Пак тиа исти муабети… Никогаш вашата екипа нема паднат реквизит секогаш со едно исто “од фан шоп..”Ако за добар "ќотек" збориме 3ца на цела екипа од сликава, без паднат реквизит и тие филмови паднат шал

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пак тиа исти муабети… Никогаш вашата екипа нема паднат реквизит секогаш со едно исто “од фан шоп..”Ако за добар "ќотек" збориме 3ца на цела екипа од сликава, без паднат реквизит и тие филмови паднат шал

Од таа дешавка со фронт ти гарантирам дека нема поздрав до батето кое го бркавте цела екипаПак тиа исти муабети… Никогаш вашата екипа нема паднат реквизит секогаш со едно исто “од фан шоп..”![]()
Крмакот ж*** ко падна, немојше да стани не па да го слечи некој. Шалчето е или негово или на Б****. Муабетот е ќотек дека јадоја не дека беа слечени, џабе не се правдај. Сликата урамија ко веќе ја имаш во галерија.Ако за добар "ќотек" збориме 3ца на цела екипа од сликава, без паднат реквизит и тие филмови паднат шал

Дека се удривте се удривте а шалчето не е на ниеден од нив, имаше знам еднаш пишано за тоа шалче. Сликата ја пратиа исто како доказ за паднатиот шалКрмакот ж*** ко падна, немојше да стани не па да го слечи некој. Шалчето е или негово или на Б****. Муабетот е ќотек дека јадоја не дека беа слечени, џабе не се правдај. Сликата урамија ко веќе ја имаш во галерија.
Цело време во трето лице ја збораш дешавката, некој од фронт татко да не ти е?Дека се удривте се удривте а шалчето не е на ниеден од нив, имаше знам еднаш пишано за тоа шалче. Сликата ја пратиа исто како доказ за паднатиот шал
А што па тебе те заболе... Битно знам дека вие јунаците бркавте еден дечко во дрес на Вардар па после налетавте на екипатаЦело време во трето лице ја збораш дешавката, некој од фронт татко да не ти е?
Се утепавте од плачење за еден шал и вие најдовте да коментирате за фајт?Detski zaebancie hahah "akcija na vek"![]()
Pa ete odete na kale vecer vie soberere se od ckembari i pisete im da se cekate dokazete deka vie bar isto mozete a ne pa poveke, i posle toa komentirajВажно се снимаа и двете групи на своја територија, убо кажа @navivackisvetmk си направија глупа реклама само за своите членови, а сите други гледаме сеир без пари![]()
Ja neznam kade sme imale sudir vcera kade sme izbegale ili nesto drugo.Вчера шверцери бркани на договорен фајт, а они зборат за приказни од пред 2 години![]()
Pa kako kje zakazame vide i ti po stori kako dosle cella grupa po grad so policia a dogovoreno bese 15vs15Како што изгледа ова и двете групи имате желба за фајт ама не сакате да се тепате.Кој се поголеми пички никој незнае неможите еден фајт да закажете само по тастатура
А што па тебе те заболе... Битно знам дека вие јунаците бркавте еден дечко во дрес на Вардар па после налетавте на екипата