ТИФОМАНИЈА!

• Креатор на темата Креатор на темата 87_47
  • Време на започнување Време на започнување
Братчее сви га подржуев патриотско и сви смо сс туј идеологију, ми се оградуемо од своју државу дека има превише душмани у куманово, почнувајки од други навивачи па до полицију и општину сопствену. Не едете гомна одма дебили, двоја држава сака да ни наштети.
Турете им курот на патриотско друштво, репер треба да бидат Чкембари, Комити, и никој друг.

Од кого се оградувате бе несреќи ? да ја постираме сликата без заматени фаци, од 30 луѓе 26 ви се од група ! И како тоа ги почитувате другите националности ? Почитувате нелуѓе што убија наш член?
Вас треба цунами да ви се деси
Koj ubile nivni clen?

А што е сг толко страшно напишано убаво су си напишале дечки од Кумани не може некој поединац да гу користи целу групу за сопствени потребе.
А бе копуци едни патриотско секогаш ви бил од корист со вас, за вас, на вечерета организирана од него се споивте, дечкото се вложи максимално да ви помогне и да биде со вас на ваша страна, промоција, маркетинг и што уште не, вие сте бруки дефинитивно срам да ви е.

Дечки овдека на форум се пишуе свакакви глупости и тој е ок затој е форум свак да каже мислење.
У врску сс овој соопштение било кој без разлику какви да су му намере не смее да га користи име на Кумани за промоцију и личну цел без разлика кој и да е и колко и да имамо исти ставови.

Ако сте га виделе првичан пост пишуеше нешто со припадници на навивачката група Кумани па сга е смено со патриоти од Куманово.

Нема потреба да га користи било кој име особено за промоцију на маркетинг материјал .

Ultras kulturata propadna od koga pocnaa influenseri da se mesaat vo grupi i da gradat imidz i koga ultras grupite se komercijaliziraa, vo moe vreme da dojde nekoj megju navivaci i da kazuva prikaski da se snimame za internet za marketing ova ona, verovatno ke go izbrkaa so kloci. Ne govoram za Kumani tuku generalno, trend e kaj site. Pozdrav do site ultras podkovani lugje od site grupi.

Ultras kulturata propadna od koga pocnaa influenseri da se mesaat vo grupi i da gradat imidz i koga ultras grupite se komercijaliziraa, vo moe vreme da dojde nekoj megju navivaci i da kazuva prikaski da se snimame za internet za marketing ova ona, verovatno ke go izbrkaa so kloci. Ne govoram za Kumani tuku generalno, trend e kaj site. Pozdrav do site ultras podkovani lugje od site grupi.
Тој ми е и муабет бш

Кога ќе си го продајш газот, сите ќе сакаат да те натртат. За оваа случка е класично искористување од страна на тоа некое друштво, со можни задгрбни намери. Сепак, сите овие случки и изјави кои се случуваат кај Кумани се политички диктирани и Максо е оној кој ја контролира групата, сакале да признаат или не. Оној кој ги воскресна, тој сега ги распнува.

Се надевам дека ќе ги надминете овие политички проблеми и некогаш ќе излезите од ланците на политиката.

А, до тогаш:

Мааааксим, Мааааксим, Мааааксим Димитриевскиии

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom