ТИФОМАНИЈА!

• Креатор на темата Креатор на темата 87_47
  • Време на започнување Време на започнување
Виду дека много ви е интерсна тема па да ви објасну добар дел од гробари и делије смо срби а не србомани друго нас не не интересира ваша навивачка сцена и ке си навивамо ми за кога сакамо а на трибину сс кумани нема да идемо иако лично сви смо подржувачи на куманово посебно против овакви групе како вас што потајно свршуете на србомански групе што би ви кажале и кд пораснете сакате да бидете како нас такој да гледајте си у свој двор не стварајте не потребмни тензије кд за разлику од нас што смо определени за едн клуб у ваши групе има људи што ги лично знам што кд гу пројдев границу одма друг дрес се облача

Виду дека много ви е интерсна тема па да ви објасну добар дел од гробари и делије смо срби а не србомани друго нас не не интересира ваша навивачка сцена и ке си навивамо ми за кога сакамо а на трибину сс кумани нема да идемо иако лично сви смо подржувачи на куманово посебно против овакви групе како вас што потајно свршуете на србомански групе што би ви кажале и кд пораснете сакате да бидете како нас такој да гледајте си у свој двор не стварајте не потребмни тензије кд за разлику од нас што смо определени за едн клуб у ваши групе има људи што ги лично знам што кд гу пројдев границу одма друг дрес се облача
Ко сте срби, оти не си останите од другата страна на границата ко ќе ојте на дерби? Вие страствените гробари и делије, оти активно не учествувате во некакви акци ко ги врши групата? Оти ко одат за Грција кај нивните браќа, кај вас не застанват на по едно кафе? Не знам каков однос македонските деца имат со вашите децата низ училиштата, ама ако се вашите деца таргетирани ко србомани и избегавани константно. Тогаш оти не си го клајте прсто на чело и да си речите, чекај бе со пола град сум замерен за факинг српски идеали, дај или да се опаметам или да бегам од тука. А ако македонските кумановци седат со вас на кафиња, на ручеци, тогаш овие македонциве се за тепање.

Smesno...
Od ednu stranu sekta crvena....
Od drugu stranu vasa "ekipa" sto broi celi 14 clana , sto ste bez zastavu a i edn put ste grobara kumanovo , drug put grobari kumanovo.
U svak slucaj nemate nisto vi u kumanovo takoj da bez gajle , a sekta crvena da se istrebi treba i da se resi sve.
Автоматски споено мислење:

I da , dobar del ste Kumani...
svi ste vi kumani

Smesno...
Od drugu stranu vasa "ekipa" sto broi celi 14 clana , sto ste bez zastavu a i edn put ste grobara kumanovo , drug put grobari kumanovo.
U svak slucaj nemate nisto vi u kumanovo takoj da bez gajle , a sekta crvena da se istrebi treba i da se resi sve.

svi ste vi kumani
posto gledam deka si prost i sakam da ti objasnu deka zastava na grobari e tuj a ako ti e polko da mislis deka su u prasanje 14 clana i deka nemamo nisto u kumanovo okej zasto ne gu istrebite crvenu sektu nego samo na muabeti a ebev ve na svak korak i pogledni malko kolko bivsi clana na grobari/delije imate u kumani

posto gledam deka si prost i sakam da ti objasnu deka zastava na grobari e tuj a ako ti e polko da mislis deka su u prasanje 14 clana i deka nemamo nisto u kumanovo okej zasto ne gu istrebite crvenu sektu nego samo na muabeti a ebev ve na svak korak i pogledni malko kolko bivsi clana na grobari/delije imate u kumani
Сите вие сте Македонци само да сте сложни вие се делите меѓу себе,паѓате на пропаганди што немате никаква полза од нив и тоа што илирет се активни и се шетаат низ Куманово тоа не ве засега.

Ко сте срби, оти не си останите од другата страна на границата ко ќе ојте на дерби? Вие страствените гробари и делије, оти активно не учествувате во некакви акци ко ги врши групата? Оти ко одат за Грција кај нивните браќа, кај вас не застанват на по едно кафе? Не знам каков однос македонските деца имат со вашите децата низ училиштата, ама ако се вашите деца таргетирани ко србомани и избегавани константно. Тогаш оти не си го клајте прсто на чело и да си речите, чекај бе со пола град сум замерен за факинг српски идеали, дај или да се опаметам или да бегам од тука. А ако македонските кумановци седат со вас на кафиња, на ручеци, тогаш овие македонциве се

Smesno...

svi ste vi kumani
Hahahah dobar ti vic

Smesno...

svi ste vi kumani
Nasi 14 clana i crvena sekta nekako ili ne si od kumanovo ili se tesis ubavo kazha brat od gore a i 5 da smo barem nemamo nikakvi interesi biznisi i ostali rabote

Hahahah dobar ti vic

Nasi 14 clana i crvena sekta nekako ili ne si od kumanovo ili se tesis ubavo kazha brat od gore a i 5 da smo barem nemamo nikakvi interesi biznisi i ostali rabote
Ti ili ne si pri svest a ne oni ili ne se od kumanovo. Tie grupi javno vikaat deka ovaa drzava kaj sto si se rodil izrasnal i zivees ne e Makedonija. Tuku Bugarija ili Stara Srbija. Ne ve fermaat 2% so toa . Ajde sleden pat odnesi zname od Kutles i plus Srbsko zname ke vidis kako ke bides isfrlen kako glusec od stadionot na kloci

Smesno...

svi ste vi kumani
Мали не шљапај глупости по форум, ако имаш нешто што не ти е јасно знаеш куде да дојдеш и да прашаш.

Back
На врв Bottom