- Член од
- 7 август 2011
- Мислења
- 5.003
- Поени од реакции
- 15.579
На утакмиците Вардар - Металург исто така се собиравме заради Чкембари.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Има некој тука од ЦПБ? Пишете некогаш извештај.
Гледам бројката со Феникс супер, се
гледа дека има подобрување од лани.
Арни арни еве, а вие шо прајте? Ќе идите в Скопје на кошарка?Има некој тука од ЦПБ? Пишете некогаш извештај.
Гледам бројката со Феникс супер, се
гледа дека има подобрување од лани.
М Телл влезе пред две години па така еве се бериме лека полека..И старосната граница му е подобрена, има напредок во последно време. Браво за дечките.
Секако дека се собирате за Пелистер и Чкембари го докажавте то претходните сезони, а то ќе се потврди уште еднаш во продолжение на сезоната кога секоја утакмица за вас ќе биди меч топка за титула ( нормално се чека наш кикс) а вие нема да го бодрите рк. Само си терате наратив се бериме за “битни утакмици” шо е нормално, сигурно нема да речите се бериме само за дерби со Пелистер. Нападот вчера и тресењето најнормална работа кога видовте дека од официјален профил се пријавува присуство во ваша сала. Исто како шо беше легитимно знамето во Струга со комити драчево објава пред него.
А регистрацијата нема ни да ја коментирам само покажва едно поинакво лице за вас од тоа шо сакате да се претсавите без разлика дали имале 16 години сите се со ваши реквизите од групата. Воспитајте си ја младината не сме 1993 да се вадат таблички БТ.
Дебел дали мислиш дека ќе читам 30 реченици бљувотини од тебе!? Ако ти ги читам постојте ќе треба боречка пензија да земам. Немаш 20 години трибина видено не си релевантен.abe glup eden postot pogore ti e kazano deka i so metalurg se idese koga bea jaki, utre i so ohrid moze ke se odi ako napravat konkurenten tim... vie serkovci ste konkurentni prvlat ovoj milenium pa i tradicionalni pacienti ste ni i normalno ako fkv ne igra ke go bodrime rkv. ne si davajte znacenje realno da ne bea 3ti klubovi da vi pomognat ni sega nemase da vredite zamaranjeto.
i dosta so pravdanjeto za struga. napadnavte roditel so deca na utakmica da vi ebam mater glupa. ne e isto so idiotite sto se slikaat za fb za kurch...
kolata so bt tablici trebale da ja zapalat sto kur barate u skopje? neli so VASI OPSTINSKI pari ke pravite sto sakate epa napravete si sto i da im trebalo na tie i ne idete poveke...se ubivte od jadenje gomna za toa deka ne ste bile finansirani od drzavata a za najsitna rabota trcate vo sk i trosite nasi resursi supaci nesposobni... vi bese kazano deka nema dozvola za gostuvanje sekako.
Дебел дали мислиш дека ќе читам 30 реченици бљувотини од тебе!? Ако ти ги читам постојте ќе треба боречка пензија да земам. Немаш 20 години трибина видено не си релевантен.
Ако беше од Битола, ќе те викаа Мајнсвиперо оти ретко кој те разбираneli so VASI OPSTINSKI pari ke pravite sto sakate epa napravete si sto i da im trebalo na tie i ne idete poveke...se ubivte od jadenje gomna za toa deka ne ste bile finansirani od drzavata a za najsitna rabota trcate vo sk i trosite nasi resursi supaci nesposobni...
Овој па шипуркава со сликава јајцава цитрони ми ги направи, Босанцине цела ограда знамиња им земале на ривалите, овој овде се фали со земен дукс на рандом дечко што го начекале некаде сам или па и може да е купен истиов затоа што беше во слободна продажба. Тежок идиот.Nese karajte deca
Shefe daj be odjebi od temava. Ne znam dali ne primetuvas, nitu nekoj od Komiti te poddrzuva i ti se priklucuva vo diskusiite, doagas tuka, ja prais kasha popara temava, vregajs, napagajas nichim izazvan, nitu pridonesuvash za diskuija, nitu nishto. Ovaa tema e otvorena ete da se normalizira nekoja diskusija, i taman koga ke pocnat malce od malce normalni muabeti, doagjas ti, gi palis bitolcanive i pak doagjame do retardirana diskusija. Apel do site, posebno bitolcani, ignorirajte go vekje ednas, neka se kara sam so sebe, sekako e so dijagnoza..abe glup eden post pogore ti e kazano deka i so metalurg se idese koga bea jaki, utre i so ohrid moze ke se odi ako napravat konkurenten tim... vie serkovci ste konkurentni prvlat ovoj milenium pa i tradicionalni pacienti ste ni i normalno ako fkv ne igra ke go bodrime rkv. ne si davajte znacenje realno da ne bea 3ti klubovi da vi pomognat ni sega nemase da vredite zamaranjeto.
i dosta so pravdanjeto za struga. napadnavte roditel so deca na utakmica da vi ebam mater glupa. ne e isto so idiotite sto se slikaat za fb za kurch...
kolata so bt tablici trebale da ja zapalat sto kur barate u skopje? neli so VASI OPSTINSKI pari ke pravite sto sakate epa napravete si sto i da im trebalo na tie i ne idete poveke...se ubivte od jadenje gomna za toa deka ne ste bile finansirani od drzavata a za najsitna rabota trcate vo sk i trosite nasi resursi supaci nesposobni... vi bese kazano deka nema dozvola za gostuvanje sekako.
Батали го нека се пали по 200 теми како млад мајмун само да не изиграваат крводалители Чаир.Овој па шипуркава со сликава јајцава цитрони ми ги направи, Босанцине цела ограда знамиња им земале на ривалите, овој овде се фали со земен дукс на рандом дечко што го начекале некаде сам или па и може да е купен истиов затоа што беше во слободна продажба. Тежок идиот.
Shefe daj be odjebi od temava. Ne znam dali ne primetuvas, nitu nekoj od Komiti te poddrzuva i ti se priklucuva vo diskusiite, doagas tuka, ja prais kasha popara temava, vregajs, napagajas nichim izazvan, nitu pridonesuvash za diskuija, nitu nishto. Ovaa tema e otvorena ete da se normalizira nekoja diskusija, i taman koga ke pocnat malce od malce normalni muabeti, doagjas ti, gi palis bitolcanive i pak doagjame do retardirana diskusija. Apel do site, posebno bitolcani, ignorirajte go vekje ednas, neka se kara sam so sebe, sekako e so dijagnoza..