Tiesto @ Метрополис Арена - 01.09.2010

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.665
Поени од реакции
34.113
Мене искрено ремиксот на траката ми праи ептен голем мерак. Оригиналот ми е тињаст, али ремиксот ... :)

А за ласерите кажа и Цапе погоре, нарачни биле, али не стигнале од Белград. Иначе сигурно ќе беше уште појако ако имаше и ласерчичи. :)
Meне траката во никаква форма изгледа не ми се допаѓа па затоа. :D
A за ласерите, каде каде, сигурно појако ќе беше.

Баш така! Се согласувам со тебе. Браво за Сателит, ама за Навигатор секоја чест! Тиесто... well бил тој и во поубаво светло. Но пропустот што беше напраен за light show, е тоа не смее да се дозволи :nenene:
Како и да е, ја убаво си поминав и задоволна сум.
За задоволен и јас бев задоволен, самошто планирав да си поминам епик.
Првиот час, дали експериментирал како што кажаа погоре, незнам, ама тапа беше, после дигна 2 пати од џекот, почна да скока.

:vozbud:

И плус момент што ме изнервира, ја слушнав некаде елементс оф лајф, ама ја скрати измикса нешто..

МадерФакер

Титл по моја желба
Член од
25 ноември 2009
Мислења
678
Поени од реакции
44

Еве ја траката што сите очекуваа Тиесто да ја здрави, али не заеба. Како и да е, од вчера можете да си ја слушнете и на ЈуТјуб. :)

Член од
28 октомври 2009
Мислења
38
Поени од реакции
2
Jas iskreno ocekuvav povekje od Tiesto, toj nekako nemase kontakt so publikata i kako da mi bese mnogu ozbilen.. no super si pominav i ne zalam sto sum bila, se nadevam deka ke dojde povtorno vo skoro vreme i povtorno ke napravi dobra zurka :)

П

Паган-др

Гостин
Jas iskreno ocekuvav povekje od Tiesto, toj nekako nemase kontakt so publikata i kako da mi bese mnogu ozbilen.. no super si pominav i ne zalam sto sum bila, se nadevam deka ke dojde povtorno vo skoro vreme i povtorno ke napravi dobra zurka :)
Да не сакаше во публика да скокне? :icon_bigg

Sprite

Bayern Fanatic
Член од
23 јули 2007
Мислења
447
Поени од реакции
36
Мислам дека Навигатор пушти ремикс од македонска песна или така ми се слушаше мене???

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Журката беше феноменала,новиот албум нешто поразличен и многу појак од досега...надополнет со старите хитови,едноставно немам забелешка и мој совет до сите вас,остате ги луѓето кои сакаат нека одат и клабери и сељаци...вие одите заради музиката а не заради тоа дали ќе има клабери на журката или некои други :)

aleksandarreal

Sport fanatic
Член од
15 мај 2009
Мислења
905
Поени од реакции
276
aко ми кажеш дека се истите карти што ги даваат кога организира URBAN DANCE журка , ке идам и ке рипнам од тераса одма ! :)

--- надополнето ---

И уште една работа

Кај ви текна у метрополис на 40 степени , не сте нормални стварно
иди рипај сеа ајдеее:icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom