Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сите сте за Охрид, само не признавате@Hristo1312 Koj vika deka na tv ja gledav? Bev na utakmicata. Prvo vlegovte koga vekje bese pocnata utakmicata odnosno kasnevte.Vtoro, moravte da ja razbudite obicnata publika bukvalno zaspana bese. Treto nemase uopste potreba anti sk ali tuka vie si znaete.
Na momenti ozbilno se napravi silen pritisok so svirezi I dossmta bese dobro na momenti koga se peese lihnida.
Многу ми е јако коа ќе прочитам тешко оди враќањето на оваа група или нешто у тој стил. Според што го заклучи тоа? Лани ова време бевме 60 луге на дерби а сега во неделата имавме 76 влезници од нашиот влез на Работнички фмп и да беше натпреварот посветен за Андреј но у принцип немаше некој посебно дојдено плус минус тие сме лугето. Како знаеш ти дали нема влијание салата или има? Ако некад у животот си билл у парк ќе знаеш дека А трибина била полна на секој натпревар ако не фул бар 60% не битно со кој се игра зошто има луге постари а и помлади што сакаат да си го гледаат Работнички. Од парк салата до Кале имаш бар едно 20 минути плус пешки одење у група. Дербито бевме околу 250 души што се неаме собрано толку 6 години така да незнам као не глеаш напредок, сезонава кореографии пароли најави и по некој графит се доказ дека се работи и напредува. Не знам што очекуваш преку ноќ да се врати бројката од 2011 2012.. Исто ко кај вас што не се врати преку ноќ него 2 ипол години се окозивте од работа за да стигнете од 50 луге до тука. Така да многу многу не му се замараме што е наше ќе си дојде. А до тогаш биди малку пообјективен во твоите резимиња и барај дневница од кајгана зошто баш глеам дека ти е ова примарно занимање. Поздрав батееее хаххх.ЦПБ | КК Работнички - КК ФМП (03.03.2024)
МОБИЛИЗАЦИЈА
Видео најава во сала, со која групата повика на натпреварот, со акцент дека истиот ќе му биде посветен на починатиот член Андреј Грковски. Нека почива во мир!
Покрај тоа беше изработен и графит.
БРОЈКА
Веќе вообичаена слика, 50тина луѓе горе-доле. Тешко оди враќањето на оваа група, а најмалце мислам дека за тоа има влијание СРЦ Кале, затоа што е буквално на 300м од салата во Градски Парк..
КОРЕО/ПИРО
Корео немаше, само мини баклијада при што се крена платно за починатиот член.
НАВИВАЊЕ
Нема видео извештај, не можам да коментирам.
Многу ми е јако коа ќе прочитам тешко оди враќањето на оваа група или нешто у тој стил. Според што го заклучи тоа? Лани ова време бевме 60 луге на дерби а сега во неделата имавме 76 влезници од нашиот влез на Работнички фмп и да беше натпреварот посветен за Андреј но у принцип немаше некој посебно дојдено плус минус тие сме лугето. Како знаеш ти дали нема влијание салата или има? Ако некад у животот си билл у парк ќе знаеш дека А трибина била полна на секој натпревар ако не фул бар 60% не битно со кој се игра зошто има луге постари а и помлади што сакаат да си го гледаат Работнички. Од парк салата до Кале имаш бар едно 20 минути плус пешки одење у група. Дербито бевме околу 250 души што се неаме собрано толку 6 години така да незнам као не глеаш напредок, сезонава кореографии пароли најави и по некој графит се доказ дека се работи и напредува. Не знам што очекуваш преку ноќ да се врати бројката од 2011 2012.. Исто ко кај вас што не се врати преку ноќ него 2 ипол години се окозивте од работа за да стигнете од 50 луге до тука. Така да многу многу не му се замараме што е наше ќе си дојде. А до тогаш биди малку пообјективен во твоите резимиња и барај дневница од кајгана зошто баш глеам дека ти е ова примарно занимање. Поздрав батееее хаххх.
Песната беше конкретно за ситуацијата со салата у тој период зошто не се предземаше ништо и од страна на управата и од страна на општината. Дербито го спомнав во контекст дека за дерби утакмица бевме 60 луге а сезонава на небитни утакмици сме 60-70 луге. За дневнициве кажав уште пред почетокот на сезонава добро оди сите сме среќни 2 бона зимаме од утакмица плус за секој навивач има обезбедено по ДВЕ ПИВА И СЕНДВИЧ плус превоз и им наплаќаме по 60€ влез. И ова окарактеризирај го како симпатија ми беше како малл.Дали ми е примарно занимање, покажува изгледот на мојата група, на копот. Со добра организација, нема за што да му ја мислиш, дури имаш и слободно време
Форум е за коментирање, јас тргнав во ова зошто сакав другите да ги повлечам, со цел са може да се гради здрава дискусија, здрав правец.
Контекстот со Градски Парк беше поради песната која вие ја направите, не го отворив јас тоа прашање. ,,Минатата година бевме 60, годинава сме 76" како да го окарактеризирам??? Тешко или идеално?
Графитите ги набројав, а бидејќи се правиш слеп при очи, ќе видиш дека тоа со ,,тешко оди враќањето" го пишав под точката БРОЈКА, не под КОРЕО/ПИРО бидејќи ми врати со се само не во однос на бројка. Те молам дербито да не го рачунаме, една утакмица во однос на 30 други е.
На крајот, убаво е што коментираш, не само ти било кој друг.
Во однос на дневници, да не ти враќам на тоа, зошто и самиот си знаеш како ти функционира групата. Така да, полека..
Патем, чисто прашање, дали наплаќате карти на членовите за влез? Искрено не знам, прашувам?
Gotovo dogovorenoСите сте за Охрид, само не признавате
Пиши друг пат, ќе дајме пиво и плашици во некој ПАБ.
Еснав луѓе сме хехе))
"Пешчанци" не се ОхриѓаниGotovo dogovorenosamo nemoj ko pestanci da ispadne
![]()
Добро бе само Рибари беа будали, шо секое коло, и ко имавме само една трибина сите можеа да гостувет!?
Вие во вашето постоење , на една екипа немате дозволено да гостува , како се осмелуваш ова прашање да го поставиш?
Кога имаше две трибини, колку пати имате гостувано, оваа сеозна не гостувавте ли?Вие во вашето постоење , на една екипа немате дозволено да гостува , како се осмелуваш ова прашање да го поставиш?
Здрава дискусија хахххххОсвен @87_47 што дава резиме за сите групи нема ли по еден поединец од секоја група да се најде што ќе дава резиме
Или тешко е да се признае нашата доминација на Мак Тифо цената