Tiesto @ Метрополис Арена - 01.09.2010

• Креатор на темата Креатор на темата Hellz Guardian
  • Време на започнување Време на започнување
Мене искрено ремиксот на траката ми праи ептен голем мерак. Оригиналот ми е тињаст, али ремиксот ... :)

А за ласерите кажа и Цапе погоре, нарачни биле, али не стигнале од Белград. Иначе сигурно ќе беше уште појако ако имаше и ласерчичи. :)

Meне траката во никаква форма изгледа не ми се допаѓа па затоа. :D
A за ласерите, каде каде, сигурно појако ќе беше.

Баш така! Се согласувам со тебе. Браво за Сателит, ама за Навигатор секоја чест! Тиесто... well бил тој и во поубаво светло. Но пропустот што беше напраен за light show, е тоа не смее да се дозволи :nenene:
Како и да е, ја убаво си поминав и задоволна сум.

За задоволен и јас бев задоволен, самошто планирав да си поминам епик.
Првиот час, дали експериментирал како што кажаа погоре, незнам, ама тапа беше, после дигна 2 пати од џекот, почна да скока.

:vozbud:

И плус момент што ме изнервира, ја слушнав некаде елементс оф лајф, ама ја скрати измикса нешто..

Еве ја траката што сите очекуваа Тиесто да ја здрави, али не заеба. Како и да е, од вчера можете да си ја слушнете и на ЈуТјуб. :)

Jas iskreno ocekuvav povekje od Tiesto, toj nekako nemase kontakt so publikata i kako da mi bese mnogu ozbilen.. no super si pominav i ne zalam sto sum bila, se nadevam deka ke dojde povtorno vo skoro vreme i povtorno ke napravi dobra zurka :)

Jas iskreno ocekuvav povekje od Tiesto, toj nekako nemase kontakt so publikata i kako da mi bese mnogu ozbilen.. no super si pominav i ne zalam sto sum bila, se nadevam deka ke dojde povtorno vo skoro vreme i povtorno ke napravi dobra zurka :)

Да не сакаше во публика да скокне? :icon_bigg

Мислам дека Навигатор пушти ремикс од македонска песна или така ми се слушаше мене???

Журката беше феноменала,новиот албум нешто поразличен и многу појак од досега...надополнет со старите хитови,едноставно немам забелешка и мој совет до сите вас,остате ги луѓето кои сакаат нека одат и клабери и сељаци...вие одите заради музиката а не заради тоа дали ќе има клабери на журката или некои други :)

aко ми кажеш дека се истите карти што ги даваат кога организира URBAN DANCE журка , ке идам и ке рипнам од тераса одма ! :)

--- надополнето ---

И уште една работа

Кај ви текна у метрополис на 40 степени , не сте нормални стварно
иди рипај сеа ајдеее:icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom