ТИФОМАНИЈА!

• Креатор на темата Креатор на темата 87_47
  • Време на започнување Време на започнување
Има ли брканици пред сала?гледам без навивачи ќе продолжи утакмицата

Има ли брканици пред сала?гледам без навивачи ќе продолжи утакмицата
Нема ништо од тоа но сепак едно од пократките но за мене лично едно од поинтересните дербиња на кое сум присуствувал…

Attachments

• 160D344D-EB37-485A-A9C1-6CA88D935694.jpeg
    160D344D-EB37-485A-A9C1-6CA88D935694.jpeg
    500,3 KB · Прегледи: 164
Da ne e tvoj šal druze ?
Nekoj se tepal za da go padna ova rekvizita, ne se mesaj od lisiche koga ne go znaes rabotata :cool: :cool:
Kaj se imate vie tepano be rkulci edni, ako ve fatime drobejnci ke ve naprajme be se tepale tie, ovaj shal e pazarski ne si prajte filmoj.

Големото дерби помеѓу Работнички и МЗТ Скопје е прекинато на самиот почеток од втората четвртина, откако беа фрлени голем број петарди и чадни бомби на паркетот.

IMG_9527.jpeg

IMG_9523.jpeg

Kaj se imate vie tepano be rkulci edni, ako ve fatime drobejnci ke ve naprajme be se tepale tie, ovaj shal e pazarski ne si prajte filmoj.
Можи продавачо на тезга го истепаја не можиш да знајш:icon_lol:

тоа е и моето прашање? дали е одземена коцка или некоја провокација
Не е одземена коцка, ги заебаваат дека не играат како домаќини во Градски парк. Порано колку што ме држи сеќавањево, исто им извадија таква коцка ГОСТИВАР, дека Работнички најавија дека некоја утакмица ќе ја играат како домаќини во Гостивар (можеби играа и дерби во Гостивар, не ми текнува добро).

Ja ne razbiram deckive koj se? Od kaj se? I od kaj cpb i od kaj family, gi poznavav skoro site sega 1 ne znam, kaj se deckive porano sto odea , zosto ne odat? Nekoj ima li odgovor

Ja ne razbiram deckive koj se? Od kaj se? I od kaj cpb i od kaj family, gi poznavav skoro site sega 1 ne znam, kaj se deckive porano sto odea , zosto ne odat? Nekoj ima li odgovor

За жал сите стари членови што беа завршија со кривични пријави, казни, затвори, домашни притвори итн..
Сеуште добар дел од старите членови одат со ФА ама не се истакнати напред

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom