- Член од
- 2 ноември 2022
- Мислења
- 105
- Поени од реакции
- 208
Има ли брканици пред сала?гледам без навивачи ќе продолжи утакмицата
Нема ништо од тоа но сепак едно од пократките но за мене лично едно од поинтересните дербиња на кое сум присуствувал…Има ли брканици пред сала?гледам без навивачи ќе продолжи утакмицата
Kaj se imate vie tepano be rkulci edni, ako ve fatime drobejnci ke ve naprajme be se tepale tie, ovaj shal e pazarski ne si prajte filmoj.Da ne e tvoj šal druze ?
Nekoj se tepal za da go padna ova rekvizita, ne se mesaj od lisiche koga ne go znaes rabotata
Можи продавачо на тезга го истепаја не можиш да знајшKaj se imate vie tepano be rkulci edni, ako ve fatime drobejnci ke ve naprajme be se tepale tie, ovaj shal e pazarski ne si prajte filmoj.
armani exchange e новото limited?На сликава кај фа има некоја коцка од бојси,претпоставувам е падната не најдов подобра слика да видам за која станува збор.
Прегледај го приврзокот 432719
По наше кажано ѓуптинarmani exchange e новото limited?
Каде бе воџа со ваков дукс
Не , цпб имаат ваква застава градски парк , фа извадија кале ....На сликава кај фа има некоја коцка од бојси,претпоставувам е падната не најдов подобра слика да видам за која станува збор.
тоа е и моето прашање? дали е одземена коцка или некоја провокацијаНа сликава кај фа има некоја коцка од бојси,претпоставувам е падната не најдов подобра слика да видам за која станува збор.
Не е одземена коцка, ги заебаваат дека не играат како домаќини во Градски парк. Порано колку што ме држи сеќавањево, исто им извадија таква коцка ГОСТИВАР, дека Работнички најавија дека некоја утакмица ќе ја играат како домаќини во Гостивар (можеби играа и дерби во Гостивар, не ми текнува добро).тоа е и моето прашање? дали е одземена коцка или некоја провокација
Тоа да докаже дека песната со којаarmani exchange e новото limited?
Каде бе воџа со ваков дукс
За жал сите стари членови што беа завршија со кривични пријави, казни, затвори, домашни притвори итн..Ja ne razbiram deckive koj se? Od kaj se? I od kaj cpb i od kaj family, gi poznavav skoro site sega 1 ne znam, kaj se deckive porano sto odea , zosto ne odat? Nekoj ima li odgovor