ТИФОМАНИЈА!

• Креатор на темата Креатор на темата 87_47
  • Време на започнување Време на започнување
Во кошарка имате навивано за екипи кои не носеле такво име. На финале куп имате присуствувано и на страна на Балисти и на страна на Илири, не памтам само дали имаше знамиња ваши.
А и погоре не пишаа дека ќе сте присутни со знамиња, туку дека ваши членови ќе бидат дел од публиката.
Ми се појавуваат на ФБ ваши членови (не знам по каков алгоритам ми ги дава :D), кои повикуваат да се присуствува и да се даде поддршка.
Како и да е и со и без вас, очекувам Арачиново да има голема поддршка од барем 500-700 луѓе. Има млади луѓе во селото и околината колку во цела источна Македонија.
Баш да видиме како полицијата ќе се справи со ваков предизвик, сигурно цел град ќе е под опсада.
Navivaa 2014 godini za lirija, imaaat i gostovanje finale kup u Ohrid protiv Mzt. Sea pred nekoja godina navivaaa i za cair kosarka so tapan so rekvziti bea site. Ke idat i denes be sigurno ne samo oni site pleminja ke se soberat.

Navivaa 2014 godini za lirija, imaaat i gostovanje finale kup u Ohrid protiv Mzt. Sea pred nekoja godina navivaaa i za cair kosarka so tapan so rekvziti bea site. Ke idat i denes be sigurno ne samo oni site pleminja ke se soberat.
Лирија, Чаир, футсал и за Шкупи и за Јувентус Серава... :D

Dobro utro, ubav sportski den deneska za Makedonija, srekjno na Ckembari i Vojvodi deneska gazete gi uckarite i isto taka srekjno na Ribari i cel Ohrid, vecerva da se slavit titula i kupot da si ostanit vo Makedonija!

Back
На врв Bottom