Tiesto @ Метрополис Арена - 01.09.2010

Член од
24 ноември 2009
Мислења
370
Поени од реакции
710
Satellite беше цар. Navigator, well, имал и посветли моменти.
Тиесто на почеток беше тапа, буквално како да експериментираше со песните... Кај два и нешто ептен смени стил, се управи и растури. Јас лично сеуште стојам на тоа дека сега и да си умрам нема да ми биде криво. Добро, може во меѓувреме да се пожуркам и на Prydz и Calvin Harris, но и не мора. :)
C'mon и Tweak your nipple :vozbud:

апсолутно никаквиот контакт со публика
Се погледнавме три пати, еднаш ми се насмевна. :pipi:
Ах да, браво за културата на нашата ни клаберска публика. I believe seljatzi is the word.

П

Паган-др

Гостин
Значи не било до мене тоа.

Луѓе, стварно е сељачко тоа ууу-ууу. Баталете го, ја уништувате журката.

Член од
7 јануари 2009
Мислења
679
Поени од реакции
30
Од организациска страна фантастично. Можеби малку требало да средат на шанк, тоа ценовниците беа хендврајт. Вентилација - перфектно. Температурата одлична.
Тиесто срање у боја. Не му се пушташе музика, добив впечаток дека го мрзи. Варм-апот беше фантастичен, посебно Сателит на почеток. Тиесто од кога го премота новиот албум живна малку, ама недоволно за позитивен впечаток.
Таламаска ќе направи двапати подобра журка за двапати пониска цена.

Член од
28 април 2007
Мислења
478
Поени од реакции
15
Јас имав осеќај ко на поминување да беше и од што мораше, пушташе музика... И така некако си отиде.... без ништо...
Имаше добри моменти ама пак ќе кажам, не е Тиесто тој што беше. Се продал за пари (читај си ги искомерцијализирал песните)

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Ова диџеиве стварно патат од 'iwannabeGod' комплекс еј...
Каааааде бе со Исус позава? Каде?
Каде со розева ROCK маичка?! Каде со искинати фармерки до над глуждови?!? АЛОООООООООООООО!
А и на фаца му се глеа дека брадата не ја бричи туку ја депилира.
Уф, девојки, ве разбирам.. Ама момци? Секоја чест <3

--- надополнето ---

Манс вака за у МИРАВЦИ не се облака о море!
Nonen..

Satellite

Digital Dance DJ
Член од
25 декември 2007
Мислења
321
Поени од реакции
115
Prvo, fala za ubavite zborovi a i za kritikite, tie se sekogas dobredojdeni za da znaeme kako da podobrime raboti za vo idnina.

Nas nema da ne komentiram za toa kakva muzika sme svrtele i kakvi sme bile, se nadevam deka ste zadovolni od nas. :) @Stormrage : trakata e Oceanlab - On a Good day (Daniel Kandi rmx)

Celata zabava i potfat da se donese Tiesto beshe eden ogromen zalak koj spored mene a i mnogu drugi odlicno go izvedovme. Imavte najdobar sound na zabava BILO koga vo MKD (za ova sum seriozen, ne e prenapukuvanje na faktite) istoto vazi i za svetloto (laserite ne ni stignaa od Belgrad i poradi toa bevme malce isfrustrirani, ama odlicno beshe i bez niv). Kolku sto mozev da zabelezam site fenomenalno se zurkaa sto e ogromen plus i zadovolstvo za nas. Tiesto svrte odlicen set, ne beshe toa sto povekjeto go ocekuvaa, no ako ste gi slushale negovite emisii (Club Life) ke znaevte tocno sto ne ceka :) Covekot i celiot negov tim se prezadovolni od celiot nastan i kakva e Makedonskata publika.

Da se nadevame deka povtorno nekogas ke go doneseme pa da imame povtorno vakov spektakl.

Pozdrav do site sto dojdoa, se nadevame deka si pominavte dobro.

Naredno, my favorite : TALAMASCA!!!!

:D

I

IBIZA SOUND

Гостин
znaci povekjeto se nezadovolni od zurkata otkolku zadovolni od toa sho go citam na komentarive
sepak PVD mislam deka ostavi podobar vpecatok od tiesto
sepak bese na plaza :)

Satellite

Digital Dance DJ
Член од
25 декември 2007
Мислења
321
Поени од реакции
115
znaci povekjeto se nezadovolni od zurkata otkolku zadovolni od toa sho go citam na komentarive
sepak PVD mislam deka ostavi podobar vpecatok od tiesto
sepak bese na plaza :)
Jas ne bi se vodel spored mislenjeto na nekolku lugje sto postiral na forumi. Realno gledano mal e brojot na lugje koi kazale deka losho si pominale. Sepak na zabavata imase cifra pogolema od 6000 lugje (da ne navlagame vo detali) od koi dobri 80% od lugjeto igraa i se zabavuvaa celo vreme. Malku ako gi razgledate videata po net koi se postirani i slikite ke vidite deka ne e bash taka kako sto citate :)

Член од
22 март 2009
Мислења
117
Поени од реакции
12
Prvo, fala za ubavite zborovi a i za kritikite, tie se sekogas dobredojdeni za da znaeme kako da podobrime raboti za vo idnina.

Nas nema da ne komentiram za toa kakva muzika sme svrtele i kakvi sme bile, se nadevam deka ste zadovolni od nas. :) @Stormrage : trakata e Oceanlab - On a Good day (Daniel Kandi rmx)

Celata zabava i potfat da se donese Tiesto beshe eden ogromen zalak koj spored mene a i mnogu drugi odlicno go izvedovme. Imavte najdobar sound na zabava BILO koga vo MKD (za ova sum seriozen, ne e prenapukuvanje na faktite) istoto vazi i za svetloto (laserite ne ni stignaa od Belgrad i poradi toa bevme malce isfrustrirani, ama odlicno beshe i bez niv). Kolku sto mozev da zabelezam site fenomenalno se zurkaa sto e ogromen plus i zadovolstvo za nas. Tiesto svrte odlicen set, ne beshe toa sto povekjeto go ocekuvaa, no ako ste gi slushale negovite emisii (Club Life) ke znaevte tocno sto ne ceka :) Covekot i celiot negov tim se prezadovolni od celiot nastan i kakva e Makedonskata publika.

Da se nadevame deka povtorno nekogas ke go doneseme pa da imame povtorno vakov spektakl.

Pozdrav do site sto dojdoa, se nadevame deka si pominavte dobro.

Naredno, my favorite : TALAMASCA!!!!

:D
Kamo sreka da pustase slicno na club's life, poslednive epizodi: Sean Tyas, Cosmic Gate, Gareth Emery, Lange, Arty, Sied van Riel, Svenson & Gielen, Mat Zo, Daniel Kandi...i da ne gi nabrojuvam so drugi zborovi mn bolje mu se radio emisiite nego live nastapite (barem za mene)

H

-HRO

Гостин
Jas ne bi se vodel spored mislenjeto na nekolku lugje sto postiral na forumi. Realno gledano mal e brojot na lugje koi kazale deka losho si pominale. Sepak na zabavata imase cifra pogolema od 6000 lugje (da ne navlagame vo detali) od koi dobri 80% od lugjeto igraa i se zabavuvaa celo vreme. Malku ako gi razgledate videata po net koi se postirani i slikite ke vidite deka ne e bash taka kako sto citate :)
100% се согласувам!
Бев во првите редови и журката беше нешто незаборавно.
Јас каде што бев...немаше еден што „не беше на нозе“ и што си поминува лошо.
Искрено јас не застанав со журкањето од почетокот па се до крајот на журката....како и гоолем дел од присутните во Метрополис Арената!
Можам да кажам само секоја ви чест што ни приредивте ваква забава!!!

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Ја мислам дека топ беше журката...Дојдов таман на време и си поминав супер...Почетокот највеќе ми остави впечаток...и доста веќе со критики и без везе работи..ако не ви било добро,сигурно не ви бил денот..а и нареден пат коа ќе дојде немора да купувате карти..има луѓе кои сакаат да идат на Тиесто...10ка од мене за Тиесто...

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.665
Поени од реакции
34.113
Едно големо браво за Satellite и Navigator. Посебно Navigator, некако ептен ја дигна публиката. Секоја чест значи до двајцата.
А за Тиесто, well, имав различни очекувања. Првиот час беше искрено лејм, поготово миксот од who wants to be alone. :tapp:

После некако се врати, на моменти беше ѕверско, ама у глобала, не бев баш задоволен. И некако тиесто без ласери не ми е тиесто. :)
Аll in all, фино беше.

МадерФакер

Титл по моја желба
Член од
25 ноември 2009
Мислења
678
Поени од реакции
44
Едно големо браво за Satellite и Navigator. Посебно Navigator, некако ептен ја дигна публиката. Секоја чест значи до двајцата.
А за Тиесто, well, имав различни очекувања. Првиот час беше искрено лејм, поготово миксот од who wants to be alone. :tapp:

После некако се врати, на моменти беше ѕверско, ама у глобала, не бев баш задоволен. И некако тиесто без ласери не ми е тиесто. :)
Аll in all, фино беше.
Мене искрено ремиксот на траката ми праи ептен голем мерак. Оригиналот ми е тињаст, али ремиксот ... :)

А за ласерите кажа и Цапе погоре, нарачни биле, али не стигнале од Белград. Иначе сигурно ќе беше уште појако ако имаше и ласерчичи. :)

karanfilovska*

il suo brivido piu grande
Член од
25 септември 2009
Мислења
20
Поени од реакции
6

Аll in all, фино беше.
Баш така! Се согласувам со тебе. Браво за Сателит, ама за Навигатор секоја чест! Тиесто... well бил тој и во поубаво светло. Но пропустот што беше напраен за light show, е тоа не смее да се дозволи :nenene:
Како и да е, ја убаво си поминав и задоволна сум.

Kajgana Shop

На врв Bottom