ТИФОМАНИЈА!

• Креатор на темата Креатор на темата 87_47
  • Време на започнување Време на започнување
Пола утакмица Рибари пејат скопски пички и кој не скока скопски педер со факинг Алкалоид, во скоро решен натпревар од прво полувреме. Алкалоид па еден скопски тим, што да ти кажам. Локациски можел било каде да биде создаден. Гледам и општо на сите утакмици повеќето групи исто навиваат без разлика на противникот (ФК/РК Вардар, РК Алкалоид, КК МЗТ, ФК/РК Работнички итн) и тоа добар дел од натпреварот. Мизерија од некреативност во навивање, немање песни, палење само против скопски екипи. Немаат ли поинаков начин за да ја анимираат останатата публика?
Најсмешно ми беше на Тиквеш-Вардар, судијата ќе досуди нешто за Вардар, публиката револтирана на судиите скандира скопски пички, а судиите битолчани :D

Пола утакмица Рибари пејат скопски пички и кој не скока скопски педер со факинг Алкалоид, во скоро решен натпревар од прво полувреме. Алкалоид па еден скопски тим, што да ти кажам. Локациски можел било каде да биде создаден. Гледам и општо на сите утакмици повеќето групи исто навиваат без разлика на противникот (ФК/РК Вардар, РК Алкалоид, КК МЗТ, ФК/РК Работнички итн) и тоа добар дел од натпреварот. Мизерија од некреативност во навивање, немање песни, палење само против скопски екипи. Немаат ли поинаков начин за да ја анимираат останатата публика?
Најсмешно ми беше на Тиквеш-Вардар, судијата ќе досуди нешто за Вардар, публиката револтирана на судиите скандира скопски пички, а судиите битолчани :D
Секогаш се пичките скопски :D

Секогаш се пичките скопски :D
Па не е за смеење останати сте во 90 тите со навивање, мизерија тешка, земете пејте песни за вашиот тим, не бидете ретардирани.

Само 2 пати денес се пееше против скопје на нашата трибина се останато беше само за Охрид и никој друг, што е и нормално алкалоид не е од валандово да му ебам мајката. Ак ви сметат нека ви киснит денес е празник за нас падна вештачкот алкалоид во ОХРИД.

Само 2 пати денес се пееше против скопје на нашата трибина се останато беше само за Охрид и никој друг, што е и нормално алкалоид не е од валандово да му ебам мајката. Ак ви сметат нека ви киснит денес е празник за нас падна вештачкот алкалоид во ОХРИД.
Pa ne nea bas dva pati ali 5 min kontinuirano skandiravte. Nezmam koja vi bese potrebata ali ajde... poveke trebase da se fokusirate na animiranje na publikata I sozdavanje pogolem pritisok kon alkaloid. Taka ke se sozdadese mn podobra atmosfera.

Pa ne nea bas dva pati ali 5 min kontinuirano skandiravte. Nezmam koja vi bese potrebata ali ajde... poveke trebase da se fokusirate na animiranje na publikata I sozdavanje pogolem pritisok kon alkaloid. Taka ke se sozdadese mn podobra atmosfera.
Dobro sefe sledno ke primenime uzivaj.

Нови маици во чест на најголемиот син на градот Охрид, револуционерот Христо Узунов!

Attachments

• FB_IMG_1709559737405.jpg
    FB_IMG_1709559737405.jpg
    228,2 KB · Прегледи: 46
  • FB_IMG_1709559739125.jpg
    FB_IMG_1709559739125.jpg
    90,6 KB · Прегледи: 47
Dobro sefe sledno ke primenime uzivaj.
Добронамерна критика е нема потреба од шефе мефе мафија стил.
Секако дека вие ке одлучувате за вас.
Баш ми е мило што ги тепавте !

Pa da ne bea onie 2-3 minuti koga se pogubija alkaloid atmosferata bese kako vo kino. A ti produzi si po tvoe nemoj da prifatis sovet.
Атмосферата беше една од најдобрите оваа сезона, не е исто на ТВ со намален тон, и никаков пренос, и во живо го салата.

Алкалоид едноставно изгоре во секоја смисла во "Билјанини Извори".

Моја прогноза, е дека сигурно во Охрид ќе ги чекат уште поголем пекол и на Вардар, и на Пелистер. Дефинитивно Охрид имат СЕРИОЗЕН КЛУБ, и несмејт никој да го подценит!

Конечно имаме интересен и неизвесен шампионат, и дефинитивно ракометот е спорт број 1 моментално во Македонија.

Сите сакаме фудбал, ама реалноста за жал е друга :ROFLMAO:

Убо е да се запазит начинот на дискусија, да не бидиме како деца мали, апел и до нашите дечки и до сите!

За доброто на Мак Тифо, потребна е здрава дискусија!!!

РК ОХРИД - рк алкалоид 30-26

Attachments

• IMG-59905e52e88317e91f1f9cd6afb1bae5-V.jpg
    IMG-59905e52e88317e91f1f9cd6afb1bae5-V.jpg
    100 KB · Прегледи: 27
  • IMG-bd5b5756e60cbe0700501e70277088a9-V.jpg
    IMG-bd5b5756e60cbe0700501e70277088a9-V.jpg
    116,6 KB · Прегледи: 29
  • IMG-3c7d54dc26c6ab0c6c499725828dde9d-V.jpg
    IMG-3c7d54dc26c6ab0c6c499725828dde9d-V.jpg
    92,2 KB · Прегледи: 29
  • IMG-6f69a3dbe02d9d4e70b2a271e24668a4-V.jpg
    IMG-6f69a3dbe02d9d4e70b2a271e24668a4-V.jpg
    95,5 KB · Прегледи: 21
Последно уредено:
@Hristo1312 Koj vika deka na tv ja gledav :) ? Bev na utakmicata. Prvo vlegovte koga vekje bese pocnata utakmicata odnosno kasnevte.Vtoro, moravte da ja razbudite obicnata publika bukvalno zaspana bese. Treto nemase uopste potreba anti sk ali tuka vie si znaete.
Na momenti ozbilno se napravi silen pritisok so svirezi I dossmta bese dobro na momenti koga se peese lihnida.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom