ТИФОМАНИЈА!

Член од
2 ноември 2022
Мислења
105
Поени од реакции
208
Има ли брканици пред сала?гледам без навивачи ќе продолжи утакмицата

Член од
7 септември 2023
Мислења
69
Поени од реакции
100
Има ли брканици пред сала?гледам без навивачи ќе продолжи утакмицата
Нема ништо од тоа но сепак едно од пократките но за мене лично едно од поинтересните дербиња на кое сум присуствувал…

Attachments

Член од
20 мај 2024
Мислења
24
Поени од реакции
73
Da ne e tvoj šal druze ?
Nekoj se tepal za da go padna ova rekvizita, ne se mesaj od lisiche koga ne go znaes rabotata :cool: :cool:
Kaj se imate vie tepano be rkulci edni, ako ve fatime drobejnci ke ve naprajme be se tepale tie, ovaj shal e pazarski ne si prajte filmoj.

Член од
19 октомври 2024
Мислења
1
Поени од реакции
9
Големото дерби помеѓу Работнички и МЗТ Скопје е прекинато на самиот почеток од втората четвртина, откако беа фрлени голем број петарди и чадни бомби на паркетот.

IMG_9527.jpeg

IMG_9523.jpeg

ZelenoBel

Нова Битола
Член од
30 април 2013
Мислења
1.582
Поени од реакции
8.447
Член од
29 август 2022
Мислења
136
Поени од реакции
465
Член од
2 септември 2019
Мислења
248
Поени од реакции
1.617
Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.919
Поени од реакции
73.288
тоа е и моето прашање? дали е одземена коцка или некоја провокација
Не е одземена коцка, ги заебаваат дека не играат како домаќини во Градски парк. Порано колку што ме држи сеќавањево, исто им извадија таква коцка ГОСТИВАР, дека Работнички најавија дека некоја утакмица ќе ја играат како домаќини во Гостивар (можеби играа и дерби во Гостивар, не ми текнува добро).

Член од
25 август 2023
Мислења
390
Поени од реакции
723
Ja ne razbiram deckive koj se? Od kaj se? I od kaj cpb i od kaj family, gi poznavav skoro site sega 1 ne znam, kaj se deckive porano sto odea , zosto ne odat? Nekoj ima li odgovor

Член од
18 мај 2024
Мислења
45
Поени од реакции
144
Ja ne razbiram deckive koj se? Od kaj se? I od kaj cpb i od kaj family, gi poznavav skoro site sega 1 ne znam, kaj se deckive porano sto odea , zosto ne odat? Nekoj ima li odgovor
За жал сите стари членови што беа завршија со кривични пријави, казни, затвори, домашни притвори итн..
Сеуште добар дел од старите членови одат со ФА ама не се истакнати напред

Kajgana Shop

На врв Bottom