
i ne mi napnuvaj poke ne ti vrakam
za brojki na tribina e malce glupo da zborame vo mkd oti denes ste 1000 utre 100 i ne velam samo za vas opsto e to za site

Attachments

• IMG_4937.jpeg
    IMG_4937.jpeg
    368,5 KB · Прегледи: 70
кумани стигнаја да делат мислење и да се курчат а групата му е стапни прицни , и се појавуват кога ќе му "наредат" други , чисто гледаме до кај ни е сцената.
Љубов за тебеееее

@ZelenoBel дали сликава од утакмицата со Магдебудг конечно ќе ја замени сликата од Hi 5 што до ден денес се врти по нетов при честитање 8 март? :D
Прегледај го приврзокот 463932
Не драпај,кај се споредва со ова хахахахахах

Да се надоврзам...
Ај CHILL OUT малце:vozbud:

Attachments

• IMG_4207.jpeg
    IMG_4207.jpeg
    110,6 KB · Прегледи: 149
  • IMG_4208.jpeg
    IMG_4208.jpeg
    197 KB · Прегледи: 150
@ZelenoBel дали сликава од утакмицата со Магдебудг конечно ќе ја замени сликата од Hi 5 што до ден денес се врти по нетов при честитање 8 март? :D
Прегледај го приврзокот 463932
Хахахахахахах не бе вашата е легендарна :smirce: :P:D:P

Сликата во возот од М**** , Д**** и З*** (колку шо памтам така беа, мислам дека и во УКБ) јас му ја раширив:(:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom