- Член од
- 26 јануари 2022
- Мислења
- 21
- Поени од реакции
- 51
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Kaj se igra sega Struga ili Bitola?
СтругаKaj se igra sega Struga ili Bitola?
Mak tifo br.1?Брат боли ги тој што група моментално е најконстантна и најбројна па пробуев на свак начин да гу оцрнив. Тури ги сол
Чкембари за да добиеле почит од најголемите нивни ривали, требало да ги нападнат и направат акција против Шверцери во СтругаШанса за Чкембари да добијат поголема почит и од Комити во врска со акцијање, не знам воопшто дали имале некогаш нешто со гнидиве од другата страна на брегот
да не треба и Скопје да ви го одбраниме
па ние ако се немаме покажано, не знам кој се има повеќе докажано.
Кај сте имале дуел со шверцери? На кантер?Чкембари за да добиеле почит од најголемите нивни ривали, требало да ги нападнат и направат акција против Шверцери во Стругада не треба и Скопје да ви го одбраниме
па ние ако се немаме покажано, не знам кој се има повеќе докажано.
Сите нека си гледаат својот двор Чкембари во Неделата гостување во Куманово на кошарка(поголем дел со коли), денес во Сегед Унгарија на ракомет(пак со коли) шо значи повеќе километри за помалку од Недела дена што имаат другите за година дена![]()
А бе копуци едни патриотско секогаш ви бил од корист со вас, за вас, на вечерета организирана од него се споивте, дечкото се вложи максимално да ви помогне и да биде со вас на ваша страна, промоција, маркетинг и што уште не, вие сте бруки дефинитивно срам да ви е.
Малку без врска ти е коментарот, никаква конекција? Кој чкрташе по цело куманово патриотско друштво... човекот уште попуст на маички ви направи специјално за вас,поставува се што ке му пратите а сега се оградувате од него?Нормално дека се оградуемо, тј некој си што се крие позади профил патриотско друштво не е члан на кумани, свак његов потег е лично његов и у никакву конекцију сс кумани, приватно ако си се знае сс поединци од групу не му дава за право да користи песне и да собира деца за свои потребе, ми смо благодарни што дава јасну слику на јавност дека се боримо против србоманију у град ама не на начин на кој ќе користи песне од групу у свои зачиси. Јасно е дека у Куманово има голем број на патриоти!
Џабе прајме интернационални гостувања 50+, кумани ќе ни кажат како треба да функционираме.

Бреееј још увек се збори за Кумани... страшна работаЏабе прајме интернационални гостувања 50+, кумани ќе ни кажат како треба да функционираме.![]()
Друже а ти од која група си? Или овде си како дркаџија на Кумани?Бреееј још увек се збори за Кумани... страшна работа
Дркаџија на Кумани сам. Ај сг палиДруже а ти од која група си? Или овде си како дркаџија на Кумани?
Још увек се збори,Бреееј још увек се збори за Кумани... страшна работа